Ramazanda yemek :/

canım benim üzülme sen bnde hiç yemek yapmaktan falan anlamazdım sadece pratik olacaksın boş olduğum vakitlerde buzluğa börek atarım mesela börek doyurucu patatesli peynirli çiğden dondur

buzluktan çıkar çözülmesini beklmeden yumurtasını sür ver pişsin çoban salata yapabilirsin. fırında patates çok kolay ve herkes beğenir bu 3 çeşitle ekstra sofraya canlılık verebilirsin mesela üzülme ya bnde hiçbişi bilmiyorum diye eleştri alıyodum zamanla öğrendim bnde herkes her konuda başarılı olacak diye birşey yok

Diger yorumunuzuda okudum, kendi yaptigim yorumdan ekstra memnun kaldim. Siz iyilik yapmayin, yorulmayin, mubarek ayda insanlarin karnini doyurma luzmunda bulunmayin, beni hiiiic ilgilendirmiyor.
Mübarek ayda kalp kırmakta çok sevap zaten değil mi, iyilik yapmadığımı yemek yapmadığımı nerden biliyorsunuz, yaptıklarımı reklam etmeye gerek bulmuyorum.

Mübarek ayda kalp kırmakta çok sevap zaten değil mi, iyilik yapmadığımı yemek yapmadığımı nerden biliyorsunuz, yaptıklarımı reklam etmeye gerek bulmuyorum.

kalp kirmakmi? : D

yahu tanimadiginiz insanlarin ne okuzlugunu biraktiniz ne adamligini. hadi canim hadi, bana bulasma ve hayirli iftarlarin olsun simdiden.

kalp kirmakmi? : D

yahu tanimadiginiz insanlarin ne okuzlugunu biraktiniz ne adamligini. hadi canim hadi, bana bulasma ve hayirli iftarlarin olsun simdiden.
Sizde tanımadığınız kadına demediğinizi bırakmadınız, iyi günler

O bu değil de akşaın dokuzunda açık ne dükkanı imiş bu

Bir de normalde öğlen nerden yiyorlarsa yine ordan yesinler hatta iftarda açıklarsa onlar akşam yemeği de yer oralarda zaten normal günlerde

Konu sahibi seninki yemek bilmemek değil miktarı ayarlayamamak yemeğin kötü olmuş değil az demişler

Insanlar aç olunca önce gözlerine hitap gerekir

Çorbasız iftar olmaz at tencereye mercimeği kaynasın dursun üstüne yağ soğan salça tuz oldu bitti

Fırın yemeği tarifi vermişler zaten

Bolca da pilav ya da makarna

Salataya vs gerek yok koy yeşillik salatalık domates yesinler söğüş ya da alsınlar ordan

Yoğurt vs destek olur az da zeytin vs olur sofrada oldu bitti

Ama sen aşçı değilsin niye yemek hazırlamak senin görevin olsun 10 kişilik yerler özel eleman çalıştırıyor yemek için

yeni evlendiğimde böyle bir durum benimde başıma geldi elif hanım ama ben iftara misafir çağırmıştım.lapa bir pilav içler acısı bezelye yemeği vs. ama zamanla ve azimle öyle yemekler yapmaya başladımki 30 kişilik yemek çıkarabilirim. yeterki becermeyi isteyelim iyi şanslar

kardeşim sen yemek yapmayı illa bir şekilde öğrenirsin de
bu öküzleri biraz insana benzetebileceğini hiç sanmıyorum
7,5 aylık hamile halinle senden ne yemeği bekliyorlar zıkkımın pekini yesinler

Ben ortagimizin hanimina sordum yeter dedi esim beni cok uzudu biliyorum biraz hata bende var ama bilemedim yetmez diye halen uzuliyorum kendimi ispatlamak istiyorum
Yarin mercimek corbasi
Karniyarik 8 adet
Pilav
Yolasam az olurmu gene

