ramazanda sigarayı bırakmayı düşünen varmı benim gibi? sizce iftardan sonra nikotin sakızı yararlı olabili mi?
ay gercekten benımde başım cok agardı bu gece ya bende ona bagladım inşallah geçici bir durumdur.....ay ben bıraktım sigarayı başım cok agrıyo normalmi ya
ay gercekten benımde başım cok agardı bu gece ya bende ona bagladım inşallah geçici bir durumdur.....
üşüme olmuyor bende cnm ama bana sıkıntı yapıyorum heralde sıcak basıyor ter içinde kalıyorum bı anda menapozlu kadınlar gıbı ama bugun daha iyiym zaten orucluyum ya içemeyecegım kazılı beynıme belkıde ondandır ama iftrdan sontra bıraz zorluyor gıbı su içiyorum bol bol ben cnm sned öyle yapbaşagrım gecmiyor birde üşüyorum ftardan sonra sendede oldumu
inşallah cnm hepımız başarırız ben de hala içmedim yarın 4 gun olucak valla maşallah bana ben cunku 1-1.5 paket cok rahat içiyordum şimdi şimden yıne sıgara parası olarak alıyorum ve topluyorum en cok bu guzel oldu zaten benım için.....sigaraya geçen yıl başlamıştım bende iki gündür içmiyorum çok tiryaki değilim günde en fazla 8 tane içerdim inşallah bırakabilirim sevgilime söz verdim çünkü bırakcam diye :Saruboceq::Saruboceq:
Dün iftardan sonra içmedim ama anım sıkıldıkça bişiler atıştırdım çok kilo alcam heralde off off niye başladıysam şu illete
inşallah cnm hepımız başarırız ben de hala içmedim yarın 4 gun olucak valla maşallah bana ben cunku 1-1.5 paket cok rahat içiyordum şimdi şimden yıne sıgara parası olarak alıyorum ve topluyorum en cok bu guzel oldu zaten benım için.....