- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Cok tesekkur ederim canim, bu alkişi bu saglikli beslenme takiminin tüm güzelleri hak ediyorooo canım masallh sana oldukça az yemissin.. Tebrikler
Canim hurma kuru kayisi tarzi seyler geçirmiyor mu tatli istegini. Google'a ayça kaya tarifleri yazarsan onun saglikli atistirmaliklari oluyor, deneyebilirsinYa işte şimdi canım tatlı istiyor .. şu tatlı krizlerini atlatamiyorum.. keşke sütlü tatlı yapsaydim kızlar ya ... hiç yemek yemesem aç kalabilirim ama işte şu krizleri atlatamiyorum malesef
Canim maydanoz suyu odem attiriyor benim bildigim kadariyla. İbrahim saracoglu anlatmisti onun maydanoz limon küru var, ilk iki hafta ödem de atarsiniz demisti, ama o maydanozu rondoda çekip limon sıkarak tuketiliyor. İc organlara da bu kür faydali demisti.Kızlar maydanoz suyu zayıflatıyor diyorlar hiç denediniz mi sahurdan önce icsem faydası olur mu ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Kızlarr gelelim benim yediklerime,
1kase mercimek çorbası,
6 7 kaşık etli kuru fasulye,
2 kaşık kadar semizotlu salata ve
2kaşık kadar süzmr yogurt ile yapılmış kabaklı, cacıklı salata
İftardan sonra gelen tatlıyı yaani 3 4adet baklavayı reddettim ve şekersiz çayımı yudumladım pişman değilim
Saol cnm benimm seninde menü güzel dondurmada da bi sakınca yok ama kadayıfı telafi etmeni umuyorum sporlaBravo canim ne güzelmenünde çok hafif
Saol cnm benimm seninde menü güzel dondurmada da bi sakınca yok ama kadayıfı telafi etmeni umuyorum sporla
dondurmaaa, ben tatlı hakkımı dondurmadan yana kullanıyorum, hem serinletiyor, hem de ohhh mis oluyorYa işte şimdi canım tatlı istiyor .. şu tatlı krizlerini atlatamiyorum.. keşke sütlü tatlı yapsaydim kızlar ya ... hiç yemek yemesem aç kalabilirim ama işte şu krizleri atlatamiyorum malesef
Canım ben içiyordum, ama bi ara kimyasal düşük yaşadım, o zaman içiyordum, korunduğum için aklıma gelmemişti hamile olabileceğim, sonra dr maydanoz suyunun da ödem attırdığını, onun da erkisi olabileceğini söyledi. Yanlış hatırlamıyosam sen de bebek istiyodun, içme bence. Soğan suyu iç, hem zatıflatıyor hem rahmi temizliyor.. Tabi sen bilirsin canımKızlar maydanoz suyu zayıflatıyor diyorlar hiç denediniz mi sahurdan önce icsem faydası olur mu ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Canım ana ögünğn guzel hatta az bile ama dedigin gibi ara ögün agır olmusIyi akşamlar kizlar iftar menüm
1 kase tarhanaçorbası
Çoban salata
1 banak pide :)
Aci biber turşusu
1 kase yoğurt
Ara iki dilim kadayif tatlisi ve dondurmauff iftari açarken kendimi frenliyorum ama şu tatli yok mu
yeşil çay içtim şimdi de
Evet cnmm cok güzel olmuşşşdondurmaaa, ben tatlı hakkımı dondurmadan yana kullanıyorum, hem serinletiyor, hem de ohhh mis oluyor
Canım ben içiyordum, ama bi ara kimyasal düşük yaşadım, o zaman içiyordum, korunduğum için aklıma gelmemişti hamile olabileceğim, sonra dr maydanoz suyunun da ödem attırdığını, onun da erkisi olabileceğini söyledi. Yanlış hatırlamıyosam sen de bebek istiyodun, içme bence. Soğan suyu iç, hem zatıflatıyor hem rahmi temizliyor.. Tabi sen bilirsin canım
Ve ben me yedim.. Kocacığım tabi ki sebzeye surat astı!! Ben de boll dımatesli, biberli tavuk sote yaptım. Çorbadan sonra onu yedik. Yanında yoğurt:) vee akşam yürüyüşten sonraaa dondurmaaa:)) çok güzel oldu valla
Menün cok dengeli olmuş canım. Hele o tatlıyı reddetmişsin ya seni ayaktaKızlarr gelelim benim yediklerime,
1kase mercimek çorbası,
6 7 kaşık etli kuru fasulye,
2 kaşık kadar semizotlu salata ve
2kaşık kadar süzmr yogurt ile yapılmış kabaklı, cacıklı salata
İftardan sonra gelen tatlıyı yaani 3 4adet baklavayı reddettim ve şekersiz çayımı yudumladım pişman değilim
Canım benimm cok tşkkr ederim sonuçlarıyla mutlu olcaz tatlılar kaçmıyo ya yine yeriz saglıklı beslendikçe mutlu oluyorumMenün cok dengeli olmuş canım. Hele o tatlıyı reddetmişsin ya seni ayakta
Canım ana ögünğn guzel hatta az bile ama dedigin gibi ara ögün agır olmus
Harikaa canımm ama proteini unutma et baklagil falanda yememişsin en azından yogurt yada ayranla destekle mutlakaBenim menüm
1 kase mercimek corbası
1 tabak kabak yemegi
1 küçük domates, 1koy biberi
7-8 catal tatsiz kavun
Canim corba mercimek ya oda protein diye dusunmustum bide hafta sonu surekli protein alinca bir iki gun sebze agirlikli gideyim dedim yarin yine proteinli olurHarikaa canımm ama proteini unutma et baklagil falanda yememişsin en azından yogurt yada ayranla destekle mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?