Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

selam kızlar. ancak açtım da neti yeni gitti misafirlerim. geçmişi okuyamadım. umarım hayatınızda her şey yolundadır. neyse yine görüşürüz inşallah hepinizle. şimdiden iyi pazarlar

Dr yapman ve yapmaman gerekenlerden bahseettimi .yeme icme ile ilgili birseydenbahsettimi anlat hadi

Aysem bisey sorucamm bana dr iliskiyi. Ve denize girmeyi yasakladi yazliga geleim uzaktan izliyom denizi yuzemiyorum korkudan sanada biseyleri yasakladimi? Hani sende dusuk yapmistin ya bide bana dusuk onleyici ilaclar verdi sanada verdimi?

Aysem bisey sorucamm bana dr iliskiyi. Ve denize girmeyi yasakladi yazliga geleim uzaktan izliyom denizi yuzemiyorum korkudan sanada biseyleri yasakladimi? Hani sende dusuk yapmistin ya bide bana dusuk onleyici ilaclar verdi sanada verdimi?

canım hayırlı uğurlu olsun gebeliğin.düşükten ne kadar sonra hamiş kaldın.bende nisan ayında yaptım düşük daha doğrusu kürtaj oldum.şimdi hiç kıpırdamıyosun dimi iş falan yapma dikkat et kendine

Saol cnm darisi basina,ben ocakta dusuk yaptim ama kimyasal dusuktu onun icin dr istedigin zmn iliskiye dvm edebilirsin dedi ben yinede 2 ay korundum sonra dr gittim bana direkk klomenle ovitrelle verdi evet tuttu ama 10,79 bhcg ilerlemedi kanamam geldi sanirim buda kimyasal dusuktu ben bir ay daha ara verdim ustune uc ay olmadi bu 4. Ay hamis kaldimm. Progestan bebe aspirini folik asit kullandim arastirip etkili oldu sanirim dr soledigimde cook sasirdi ama kizamadi dr verdiklerini iciyorum ama persembeye kdr nasil yatabilirim ki calisiyorum ben mesela biraz once denize girip ciktim yuzmedim oislandim karnimi actim gunesleniyorum bukdrdn bise olmas cook pipiriklenince uzuluyo insan...

günaydın çıtır anne:)
zuzum maşallah sana tekrar tekrar
bizim dr. a mı gittin merak ettim? yaw ilişkiyi ne çabuk yasaklamış öyle ya :)

Arkasalarim nasilsiniz. Ben hala uyuyamiyorum oglen uykum geliyo bi saat uyuyorum okdr sonra hortlakk... Hala alisamadim dikkatli davranmaya unutuyorum minicigimi rabbim benim gibi hiperaktif kulunu sakin dingin bir hamislikle sinicak belli oldu;-) neyse bunada cook sukur... Yememi icmemi duzene soktum simdiden biseyleri biraktim zaten iyi beslenen biriydim ama yinede ufak duzenlemeler getirdim kendime... Sadece beni hafif buran esim benim kdr sevinemedi sanki beni dinlemekten bunaliyormus gibi davranmaasi beni cook sasirtti,nie bukadar kayitsizsin dedim uzulmek istemiyorum dedi yinede heyecanimi daha yogun yasamaliydi rabbimin mucizesi bu cunku... Neyse dr yasaklasada denize dalip ciktim serinlemek icin yaniyorummmm yuzum ayagim yaniyor... Dun kayinvalidem yuzukle cinsiyet bakti ileri geri bi sallaniyo sipa erkekmis megerse,bakalim bise hayat neler gostericek. Rabbim olmayanlarada hemencik versin benim kdr bile ugrastirmasinn...

günaydın çıtır anne:)
zuzum maşallah sana tekrar tekrar
bizim dr. a mı gittin merak ettim? yaw ilişkiyi ne çabuk yasaklamış öyle ya :)

Oda bisey mi nefes al yeter dedi resmen cok sasirtti beni ama onemseyen bi kadin rahat degil buda benim hosuma gitti ziyareti pek uzatemadik ins.persembe konusacak daha cok seyim olur. Canim dusuk yaptigimdan dolayi herhalde.birdee ben diger dussugumu iliskiden hemen sonra kanamam basliyarak kaybettim onun icin esimde bunu mantikli buldu. Sen nasilsin napiyosun bakalim baslladimi calismalar... Bak ask icin tamam mi bebek icin mecburi degilll buna cook inandim ben...

haklısın canım ya öyle olmalı. agavni ye mi gittin canım?

