Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Oooooo götürmüşsün tatlıları yine olmadı canım yaa biraz dayan lütfen bak 6 lı rakamları gördük canın tatlı istediginde kafanı dagıt baska seylerle oyalan meyve ye ama tatlı yeme bu hafta senden tatlısız menüler bekliyorum bak ben uzun süredir yemiyorum ramazanın basında yarım güllaç yemiştim baskada yemedim bayrama kadarda yemeyecegim inşallah ayyyy ne cok konustum gece gece

Hoşgeldin canımmmm iyi ki geldin

kızlar ben de iftar Menumu yazamadım bu aksam 5 kaşık Kıymalı patates yemeği ve 7 kaşık makarna ve salata yedim . işte buraya kadar herşey çok güzel yine güzel olan minik bi dondurma ama sonra aldı mı beni bi tatlı krizi hadi 1 paket etiform sonra o da yetmedi 1 tane D3 cocostar yedim.. naptin ben naptin naptim sahurda 1 bardak süt bana başka da bişey yok .. e daha ne yiyeyim dünyaları mi yiyeyim

Hoşgeldin canım özlettin kendini iyi ki geldin.bu arada benim Kilo bildirimim yok canım napcaz?kayınvalidede tartı yok kaldım öle ama bu yüzden dikkat etmemezlik yapmıyorum ancak ramazanda 3. Günü tartılabilcem canım ben

ÜYEHedef17.06.201525.06.201502.07.201509.07.2015fark
ayse0212886066,164,664,765+300 gr
demliçay74,778,777,578,178,3+200 gr
deniz36558,664,662,561,761,9+200 gr
gulit_me54,961,559,761,259,9-1,3 kg
kiirmiizi697471,770,169,6-500 gr
elcin5558,556,556,1---
enuref6468,46767,766,4-1,3 kg
kralicem6571,370,870,269,8-400 gr

tablomuzu güncelledim kızlar, kilo veren arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum, inanın her birimiz için sanki kendim vermiş gibi seviniyorum.
bu son hafta iftar ve sahurlarda asla kaçamak yapmayalım arkadaşlar...
malum, bayram geliyor, bayramda illa ki tatlıların tadına bakılır, tabi kendini tutabilen olursa alkışı hak eder
o yüzden şimdiden bayram öncesi modumuza girelim.
unutmayın, ramazanda kilo almadık, hepimiz 100 gr bile olsa vermiş olduk üstelik.
ve en önemlisi de
bayramdan sonra kısmetse ben buradayım, devam etmek isteyen arkadaşları bekliyorum

canım önemli olan menünü yazman ve tartılamayacağını açıklaman. bu çok güzel bir nezaket bence
hoş bulduk buarada kuzum, ben de çok özledim sizleri, nasıl alışmışım

Aynen ikizim hazirliklari yaptik hamd olsun simdi safak sayiyoruz
canım benim ya, Rabbim tamamına erdirsin.
Arkadaşlar, biz birkaç ay önce zayıflıcam ile beraber kilo vermeye çalışıyorduk, kendisi 82 kilodan 65'e düştü (güncel kilon sanırım?) tebrik ediyorum, ve inşallah kuğu gibi bir gelin olacak bu ayın sonunda

oruca bugün de başlayamadığım için eşime sahur hazırlayıp kendim dokunmadım canlarım
cumartesi başlayacağım inşallah...
iftarda 1 kase kabak çorbası
1 orta boy kadar haşlanmış patates
bir parça et
1 kase yoğurt yedim.

AMIN kuzummm cok sagol evet kuzun 64.bucukta kaldim cunartesi tekrardan baslicam dugune kadar kuzum guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim seninle sohbet etmeyi ozlemisim

AMIN kuzummm cok sagol evet kuzun 64.bucukta kaldim cunartesi tekrardan baslicam dugune kadar kuzum guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim senjnle sohbet etmeyi ozlemisim
gelinlik provasını kaç kiloda yaptınız canım, çok fark olmasın sonra
rica ederim canım yaa ben de seni özledim, bayadır yoktun.
asıl kilo evlenince alınıyor maalesef. o zaman almamaya dikkat edersen en güzel tedbir o olur

67yken olcumu verdim kuzum yarinda nasipse gelinlik pravosuna gdiyorum arkasini ipli yaptrdm oyuzden kilo verirsem diye aynen kuzum INŞALLAH dikkat edicem cok sagol sen naislin naposun nasil gidio kac kilo verebldn gorusemedik uzun zmndir

67yken olcumu verdim kuzum yarinda nasipse gelinlik pravosuna gdiyorum arkasini ipli yaptrdm oyuzden kilo verirsem diye aynen kuzum INŞALLAH dikkat edicem cok sagol sen naislin naposun nasil gidio kac kilo verebldn gorusemedik uzun zmndir
aa çok iyi düşünmüşsün canım. ben de iyiyim çok şükür, 78,3'üm bugün tartı günümüzdü ramazandan sonra devam edeceğim inşallah, buralardayım canım aa senden fotoğraf bekliyorum merakla bize de motivasyon olur

Bende dugunden sonra devam edicem kuzum naispse ara ara gelirim sana ozelden yollarim

belki de ramazan için fazlaydı isteğimiz?? Olsun kilo almadık ya o da kar
Ayyy ne güzel motive esiyorsun sennn:))
Hoş geldiiinnnn, özledik valla seni evet bu hafta çok önemli, birbirimzi daha çok motive etmeliyiz
Etiformdan bir şeyy olmaz ama cocıstar ın kalorisi biraz fazla.. Olsun bu hafta daha da dikkat ederizzz sırun yok

Kızlar iftarda 2 kepçe mercimek çorba, 2yk tavuk sote, 1 bardak kendi yaptığım şekerisiz erik suyu. Yürüyüş esnasında kavunlu dondurma..

Sahurda da pideye beyaz peynir koyup tost yaptım. 1 avuç büyüklüğünde 2 dilim yedim. 1 çay kaşığı diabetik çilek reçeli, 5 tane zeytin. Bende böyle şekerler

Kizlar ben sık gelemiyorum dün kilo bildirimide yapmadim ama geçen hafta 56.7 ydim sanirim bugün 55.8 1 kilo verdim nerdeyse ve burda diyeti de sonlandirip kilo almadan bayrami atlatmak büyük hedefim :) başta demlicaykeyfi olmak üzere hepinize teşekkür ederim ramazanin başında 58 dim ve sizin sayenizde tekrar 55 e indim bu bir haftada 800 gr fazlaliktan da kurtuldum mu süper olur :) boy 165 kilo 55.8 :)

Söz! Canımmm çok haklısın! Tatlı yok..

kilo bildirim tablomuzu görünce çok üzüldüm hiç ilerleme yok
sabah 1 küçük salatalık biraz beyaz peynr 1 zeytin ve 1 bardak erik kompostosu
öğle de papatya ekmeğin içi alınmış tavuk koydum neskafeyle onu yerim iş yeinde gizli gizli
su içemiyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…