Ramazanda yemek :/

yani eşinle ilgili yoruma hiç girmeyeceğim adam zaten ortada.
sana yardımcı olamak adına diyorum ki sakın 8 karnıyarık yapma aynı cevabı alırsın bir karnıyarık doyurmaz ve yorar seni.
fırında biberli tavuklu patatesli bir yemek yap.belli ki maddi olarakta müsait değilsin yemek yapmaya bol patates koy biber filan bi pakette tavuk al koy yada tüm tavuk al onu küçük küçük parçala koy.3 bardaktanda bulgur pilavı yap ,bir tencerede mercimek çorbası yap eşinede söyle yogurt alsın yanına hiç uğraşma salatayla ya da cacık yap doylarlar inşallah.
yada bir tencere kuru fasülye pişir yada nohut bereketli olur .zaten ramazan bereketli bir ay o sofradan aç klakan olduğuna inanmıyorum da Allah eşine akıl fikir versin.

hepsi başlı başına bi garip olay

hamilesin onca kişiye ne diye davet veriyorsunuz bu bir
madem kabul ettiniz neden az gönderiyorsunuz başta kabul etmeseydiniz bu iki
insan o sofrada açta kalksa nasıl bu yemek kime yetecek diye sorar/görgüsüz/ bu üç
eşinde belliki mahçup olmuş dışardan söyleseymiş bu halini biliyor bu dört
he bide ortağın eşi var..gelip yardım etseymiş .ikiniz birden iki üç çeşit yapsaymışsınız buda beş

herkes kendi havasında biyerden atmış..sende hala ben suçluyum diye üzül

ben de hiç yemek yapmaktan anlamıyordum. reklam olarak algılanmasın ama hakikaten habire girdiğim site bu 'www.nefisyemektarifleri.com' güzel tarifler oluyor. deneme yanılma yöntemi ile hoşuna giden tarifleri yanına not edebilirsin. zaten hamilesin. sen eşine kız asıl. hem çocuğun var hem hamilesin ne bekliyor senden.

konunun siyasetle alakası ne yaaa her konuya dini siyaseti karıştırmak baydı artık

görmüyor musunuz sayfalarca yorum yapılmış konu sahibi hala 7 tane karnıyarıktan bahsediyor hala kendimi ispatlıycam hatalıyım diyor daha ne denir ki

Bu kocaya yemek yapilmaz zikkim yesin dukkandakiler de mal midir nedir ya hamile kadindan is bekliyorlar sizin eviniz asevi mi imarethane mi bu ne terbiyesizlik hic ugrasma yemekle falan cok sinirlendim ya

ortağının karısı yapsın çok biliyorlarsa !
yemek yetmez ne demek ya

reziller.. hamileliğinin sonlarına gelmişsin onları mı beslicen.üzülme ,evladın da üzülmesin.

Fasulye pilav yine yapardım. Bu kez. Direk o ayı adamın kafasından aşağı döker doydunuz sanırım bugün derdim

Ben yorumlarda sizin esinize kizanlari anlamadim gercekten. Hanimlar Allah askiniza siz hicmi is arkadaslariniz yada esinizin is arkadaslari icin bir kek/borek/yemek yapmadiniz. Ne var ki bunda. Adamlarin butcesi disardan almaya musait degil belki? Belki canlari ev yemegi olsun istedi, her aksam birimizin hanimi/annesi yapsin diye anlastilar aralarinda ne biliyosunuz.

Konu sahibi, yasinin kucuklugunun arkasina siginmak cok gereksiz. Cok kucuksun ama evlenmeye ve cocuk yapmaya hatta ikinciyi yapmaya gelince biliyosun. Oruclu halimle kahvesizlik basima vurdu sende nasibini alacan kusura bakma.
Yemek konusuna gelince, yaptigin yemegin kac kisilik oldugunu anlayamiyormusun gercekten? 7 kisilik yemek demek, senin esinle kendine pisirdigin pilavin toplaminin asagi yukari uc misli fazlasi olur. Yani normalde 1 bardak pilav yapiyorsan 3 bardak yapacaksin. Normalde 1 kilo taze fasulye aliyorsan, 3 kilo alip yapacaksin. Bunda anlamayacak ne var. Esinin ortaginin aramasi bayagi ayip olmus evet, ama esini o pozisyona soktugun icin daha buyuk ayip sende. Ya oncesinde 'tamam yaparim' demeyecektin, yada becereceksin. En kotu ihtimalde bi akrabani/yakin komsunu cagirip, bana bi yardimci ol, cikamadim su yemegin icinden deseydin.

Tekrar yemek yapacaksan, önceki yorumlarında demiştin ya 8 tane karnıyarık diye, 8 karnıyarık yetmez. O yüzden karnıyarığı boşver. Pilav yanına fırında tavuk patates patlıcan kabak vs. karıştır büyük bi tepsi pişir, birde çorba ve salata yap. Bak nasıl beğeniyorlar. Bi pilav bi fasülye az göründü gözlerine haliyle. Takma kafana hem ya milletin ne dediğiinn ne önemi var.

Canim madem yemek konusunda iyi degildin esin sana yemek yap deyince yapamam demeliydin, burda hata senin,esinin sana bunu bile bile yemek yaptirmasi da ayri bir olay, annesi falan yok mu yakinlarda madem ona yaptirsaymis hamile karisindan istiyecegine..O esinin arkadasi da kocani arayacagina kendi karisini arayip bir iki kap yemek ondan isteyip ilave yapsaymis senin yaptiklarina.Ama taze fasulye pilav da oruc acan 7 adama yetmez bu bir gercek evinde kalabalik misafir agirlamadin mi hic canim burdan pay bicebilirdin..Bence karniyarik isine falan hic girme birak canina yazik

konu sahibini dövseydiniz birde!!

Konu sahibi siz kendinizi neden suçluyorsunuz, eşinizle öküz ortağı suçluluk duysunlar şaka gibi, nasıl karnı burnunda kadından yemek bekliyorlar ne bencillik, şimdi ayy eskiden analarımız taş taşırdı diyenler olur, o eskidendi çoook eskiden, kimse madalya takmamış analarımıza.

Siz ilk önce kendinize güvenin kendinize saygı duyun ki eşiniz size o sözü söyleyecek yüzü bulamasın, birde ortağı arayıp o lafı ediyor karısına eşinizde buna susuyor ne erkekmiş ama!!!

Boğazlarına bu kadar düşkünlerse ve yaptıgınız yemeği beğenmiyorlarsa kalkıp kendileri yapsınlar. Bence siz yemek yapmayı beceremiyor falan değilsiniz, belli ki özgüveninizi yıkmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…