Ramazanda yemek :/

Aynen canim
Bir de demisler bu yemek kime yetecek diye
Simdi terbiyemi bozacam anana gonder o yesin derdim herhalde

Davet vermiyormuş,iftardan sonra çalıştıkları için dükkanda iftar etmeleri için yemek yolluyormuş...

Ama bu menü sadece 1-2 gün idare eder,eğer Ramazan ayı boyunca 30 gün yemek yapması isteniyorsa o koca boğazlara menü yetişmez...

Koy koy onlerine iki kilo saman anca onu hakediyor okuzler

Cok biliyolrsa disardan soylesinler yada o ortagi olcak adamin esi yapsin. Hadsizlige bak hem hamile ve cocuklu halinizle onca kisiye yemek istiyolar hemde utanmadan laf ediyolar . Bence tavir koyun yapmayin. Rezil kadin ne ya. Esas kendileri rezilll

Ben buraları okumadan yorum yazmış ne dükkanı orası demiştim; şimdi gördüm.

Şaka mı bu; kebapçıda çorba salata pilav vs her daim vardır; o zaman sizden hadi istediler bir sebze yemeği istesinler

Vakit olursa börek vs olur ama menüyü niye siz yapasınız

Arada değişiklik olsun diye bir iki bir şey hazırlayıp sofraya ek göndermek ayrı kebapçıya iftar sofrası hazırlayıp göndermek ayrı

Deseler ki canımız çekti sarma yap (tek çeşit; bir tabak) makul ama bize iftar yemeği yap olmazzzz.

Birincisi hamile halinle hatta hamile olmasan bile boyle bir zorunlulugun yok.. Disarisi lokanta kayniyo siparis verselermis ayrica hem oruc tutup imandan bahsedip de hemde hamile bi kadini azarlamak hangi dinde varmis...

Ama illede yemek yapicam diosan ki yemek yapmak gercekten insana terapi gibi gelen coookkk keyifli bir istir...

Genelde hepsinin mantik ayni ama kndinden biseyler katmayi dene... Surekli deneme yap rmin ol elin alidacaktir...

Cok basit ama lezzetli bi tarif vereyim hemen sana
Bunun icin ihtiyacin olanlar
Kucuk guvecler
Patlican
Patates
Sogan
Biber
Sarimsak
Domates
Milfoy
Kusbasi et ya da tavuk

Patlicani kup kup kes kizgin yagda hafif kizart rengi degissin
Patatesi de ayni sekilde yap
Eti soganli salcali kavurr guzelce yumusak olsun bunun icin biraz sulandir

Sonra once patlicandan biraz guvece koy sonra patatesi koy eti koy uzerine biber ve bi yuvarlak dilim domates koy milfiy hafif yumusayinca guvecin agzini kapat uzerine yumurta sarisi sur susam ve corek otu koy diger guvec kaplarini da bu sekilde yap 8-10 adet cikacaktir ver firina pisince guveci ters cevir milfoyun icinde kalsin sebzeler bu sekilde servis yap...

O kocana da soyle arkadaslarina iyi olacagina once karisina cocuguna adam olsun hasta etmesin bizi

Internetten tariflere bak canım sonra sonra öğreniyorsun zaten kendin bişeyler çıkarmaya başlıyorsun kocan kendini kötü hissettiği için yüklenmiştir sana

onlara yemek yapmak zorundamısın beğenmedilerse bidahakine dışardan söylesinler

bu becerememek değil ama , az yapmışsanız bu sizin ayıbınız.
ayıbınız diyorum çünkü sayıyla veren bir sürü insan gördüm duydum şahit oldum.

yok eger becerememeyı ima ettilersede otururp becereceksınız canım kusura bakmayında evlenmeyı bılıyorsanız bır yanlarınızı sıkıp yemek yapacaksınız, 2 tane bebegınız olmus daha 7 kısıye yemekmı yapmadınız

evet katılıyorum bu yorumada
erkek oldugu için mutlaka mıktarlar cok olmalıydı yanı beceremıyorum bılemıyorum evet hamıle olabılır ama bence dusuncesız olmamalı

