- Konu Sahibi pembemasal
-
İşte böyle bir hal aldım tatlım ne bıleyımıftarlar var gıdıyoruz artık aksam olsun ıstemez oldum yaaa( bulantılarım daha fazla artıyo neden acaba?guzduz daha ıyıceyım anlamadım gıttı
kız seninki ikiz olmasın ikiz gebelikte belirtileri daha yoğun yaşarmışsınnnnn.benmde seni çok özledim pembemide göremiyoruz azrtık irmeganı bütün kızlar özledim aslında artık buralar çok sessiz
kız seninki ikiz olmasın ikiz gebelikte belirtileri daha yoğun yaşarmışsınnnnn.benmde seni çok özledim pembemide göremiyoruz azrtık irmeganı bütün kızlar özledim aslında artık buralar çok sessiz
evet canım aylardır istiyordum 5 yıllık da evliyim çok dua ettim ama içime doğdu ramazanda oldu allahım büyük yarabbim kan testi de olsun ondan sonra tam sevinicim inş :)))
İşte böyle bir hal aldım tatlım ne bıleyımıftarlar var gıdıyoruz artık aksam olsun ıstemez oldum yaaa( bulantılarım daha fazla artıyo neden acaba?guzduz daha ıyıceyım anlamadım gıttı
inşallah canım inşallah değerin de güzel çıkar
evet ya pembe irmegan nerdeler?
Ayy artık bısı dusenemıyorum saglıklı olsunda 1 2 farketmez(yarın yenı bır dr buldum gıdecem arastırma hastanesınde bakalım ne dıyecek pembısler nerde o burayı pek yanlız bırakmazdı da acaba belırtılerı ne alemde?
inş yarın sabah kan vericem hayırlısı ile bakalım inş güzel çıkar çok mutluyum arkadaşlarrrr kızlar çaylar benden
ayy bilmiyorum ki özledim zilli kızları çirkef irmeganı .inatçı pembemiii
iftardan sonra görüşelim şekerim :)
pekiiiisen bana bakma sevinçten mutluyum mutlu çokkk herkez yaşması lazım bu deneyimi
zuzu edavut nisan anneleri arada bi nisan topiğinide gelin
slmm herkeslere cok özledım sızlerı ama kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum az once kalktım gecelerı daha kotuyum 3 gundur daha fazla arttı gıbı rabbıme şikayet olmasın oofff sızler nasılsınız canlarım
Biz
Biz iyizz sadece seni coook ozluyossss:'(
dün test yaptım silik çizgi çıktı ama belirgindi çok bariz ben şimdi ne yapmam gerek yarın hasta olmam gerek tabii yarın herşey daha netlik kazanır dimi hemen sevinmek de istemiyorum ama çizgim çıktı ikinci
Oooooo herkeste burdaymis,gerisi teferruat.... Nasiliz kizlar hosgeldiniz issiz kaldi buralar bizi dinleyen kismeler kalmamisti,osledik sisi yaaa...
terbık ederım nıye yarını beklıycenkı bugün vesene kanı ben dayanamazdım valla hamıleler artıyor topıkte ya banada bır el verınde bende kalayım artık
zuzucum boyatma sacını doguma akdar ama kestırme olayına gelınce kestırceksen kes gıtsın ya batıl ınanclardan kurtulun cocugun ömrümü kısalırmıs hıc o rüya tabırı rüyada sac kestırenın ömrü kısalır derler ya hamıelleıkle ne alaka ben hep kestırdım ogluma hamıleyken
kızlar merhabe nasılsınız. ben ayakta uyuyorummm. ne kadar erken yatarsam yatayım sabah yataktan zor kalkıyom. iş olmasa öğleye kadar uyurum herhalde...
canım geçmiş olsun, nasılsın. geçmiş sayfaları tam açıp okuyamadım. nasılsın şimdi.
ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri 1 kere cesaret ettik o işeonda da ben kendimi çok kasınca ilk 3 ay askıya aldık. kocama üzülüyorum amma şu an öncelik bebişimizde :)
günaydın zuzumm. bana da doktor ilk 3 ay boyatma dedi, ilk 3 ay bebeğin gelişimi ve çevre faktörleri için önemliymiş. bebeğin tüm organları ilk 3 ayın sonunda gelişmiş oluyomuş. sora tehlike yokmuş.
hatta ben sedef hastasıyım. şu an ilaçlarımı kullanmıyorum. ama anlatamam lezyonlarım sıkıntı veriyo çok bana. ilk 3 ayın sonunda bazı kremleri kullanmaya da başlıycam ben. tabi iyice araştırmak lazım.
Canim senin dr ne güzel bilgiler weriyo ya ne güzel walla kendi dr sewdim cok önemsedi durumumu,sen yat dinlen keyfini cikar dedi. Kalp atisini görmeye esimle gitcem ins onada solerde abarttigimi sölemez. Tamam boya falan yok son ay boyarim ama fotograflarda güzel cıkaym:-D
bu arada kızlar sizde veya çevrenizde sedef hastalığı olup da hamile olan veya anne olmuş olan var mı. bu konuda ciddi deneyim paylaşımına ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?