• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlerede göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güçi ihlas ve imkan ver

Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlerede göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güçi ihlas ve imkan ver

Bu muhterem zatlari bu guzellikle mujdeleyen rabbim benide mujdeledi galibaa ciftt cizgiyi gordum bugun hemde sabah idrari degildi. Yarin kanvericem adetimi 4 gun gecmisti. Ranbbi sonunuda hayir etsin bunu gormek isteyen herkese yasatsin rabbim cok zamandir istiyordum bu sahneyi yasamak. Veee 1 hafta once kanda negatifti simdi idrarda poazitifse gec dollenme muhtemelen. Dualarinizi eksik etmeyin rabbim isteyen herkesin gonlune gore versinn...

benimde günüm geçti neredeyse 1,5 aydan fazla oldu...geçengün geliyor gibi oldu ama gelmedi..
evde test yapmadım yanıltıcı oluyor diye,kan tahlili yaptırıcam ama oruç tutuyorum.
iki arada kaldım
sürekli uyur vaziyetteyim
başım ağrıyor çok halsizim
hep yatmak istiyorum
şu anda bile yazarken yatıyorum yatmaktan resmen popom uyuştu ama kalkıncada başım dönüyor

Bu muhterem zatlari bu guzellikle mujdeleyen rabbim benide mujdeledi galibaa ciftt cizgiyi gordum bugun hemde sabah idrari degildi. Yarin kanvericem adetimi 4 gun gecmisti. Ranbbi sonunuda hayir etsin bunu gormek isteyen herkese yasatsin rabbim cok zamandir istiyordum bu sahneyi yasamak. Veee 1 hafta once kanda negatifti simdi idrarda poazitifse gec dollenme muhtemelen. Dualarinizi eksik etmeyin rabbim isteyen herkesin gonlune gore versinn...

canım zuzuuummmmm çift çizgiyi mi görmüşşşşşş oyyy kıyamam, hamdolsun zuzum, hadi kan tahlilini de ver de inşallah o zaman tam mutlu olalım :))

benimde günüm geçti neredeyse 1,5 aydan fazla oldu...geçengün geliyor gibi oldu ama gelmedi..
evde test yapmadım yanıltıcı oluyor diye,kan tahlili yaptırıcam ama oruç tutuyorum.
iki arada kaldım
sürekli uyur vaziyetteyim
başım ağrıyor çok halsizim
hep yatmak istiyorum
şu anda bile yazarken yatıyorum yatmaktan resmen popom uyuştu ama kalkıncada başım dönüyor

Elossa benim bildiğim kan vermek oruç bozmaz, kan alırsan bozulur ama sen bilirsin tabi. ayrıca sahurda versen de olur yakında varsa klinik. hadi sen de güzel haber ver de Ağustos daha başından şenlensin :)

Elossa benim bildiğim kan vermek oruç bozmaz, kan alırsan bozulur ama sen bilirsin tabi. ayrıca sahurda versen de olur yakında varsa klinik. hadi sen de güzel haber ver de Ağustos daha başından şenlensin :)

canım bozmazsa hemen sabah vereyim o zaman
sahurda gideriz aslında ama eşime kıyamıyorum sabah erkenden işe gidiyor ben evdeyim
ya acaba diyorum açıktanmı oluyor bu halsizlik baş dönmesi,ellerimde titriyorkii ben sigara kullanmıyorum kullanmadımda.başımda bir ağrı,belimde bir ağrı:(
hamiş olsam bile hemen başım dönmemeli dimi
offf valla kafam öyle karışık ki canım
en güzeli sabah ben kan tahlili yaptırayım inşlh oruç gitmez:)

sahurda gideriz aslında ama eşime kıyamıyorum sabah erkenden işe gidiyor ben evdeyim
ya acaba diyorum açıktanmı oluyor bu halsizlik baş dönmesi,ellerimde titriyorkii ben sigara kullanmıyorum kullanmadımda.başımda bir ağrı,belimde bir ağrı:(

uyku halı falan oructanda oluyor yazdıkalrının hepsı orucunda etkısı hamıleysen kasıkalrında batmalar agrıalr olur buara olması alzım hamıleysen eger ıftardan sonrada gıdebılırsın acıle fln aldırısın kan ınsallah hamıleısndır

elossa ayrıca adet 3-4 gün bıle gectıkten sonra idrarda cıkıyor yanıltıcı olmaz yanı bence ıdrar testı alıp yap

uyku halı falan oructanda oluyor yazdıkalrının hepsı orucunda etkısı hamıleysen kasıkalrında batmalar agrıalr olur buara olması alzım hamıleysen eger ıftardan sonrada gıdebılırsın acıle fln aldırısın kan ınsallah hamıleısndır

canım inşallah çok sağol
bir an evvel yaptırıcam kan testi..olumsuz bile olsa öğreneyim en azından
ay inşallah bunca çalışma boşa gitmez:)))

slm kızlar şu sağlık ocağı olayına kafam takıldı şimdi ben sağlık ocağına gitsem kayıt yaptırsam ne işe yarar ki aile hekiminin bölümü kadın doğum mu ancak genel şeyler söyler bu durumda onlar ne işime yararki zaten onları netten bende görebiliyorum ay çok soru sordum demi ayıptır sötlemesi çok meraklı bi yapım vardır da

saglık bakanlıgı denetlıyor saglık ocaklarını aıle hekımın senı takıp etmesı lazım hamıleyken aıle hekımı degılde her aıle hekımının bır ebesı oluyor ya yanında calısan o ebe ıste senı takıp etcek tansıyon kılo kontrolu yapıyorlar tetanoz asıalrını yapıyolar ayrıca dogumdan sonra onlara cok işin düşücek bebegı takıp edıcekler dogumdan 3-4 gün sonra topuk kanını onlar alıcaklar ayrıca bebegın tüm aşılarını yapıcakalr oyüzden kayıt ol mutlaka

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oley zuzu hamileeeeeeeeeeee ayyy kan ver sonra partu verelim:7:

bugun rahim filmi çektirdim...umarım ağustos ayı hayırlı olur bizim için:((neden ümitsizim bu kadar bilmiyorum ama inşallah yanılırımmm

kuzuuuuuuuummm hadi gözünaydın yaaaa çok mutlu oldum senin adınaaa... Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm... Bizlere de dua edin kızlarr.... hamişlerin duası kabul olurmuşş... :16:

Arkadasim, ne mutlu ne guzel bir haber. İnsallah yarin da guzel haberler alirsin. Coook tebrik ederim. Allah bizlere de nasib etsin

canım araştır da öyle ver fetva vermiş olmıyım :)

bugun rahim filmi çektirdim...umarım ağustos ayı hayırlı olur bizim için:((neden ümitsizim bu kadar bilmiyorum ama inşallah yanılırımmm

biraz rahatlamaya çalış, hem film çekildikten sonraki 6 ay gebelik şansın daha yüksek oluyor, kanallardan sıvı geçtiği için bir nevi temizlik yapılmış oluyor :) en önemli ayrıntıyı unutmayalım, stress yok...

Back