Birer karniyarik az olur bence erkekler çok yer

Mubarek ayda kiyemt bilmeyecek adama su bile vermem bana ne onun orucundan once insan olsun
Sokaktan evsiz insani ceviririm doyururum karnini da bari sevap kazanirim alemin ayisina yemek yapacagima

ayrıca burada bu öküzlükleri yapanları savunmayın hanımlar
açlıktan ölsem ben burada aç kaldım diye söylemem birine
ayrıca 7,5 aylık hamile karımdan iş beklemem otuz ramazan ona yemek yaptırmam en başta bir hatasında rezil diyecek kadar rezilleşmem
yok erkek ne yiyecek yok onlar çok acıkır yok onlara hizmet gerekir diye diye pul kadar değeri olmuyor yaptıklarımız gözlerinde
birde bu iftar işine bir çözüm bulabilirler akşamın dokuzuna kalacak kadar ne işiymiş merak ettim madem o zamana kadar kalıyorlar iftarı evde yapıp tekrar işe gelip sahura kadar çalışıyorlar sonrada sabah geç gelip uyuyorlar
bunu yapan az buz iş yeri görmedim
ayrıca senin bu rezil kocan madem yemeğin az geleceğini kendi fark etmedi mi giderken yanına bir kızarmış tavuk almak çok mu pahalı çok mu zordu
senden yemeği alırken fark etmedi mi az olduğunu

siz tek bir yerde hatalısınız konu sahibi oda az yemek konusunda al bir tane tavuk bol patates soğan iki tepsi gönder ayrıca elbette tüm otuz ramazan yemeği sen yapma
sırayla gelsin bu iş bakalım o anaları karıları ne kadar yemek yapacak

İnsan ilk annesini aramazmi ben her seyi anneme sorarım ortağın eşide kimmiş
belki az ölçü verdi bilinçli

Eşinde çok kabaymış ortağı tam bir hödük.
Ama gerçekten yemeği az yaptıysanız sizinkide olmamış. Yemek yapmayı bilmemek diye bir şey yok artık herşey internette videolu resimli görsel şekilde anlatılıyor.

ohaa bu konuyu okudukça sinirden nevrim dönmeye başladı yine
birde şimdi bu adamların kebepçı da çalıştığını okudum çoğu kişi bunu gözden kaçırmış oradan iki şiş alıp daha zıkkımlansalardı

yemek az diye kalp kırmışlar bir de
ben de daha bu adamların mobilyacı demirci vs. olduğunu tek yemeğin kadının gönderdiği olduğu sandım
aha böyleyim şimdi
bunları görünce tanıdığım kıro tipler İngiliz asilzadesi gibi kaldı

Diger yorumunuzuda okudum, kendi yaptigim yorumdan ekstra memnun kaldim. Siz iyilik yapmayin, yorulmayin, mubarek ayda insanlarin karnini doyurma luzmunda bulunmayin, beni hiiiic ilgilendirmiyor.
böyle öküzlerin karnına doyuracağıma sokakdan geçen evsizin barksızın bir yapamayan edemeyen ihtiyarın karnını doyururum belki bana bir dua eder
en azından kendimi yerimden zor kaldırdığım halimle yönge yömek az geldi ha
beceriksizsin bir iş bilmezsin falan laflarını duymam
ayrıca adamların kebapçı dükkanları varmış canları ev yemeği istediği için yemek yapılıyor aç kaldıklarından değil

Yaş kaç konu sahibi yaaaaş...
O kocan olacak adama bir bardak hazır su bile fazla ama neyse.
İnternetten bakıp yapabilirsin. Ama hem hamilelik hem de küçük çocuk.. Allah sabır versin ne diyelim.

Yahu adamlar kebapcida calisiyor sanki ac aciktalar
Goren de maden iscisi sanir
Ay mubarek de insanlar degil ne yazik ki insanliktan nasiplerini alamamislar siz de bizden alkis mi bekliyorsunuz bu adamlara?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…