- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
nasılsın nasıl geçiyor hamileliğin. sıkıntıların devam ediyor mu??
kızlar yaaa artık hiç sohbet etmiyoruz bide herkes nereye gitti eceli yok pembe masalda gelmiyor ama ben çok sıkılıyorummm
Canım sımdı ayın 8 ne randevu aldım dr bakalım bebısımın gelısımı nasıl belkı cınsıyetınıde soyler kımbılıranası gıbı yayarsa herseyını kesın ögrenırız mıde bulantılarım devam edıyor pc basında da duramıyorum cok bısıler yemek ıstıyorum canım ıstemıyo az once ac karnına karpuz yadım sonra gofret yedım sonra mınık bır dılım pıdenın ıcıne 2 tane zeytın attım ooff cok saglıksız beslenıyom sen nasılsın nasıl gıdıyor???
Eki Görüntüle 477843
kızlar şuna baksanıza nasılda gülüyo maşallah
kız hemen belli olmaz daha çok küçük senin bebiş:)) az daha bekliceksin:)
Maslaah suna bakin yaaa... Ayni pozu vermessem banada zuzu demesinlerr:-D
Maslaah suna bakin yaaa... Ayni pozu vermessem banada zuzu demesinlerr:-D
bende de bu ne acelıcılık aslında bazen doktordan soylemesını ıstemıyecem bana suprız olsun dıye ama eşim kiiim seeen öğrenmiyecen kalıbımı basarım duramazsın dıyo bende inat ediyorum öğrenmesemmi diye ama çokta haklı duramamki
GUNAYDIN kızlarrr ırmegan ıns bebıstır tatlım o engınsenaaa hosgledın tatlım benımmmm
yaw kızlar bılınc altım cokmus ya yıne sabah uayndım uyudum ruya bebek hamılelıkkkk
tam kafama takmıyorum dıyorum baska seylerle ugrasıyorum ruyaarımdan kurtulamadım
uzerımde pembe bır elbıse karnım burnumda alısverıs merkezındeyım merdıvenlerden ınıyorum...
EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN
Bismillahirrahmanirrahim ağustos lıstesı
Pembemasal - 13 ağustos
Zuzu4742 3 agustos
Karanfil 3 agustos
Banu_K 5 ağustos
Meyra_nur 2 ağustos
Juliaa 16 ağustos
RomaRoma 8 ağustos
Taliha 10 ağustos
Merym 9 ağustos
Rumeysagul 6 ağustos
Ebru_1907 2 ağustos
"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim
Kızlar benim psikolojim bozuldu sanırım yaHerşeye takıyorum olayları sanki çok kötü şeyler gibi algılıyorum. Aslında kötü şeyler değil ama ben öyle olmasını istemediğim için dünyanın sonu gibi geliyor. Dün oturup 1 saat ağladım.Başım falan da ağrıyor.Siz de böyle hissediyormusunuz?
pardon kızlar ya bat tarihi ne demek sat son adet de batı duymamıştım hiç? sat im 8 temmuz..
bencede bat değil SAT (Son Adet Tarihi)
BAT beklenen adet tarihi SAT son adet tarihi demek kızlarr
selamlar agustos güzelleri. nasılsınız inşallah internet arkadaşlarım benim:)))) ben iyiym çok şükür. mide bulantılarım yok denecek kadar az çünkü sık ye tavsiyesini dinledim. ya seastre ya da opsessifti bu tavsiyeyi veren çok teşekkür ederim. 2 gündür maşalllah diyorum kendime. ya kızlar bi şey soracağım size. ailemi çok özledim ve benden 700 km uzaktalar yani 8 saat falan yolculuk yapmam gerekir onları görmem için. gitsem sakıncası olur mu sizce. araba ile gideceğiz. eşim sık mola veririm suyu da bol içersin diyo. çünkü adam beni götürmek istemiyor ama ben başının etini yiyorum. ne izliyorsun diye soruyo ev hanımının sıkıntısı, umutsuz ev kadını, canı sıkılan kadın vs. diye cevap veriyorum:)))) çok sıkıldım buradan gitsem bi sıkıntı olur mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?