- Konu Sahibi pembemasal
hala aramadı arasammı doktoru ben çatlıcam
bende haber bekliyorum hastaneden. ne zor bi bekleyiş yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala aramadı arasammı doktoru ben çatlıcam
yaaa bu eceli pembe masal irmegan nerde bu kızlar hiç görüşemiyoruz ve diğğer lkızlar nerdesiniz lan sizzzzz
Ecelimm nasilsin gecmisi okudun mu? Ben hamileyimm. Bak ruya yorumladin bugdayim supurdugun cicekler baak cikti... Yuregine saglik...
zuzuuuuuuu hayirli olsun canim ya:)hayirlisi ile kucaginada alirsin ins. cok sevindim valla:) hadi kizlarrrr sizdende bekliyoruz guzel haberler:)
yalnız değilsin canım ben de varım..
Ecelimm nasilsin gecmisi okudun mu? Ben hamileyimm. Bak ruya yorumladin bugdayim supurdugun cicekler baak cikti... Yuregine saglik...
Okumadııııııımmm ne diyon sennn anaaaaaaaaaa ciddenmi kıııı ayyy heyecan yaptım şimdihayırlı olsun bıtanemm rabbım kalp atıslarınıda duyurmak sag selım kucagına almak nasıp etsın inanamadım ne guzel bır mujde
slm kızlar nasılsınız ramazan dolayısıyla gezmeler derken mısafır derken netı acamıyorum fazla kızlar ya kocıs benı ruyasında tavuk yerken gormus o kuzu yıyormus aslında tam yıyıcekmıs sonra bana ımrenmıs o da tavuk yemıs bu ne demek:))
bizim yorumlar ne kadar saglıklı olur bılmıorum cnm ama bebiş olmasın sakın bide netten bak ıstersen
baktım tatlım da bulamadım net bı cevap:) Hayırlar ınsAllah:)
gündüzniyetine gündüz niyetine
bende bir aydır rüyalarımda dogurup duruyom valla ne alakaysa bılınc altı ıste:118:heheh aynen canım:)
bende bir aydır rüyalarımda dogurup duruyom valla ne alakaysa bılınc altı ıste:118:
aynen yaaaa:18:sorma zaten zorla takılıyo kafamıza tam rahatlamısken:)))
Pirinc degilde bugday gormustum alt tarafi ama ruyada tum bakliyatlar gebelige isaret sanirsam... Bende soktayim ablacimm tabiki her ay oldu umuduyla geziyordum ama bu tam mucize mujde oldu bana tamamini da gorurum insallah. Persembe keseyi gormeye gidicem kismetse. Bana yatak istirahati verdi 1 hafta hersey yasak nerdeyse inat gibide yerimde durmadim bugun. Kan degerim 389 dusuk yaptigimda bukadar bile degldi degerim insallah saglikli bi hamislik yasarim. Bir hafta once kan verdim yok idrar yaptim yok cildiricam hissediyirum ama kanitim yoookk baktim adeti 4 gun gecti aha dedim tamamdir bi anda bi test daha yaptim cift cizgii,bugunde kan verip dr gittim. Atam izindeyim;-)