Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

İşte böyle bir hal aldım tatlım ne bıleyımıftarlar var gıdıyoruz artık aksam olsun ıstemez oldum yaaa( bulantılarım daha fazla artıyo neden acaba?guzduz daha ıyıceyım anlamadım gıttı

ikiz hamilesin kızım sennnn bak ben diyorummm.hahahaha.daha bende ara ara miğdem bulanıyorrr ama ciddi bi sıkıntı yok msn aç

Ayy artık bısı dusenemıyorum saglıklı olsunda 1 2 farketmez(yarın yenı bır dr buldum gıdecem arastırma hastanesınde bakalım ne dıyecek pembısler nerde o burayı pek yanlız bırakmazdı da acaba belırtılerı ne alemde?

evet ya pembe irmegan nerdeler?

evet canım aylardır istiyordum 5 yıllık da evliyim çok dua ettim ama içime doğdu ramazanda oldu allahım büyük yarabbim kan testi de olsun ondan sonra tam sevinicim inş :)))

inşallah canım inşallah değerin de güzel çıkar

İşte böyle bir hal aldım tatlım ne bıleyımıftarlar var gıdıyoruz artık aksam olsun ıstemez oldum yaaa( bulantılarım daha fazla artıyo neden acaba?guzduz daha ıyıceyım anlamadım gıttı

canım dr ikiz ihtimali var falan, dedi mi sana? belki de aysem in dediği gibi ikizdir :)

evet artık gelmez oldularrrr onlar.sağlıklı olsun da 1,-2 fark etmez

Oooooo herkeste burdaymis,gerisi teferruat.... Nasiliz kizlar hosgeldiniz issiz kaldi buralar bizi dinleyen kismeler kalmamisti,osledik sisi yaaa...

terbık ederım nıye yarını beklıycenkı bugün vesene kanı ben dayanamazdım valla hamıleler artıyor topıkte ya banada bır el verınde bende kalayım artık
zuzucum boyatma sacını doguma akdar ama kestırme olayına gelınce kestırceksen kes gıtsın ya batıl ınanclardan kurtulun cocugun ömrümü kısalırmıs hıc o rüya tabırı rüyada sac kestırenın ömrü kısalır derler ya hamıelleıkle ne alaka ben hep kestırdım ogluma hamıleyken

çalışıyorum ya ondan sürekli izin aldım ben hastahaneye çok gittim geldim ondan dolayı ama akşam bizim orda polikilink var oraya gidicem bakalım inş değerlerde güzel çıkar çok teşekkür ederim allah isteyen herkese yaşatsınnn yaradınım

Arkadasimin vardi ama problem oldumu bilmiyorum uc ay kullanma yinede,gecmis olsun. Rabbim korusun seni ve bebegini icindede bizleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…