Hayatim bana his yasaklama getirmedi denizede girebiliyorum.iliskiyede girebolirim.ilac falanda vermedi.sadece evden cikmadan once 30 faktorluk krem sur oyle cik dedi

QUOTE=deryaf;25839887]haklısın canım ya öyle olmalı. agavni ye mi gittin canım?[/QUOTE]

Evet canim kusura bakma solemeyi unutmusun ermenideki agavniye gittim memnun kaldim biraz telaslandirdi beni ama olsun onemi yokk iyi biri...

Hayatim bana his yasaklama getirmedi denizede girebiliyorum.iliskiyede girebolirim.ilac falanda vermedi.sadece evden cikmadan once 30 faktorluk krem sur oyle cik dedi

Gunaydin aysegull... Dmk bise demedi telaslandim simdi bisey mi gordu bende acaba tehlikem mi var yine... Neyse persembeye kdr bi zeval gelmesse gidip ogrenicem ne var ne yok... Bu arada sinyal veriyomu seninlki? Benim kasiklarim agriyo bide hep yorgunum hep yorgun tazi gibi ben iki adimda yoruluyorum...dun esim meyve pureli icecek yapmis icerken azima pureler geldi ogurdum ,benim mide bulantilari sinyal verecek gibi anneminde ole gecmis...

Yok hayatim ya bulanti falan ilk zManlar kasik ve bel agrisi vardi oda gecti.simdi kuzumun bana bi sikintisi kalmadi.uslu benimm kuzum ayni babasi gibi

zuzucum hayırlı olsun hamıelleıgın dr baya bır kısıtlama getırmıs cınsel ılıskı neysede yüzmeyı nıye yasakladı kı düşük tehlıkesıne karsı cinsel ılıskı yasaklanabılıyor ama denızden mıkropta kapmazsın havuz tehlıkleı neyse dr daha ıyı bılır persembe sorarsın tekrar eşine gelınce benım eşimde cok tepkı vermemıstı erkekler bırde bızım olmadıgı zamanlardakı hallerımızı falan bıldıklerınden üzülmeyelım dıye pek tepkı vermıyorlar ben ogluma hamıleyken 2 senede kalmıstım hamıle gecıkmeme oldugunda yoktur bırsey derdı hep sonra test yaptım hamıle cıktım söyledım dur daah dedı kan testıyle tescıllendı adamda tık yok dra gıttık keseyı gördük dr kalkp atımı duyulana kadar hamıle sayılmazsın deyınce esıme bak kesede var hala nedıye dur daah dıyosun dedım esıme bak kalp atımı yok daha demıstı kap atımından sonra ancak oda havaya gırebıldı senın eşınde belkı onu beklıyordur

Ne guzel anlatmissin ebrucum,belkide onunda derdi budur! Kalp atisini ilk onunla gitmek istiyorum zaten bakalim hayat neler gosterecek. Rabbim isteyen herkese saglikli hamillelikler versin ins.

Kizlar hatta hamile hanimlar hic iliski sonraasi azda olsa kanamaniz geldimi benim geldi ve cok korkuyorummm

Canim ben sana demistimm,benim ilk bebegim iliskiden sonraki kanamam durmadi ondan dustu. Hemen progestan basla dusuk onleyici olac ve yerinden kalkma en azindan yarina kdr.. Bana dr herseyi yasakladi cok zor tamamen uyamiyorum ama solemesi gerekliydi ilk uc ay dcok tehlikeli tamamen yerlesmeyle ugrasiya bebecikk...

Ahhh hayatim dr iliski yok desydi ben yatagimi bile ayirirdim.o dedigin ilacin bi zarari olmasin

Ahhh hayatim dr iliski yok desydi ben yatagimi bile ayirirdim.o dedigin ilacin bi zarari olmasin

Yokk tatlim bana dr verdi allahin izniyle hicbise olmass ne bicim dr yaaa jinekolog degil cildiyeci sanirsamm! Neyse olan oldu artik sen ayaklarini uzat yarina kdr dinlen bide dr ara izin alirsin ise gitmessin belki hem ilacida o sana yazar zqateen goreceksin. Bana neler verdi neler iciyorum hepsini napiyimm. Ara dr hemen aldin dimi nosunu?

Ahhhh cok moralim boxuk bana dua edin canim benim.dr sagolsun telefonunu verdi ama pasanin tel kapali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…