Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

a.s canım bence bi sıkıntı olmaz hem sanada iyi gelir kendi arabanızmış hem arkada yatarakda gidersin şimdi sürekli oturdunmuda yorulursun onun için arkada dinlenmeni tavsiye edrim

di mi kızlar olmaz bi şey inşallah. hem cam kafes içinde bile dursam olacak olan olur. Rabbimin yazdığından ötesi olmaz. doktoruma giderim sanırım yola çıkmaya karar verirsem. hem bi muayene etsin hem belki başka şeyler de söyler. siz nasılsınız görüşmeyeli. inş yolundadır her şey

tabi canım olacak olanın önüne geçemeyiz ne yaparsak yapalım olur zaten bizde iyiyiz çok şükür salı canım biraz sıklıdı ama kafama takmıyorum

guzel bacim ben 5 haftalikken dr a sormustum o da riskli bir gebelik olmadigi icin sykinti olmaz demisti sadece kan pihtilasmasi olmasin diye en fazla 1.5 - 2 saatte bir mola verip yurumen lazim hani kan dolassin diye bana gelince ben 5 haftalikken 5 saatlik araba yolculugu yaptim memlekete kdr koltugu geriye cekip ayaklarimi on cama uzattim uyusmadim anlican + o yolculuktan sonra 4 saatlik ucak yolculugu yaptim annemler yurtdisinda onlara gittik iki haftalik cok yorucu bir " tatil" den sonra bunun birde donnusu var tabi ayni sekilde bununla da bitmedi deniz e gittik ardindan anlican 3 haftam yollarda gecti resmen bebegim icin endiselendim ama iyi dusundum hep olumsuzluga yer vermedim

o yuzden kendini en iyi sen bilirsin kendini iyi hissediyosan bol su icerek ve arada mola vererek kan dolasimini sagla bence hic bir sykinti olmaz Allahin izni ile

sevgilerrrr

Özledım kız senı okudum paylasımlarını masallah degerın ne guzel ıyı haberlerle gelmene sevındım rabbım kalp atıslarınıda duyurmak nasıp etsın...

aminnnnnn canım allah herkese yaşatsın bu duyguları hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyide nasip etsin.bende seni çok özledim kız senlen sohbet etmeyii

kız irmegana ne olmu.hayatım takmıyom diyon ama sen bu bebek olayına kafayı takmışsın

okudun mu bilmiyorum ama oğlumun kafasında kist varmış canım doktor çok rastlanan bişey geçer dedi ama canım sıkıldı yinde bol bol dua ediyorum Allahıma

canım doktorun sık rastlanan bi şey demişse geçer inşallah. ay bak şimdi ben de panik yaptım. ama sen yıne de sıkma canını. iyi şeyler düşünmek lazım ki kötü bi durum bizi üzemesin. sen de üzme kendini inşallah yoluna kendiliğinden girerde sen de daha huzurlu olursun.

inşallah canım yaa kafama takmamaya çalışıyorum bol bol dua ediyorum Allahım kabul eder inş

amin canım.allah herkese yaşatsın bu güzel duyguyu

inşş cnm benim o duyguyu hissetmeyi okadar çok istiyorum ki tarifi olamaz her regli olduğumda bu ay olucak diye inandırıyorum kendimi ama kısmet tabiki sen kaç aydır bebek istiyodun cnm kaç ay sonra oldu bide yumurtlama günlerini falan takip ettin mi biraz bilgilendirirmisn tşk ler

ocaktan beri bebek düşünüyorduk canım nisanda kimyasal gebelil geçirdim.şimdide tammuzda hamile kaldım.özel birşey yapmadım bu ay hiç strese sokmadım kendimi.yumurta falan takip etmedim.hatta bu ay okadar çok boşladımki 3kere vye 4 kere ilişkiye girdik bak hamileyim şimdi

hamilelik güzel gidiyor arada ağrılarım oluyor sürekli uykum var iş yerinde çok zorlanıyorum

daha bunlar iyi zamanların:))))) sana güzel bi erol taş gülüşü gönderiyorum:)))) şaka bi yana gerçekten uyku ağrı ve mide bulantısı tavan yapacak. 2 hafta sonra mı gideceksin doktora tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…