Sag ol canim benim. Gercekten kilo vermek istiyorum ya. Ben yaklasik iki yil once evlendim, 75 kiloydum gelinlik provasinda. Evlenince zaman icinde 1-2 1-2 aldim aldim ve bu sene ocak ayinda kendimi 88.5 gordum. 80de dur dememistim, 85te dememistim, bir iki gunluk diyet deneyimlerim oldu ve tabi hep pes ettim.
Sonunda 15 ocakta ayca kaya'nin kitabini aldim, bir gunde okudum ve sayarak yeme işini uygulamaya basladim. Çok şukür ki 10 kilo doktor ayca hanimin kitabi sayesinde gitti. Tabi kitabi yazan o ama uygulayan ben. Bekarlik kiyafetlerim olmazken, hepsine tekrar kavustum, kilo aldigimda asla yeni kiyafet almadim hep paspal paspal gezdim ama yeni kiyafet almak = kilolari kabullenmek demekti benim icin.
Simdi gercekten gelinlik giydigim kilonun altina inmek istiyorum, sizlerin de destegiyle insallah.
75i ve 69.9u gorsem dunyalar benim olur herhalde
Ramazandan once de salmaya başlamiştim, o yuzden bu ramazanda gunduz atistirma şansi olmayisi kurtardi beni cunku tv izlerken falan insanin atiştirasi geliyor evde olunca. Amma uzattim ama hikayemden pek bahsetmemiştim, bu vesileyle bahsetmiş oldum.
Sizlerin kilosu ne zamandan beri var kizlar? Dogum kilolari mi, oturup ders calisirken alinan kilolar mi, abur cubur sevdasinin getirdikleri mi?