• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

beim menumde de bu aksam
- sütlü çorba (bizim evde hasta var şifa olsun inş.) - türlu -öğlen oğluma yaptığım gözlemelerden çay rek yesem hiç ekmek yemesem olur mu acep kızlar -salata hepsi bu kadar...
bugün biraz ilginç bi menu oldu çorba eşime ,türlu bana canım çekti ,gözleme de oğluma ;) herkese afiyet olsun Allah kabul etsin :)

S
Dün akşamdan kalan yemeklerim var benim de rahatım:KK48:ama yine tarhana çorbası yapıcam,taze fasulyem var ve bir de canım tavuk istedi 2 yumurta büyüklüğünde tost makinasında az yağla kızartıcam birde cacık taze fasulye yanında güzel gider.iftardan sora ara olarak 1 porsiyon Sakızlı muhallebi yesem zararı olmaz dimi:KK22:
Sütlü tatlı olduğu için ve her gün yemediğin için bence olmaz, tüm gün aç kalıyoruz şekerimiz düşüyor sonuçta;)

Dün akşamdan kalan yemeklerim var benim de rahatım:KK48:ama yine tarhana çorbası yapıcam,taze fasulyem var ve bir de canım tavuk istedi 2 yumurta büyüklüğünde tost makinasında az yağla kızartıcam birde cacık taze fasulye yanında güzel gider.iftardan sora ara olarak 1 porsiyon Sakızlı muhallebi yesem zararı olmaz dimi:KK22:
Afiyet olsun canim. Haftada bir veya 2 seferi gecmezse tatli tuketimi, bir sey olmaz diye dusunuyorum.
Baklava yiyen olursa 1 dilimi gecmesin ama kizlar, cunku bir dilim ekmege ve yaga denk geliyor baya kalorili
beim menumde de bu aksam
- sütlü çorba (bizim evde hasta var şifa olsun inş.) - türlu -öğlen oğluma yaptığım gözlemelerden çay rek yesem hiç ekmek yemesem olur mu acep kızlar -salata hepsi bu kadar...
bugün biraz ilginç bi menu oldu çorba eşime ,türlu bana canım çekti ,gözleme de oğluma :KK66: herkese afiyet olsun Allah kabul etsin :)
Allah şifa versin canim. Gozlemeden de bir sey olmaz az yersen kuzum.

Hemen menümü yazıyorum kızlar, dediğim gibii 1kase çorba, bikaç kaşık zeytinyaglı çoban salata, 7 8 kaşık tavuklu bezelye yemeği, yanına 3kasık pilav, 1 bardak ayran hee bide unutmadan 2 3parmakcık kadar pide yaptırdık misafir var diye onun tadına baktım kaşarlı :oops:

kızlar ben de yazıyorum yediklerimi 1.5 kepçe sütlü çorba, 8 - 9 kaşık türlü ,çeyrekten az gözleme , salata ,3 ince dilim karpuz ve 1lt su çok değil demi kızlar çok yemiş gibi hissediyorum ama kendimi birde tüm bu yemeklere bol pul biber kullandım ...
Menün gayet güzel canım 1 lt su tabiki çok değil.sudan dolayı miden şişmiştir ondan çok yemiş gibi geliyordur sana.

kızlar ben az önce yediklerimin kaç cl olduğunu hesapladim iftar yemegim 722 cl olarak hesapların. az önce de dondurma yedim ve 900 cl lik hakkımı doldurdum. sahur a bişey bırakmadı :(

İftar menum
1 kase domstes corbası, 2 tane kofte, salata
Cok guzel canim, iyi tutmuşsun kendini, salataya ölçulu miktarda yag koyalim tabi ki. Bagirsaklarimiz icin gerekli ve faydali.
kızlar ben de yazıyorum yediklerimi 1.5 kepçe sütlü çorba, 8 - 9 kaşık türlü ,çeyrekten az gözleme , salata ,3 ince dilim karpuz ve 1lt su çok değil demi kızlar çok yemiş gibi hissediyorum ama kendimi birde tüm bu yemeklere bol pul biber kullandım ...
Canim oructan dolayi tika basa yemiş hissediyoruz. Yoksa istesek de coook yiyemeyecegimizi dusunuyorum.

Ben de 1 kepçe tarhana çorbası,yarım dilim tam buğday ekmeği,2 köfte kadar tavuk ızgara,5 yem.kaşığı taze fasulye,cacık,2-3 kaşık salata.(salatayı eşim yaptı biraz yağlıydı.)biraz öncede 5 tatlı kaşığı sakızlı muhallebi yedim.
Cok guzel canim, afiyet olsun.
kızlar ben az önce yediklerimin kaç cl olduğunu hesapladim iftar yemegim 722 cl olarak hesapların. az önce de dondurma yedim ve 900 cl lik hakkımı doldurdum. sahur a bişey bırakmadı :KK43:
Canim sen kaloriye bakma. Mesela sen yemegi az yagli yapmişsindir ama kalori hesapladigin site bunu anlayabiliyor mu?
Ben hic kalori hesaplamadim, sevemedim o işi bir turlu.
Sahurda da sütünu yumurtani ihmal etme sakın, 18 saate yakin oruç var, yarin arzu edersen daha az yersin tabi sen bilirsin ;)

Toplanin kizlar :KK59:
Şuan itibariyle müsait olanlar ama bahaneler uretip üşenenler için hemen harekete geçiyoruz.
Hemen kalkip hazirlaniyoruz ve aşagida paylasacagim linkteki videoyu açiyoruz.
Veeeee
Leslie ablamizla evimizde yurumeye ve kalorileri yakmaya basliyoruz :KK49::KK55:
Haydi ne duruyoruz?

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Haydi kizlar Leslie ile evde 3 mil, 4,8 km yurumeye var misiniz?
Ben bu mesaji yaziyorum ve cikiyorum.
Sporum bitince de gelip bildirim yapiyorum :KK55:

Şuan itibariyle müsait olanlar ama bahaneler uretip üşenenler için hemen harekete geçiyoruz.
Veeeee
Leslie ablamizla evimizde yurumeye ve kalorileri yakmaya basliyoruz :KK49::KK55:
Haydi ne duruyoruz?

Canım beb kuzenleride alıp sahile yürüyüşe indim yaklaşık 1saattir yavas tempoda olsa yürüyoruz bugünkü sporum tmm :KK55:

Canım ya ben bunu sabah yaptım ... Bu aksam ki hakkımı orda kullanmis olayım olmaz mı ;) yok yok kaçımiyorum... yaptım ya bugün tekrar yapmak zor geldi şimdi ;)

Veeeee
Haydi ne duruyoruz?

Benden 20 dk leslie canim ve ara ogun 10 kiraz 3 kayisi

Back