Burada konu sahibine laf edenlere diyecek laf bulamıyorum.

hamile çocuğu var. 7 kişiye yemek mi yapacak?

kocası düşünmeliydi baştan. bir de rezil diye beceriksiz diye hakaret etmiş.

konu sahibi sen de beceriksizim diye üzüleceğine bence eşinin terbiyesizliğine üzülmeliydin.

yazık ya. gerçi burada bile böyle düşünen kadınlar oldukça erkekler daha kadınların tepesine çok çıkarlar.

terbiyesizlik de yaparlar.

Ben hic okadar cok kisiye yemek yapmamisdim daha onceden karisina sordum yeter dedi bilseydim sorarmiydim hayir sormazdim bilmedigin icin boyle oldu hata yapa yapa isan ogreniyor , cutemom yorumuna gelince evt evlenmeyi biliyoruz yemek yapa biliyorum ama her zaman guzel gelmiyor .
Ogun yemek yaptim gene sebzeli tavuck firna atim pilav yaptim mercimek corbasi ve kiymali borek actin yaptim esim goturmedi bende iyi dedim bundan sonra yapmam bende aylemi cagirdim geldi yediler ve cok guzel dediler kendime oz guvenim yok once onu kazanmam lazim

Bahane yaratmiyorum ben yemek yapinca kizim agliyor dolaplara giriyor herseyi yere atiyor sonra oturma odasinin yastiklarini atiyor yere koltuk ortulerini atiyor her yere isan artik bikiyor birsey yapmak istemiyor yaptigi yemekden birseyde anlamiyor malesef ama son bi kac gun kendimi yemekler ustune verdim cok cok yapiyorum alisiyim diye sonra aylemi cagiriyorum gelip yesin diye gorumcemi cagirdim oda begendi yemegimi cok yapmasini ogrenmeliyim

yorumlara sonradan baktımda 30 gu n boyunca yemek yapılacakmıs hadı bu kısmı gecıyorum ama beceremıyorum yapamıyorum cocugum durmuyor kısmı bana gercekcı gelmıyor acıkcası
yanı evlenmıssın barklanmıssın cocugunda olmus yemek yapamıyorsan onlara ne yedırıyorsun yanı yapamıyor olmak ayrı bırde ayarı verememek ayrı yanı ne bılım cocuklarda corba yemek yogurt salata yemelı bunlar yapılmalıkı onlarda saglıklı buyusunler yoksa ınan banada 5 saat mutfakta kalıp bı suru yemek yapmak cazıp gelmıyor

Canim allah sukur kizima pilav corba salata fln yapa biliyorum sadece bazen guzel gelmiyor inanmak istemiyorsanda inanma . Kendimi isbatlamak zorunda dglim sana

Vallahi pes

Pardon da konu sahibi yemek yapamiyorum demiyor ki. Yapiyor ama hic o kadar fazla kisiye yemek yapmamis o yuzden de ayari tutturamamis. Insanlik hali tutturamamis. Her insan anasinin karnindan ahci dogmuyor ya. Hem yemek yapamiyor degil ki, ailesini cagirmis ki onlarda yemegini begenmisler konu sahibinin. Siz niye yangina korukle gidiyorsunuz. Asil sizin yaptiginiz bu yorum cok sacma. Sanki konu sahibi hic yemek yapmasini bilmiyor da, cocuklari ac geziyor gibi bir hava var yorumunuzda. Ayrica cok yaramaz cocuklar var. Tum gun pesinde kosturmak gerekebiliyor bazen. Annelerin buna alisabilmesi zaman aliyor. Konu sahibinin kocasi olacak o hanzo yerine kendisine cikismaniz komik gercekten. O erkegi sokalim bakalim mutfaga iki uc cocukla elini kipirdatabiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…