Ben yorumlarda sizin esinize kizanlari anlamadim gercekten. Hanimlar Allah askiniza siz hicmi is arkadaslariniz yada esinizin is arkadaslari icin bir kek/borek/yemek yapmadiniz. Ne var ki bunda. Adamlarin butcesi disardan almaya musait degil belki? Belki canlari ev yemegi olsun istedi, her aksam birimizin hanimi/annesi yapsin diye anlastilar aralarinda ne biliyosunuz.
Konu sahibi, yasinin kucuklugunun arkasina siginmak cok gereksiz. Cok kucuksun ama evlenmeye ve cocuk yapmaya hatta ikinciyi yapmaya gelince biliyosun. Oruclu halimle kahvesizlik basima vurdu sende nasibini alacan kusura bakma.
Yemek konusuna gelince, yaptigin yemegin kac kisilik oldugunu anlayamiyormusun gercekten? 7 kisilik yemek demek, senin esinle kendine pisirdigin pilavin toplaminin asagi yukari uc misli fazlasi olur. Yani normalde 1 bardak pilav yapiyorsan 3 bardak yapacaksin. Normalde 1 kilo taze fasulye aliyorsan, 3 kilo alip yapacaksin. Bunda anlamayacak ne var. Esinin ortaginin aramasi bayagi ayip olmus evet, ama esini o pozisyona soktugun icin daha buyuk ayip sende. Ya oncesinde 'tamam yaparim' demeyecektin, yada becereceksin. En kotu ihtimalde bi akrabani/yakin komsunu cagirip, bana bi yardimci ol, cikamadim su yemegin icinden deseydin.