Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Vee sporrrr bildirimi
Leslie'ciğimle 46 dakika 4,8 km yuruyuş
Ebru Şallı ile 30 dk pilates

Çok şükür bi gaza geldim ki ben de şaştim
Aralarda su içmeyi ihmal etmedim. Kaş yapayim derken göz çikarmayayim, sonucta terletiyor ve zaten susuz kalmişiz, aralarda surekli su içmek gerek
Oh içim rahat etti en azindan bugün

masallh kuzum sana yaaa... aman nazar değmesin

Canım beb kuzenleride alıp sahile yürüyüşe indim yaklaşık 1saattir yavas tempoda olsa yürüyoruz bugünkü sporum tmm
Cok guzel canim, oh hem de sahilde. Deniz havasini ozledim. Ben bir sahil cocugu olarak evlenince iç anadolunun Ankarasina geldim
Canım ya ben bunu sabah yaptım ... Bu aksam ki hakkımı orda kullanmis olayım olmaz mı yok yok kaçımiyorum... yaptım ya bugün tekrar yapmak zor geldi şimdi
Aa tamam canim, iki kere de fazla olur zaten bir günde.

Benden 20 dk leslie canim ve ara ogun 10 kiraz 3 kayisi
O da guzel kirmizicim, leslie videosunda gunde 30 dk kalbinizin sagligi icin iyi olur diyor, keske hergun yapsak. Ara ogun de guzel.

Cok nefes nefese kaldim canim yapamadim daha fazla ama hic yoktan iyidir :)

masallh kuzum sana yaaa... aman nazar değmesin
Sag ol canim benim. Gercekten kilo vermek istiyorum ya. Ben yaklasik iki yil once evlendim, 75 kiloydum gelinlik provasinda. Evlenince zaman icinde 1-2 1-2 aldim aldim ve bu sene ocak ayinda kendimi 88.5 gordum. 80de dur dememistim, 85te dememistim, bir iki gunluk diyet deneyimlerim oldu ve tabi hep pes ettim.
Sonunda 15 ocakta ayca kaya'nin kitabini aldim, bir gunde okudum ve sayarak yeme işini uygulamaya basladim. Çok şukür ki 10 kilo doktor ayca hanimin kitabi sayesinde gitti. Tabi kitabi yazan o ama uygulayan ben. Bekarlik kiyafetlerim olmazken, hepsine tekrar kavustum, kilo aldigimda asla yeni kiyafet almadim hep paspal paspal gezdim ama yeni kiyafet almak = kilolari kabullenmek demekti benim icin.
Simdi gercekten gelinlik giydigim kilonun altina inmek istiyorum, sizlerin de destegiyle insallah.
75i ve 69.9u gorsem dunyalar benim olur herhalde
Ramazandan once de salmaya başlamiştim, o yuzden bu ramazanda gunduz atistirma şansi olmayisi kurtardi beni cunku tv izlerken falan insanin atiştirasi geliyor evde olunca. Amma uzattim ama hikayemden pek bahsetmemiştim, bu vesileyle bahsetmiş oldum.
Sizlerin kilosu ne zamandan beri var kizlar? Dogum kilolari mi, oturup ders calisirken alinan kilolar mi, abur cubur sevdasinin getirdikleri mi?

Valla tek kelime supersin

Yanlışlık oldu kızlar yukarda..benden de spor bildirimi Leslie ile 30 mil çok mutluyum :)üstüne sodamı içiyorum tavsiye ederim:)
Aynen canim ya sanki en sevdigim tatlilari yemiş kadar seratonin salgiladim 75 dakikadir . Kim derdi ki benim gibi hantal biri pilates yapacak . Beden egitimi derslerinden hep bu kilolar yuzunden nefret etmişimdir...
Cok nefes nefese kaldim canim yapamadim daha fazla ama hic yoktan iyidir :)
Olsun canim her zaman ''kâr kârdır''. Ayca kaya diyor ki, 10 dk vakit bulduysaniz spor adina degerlendirin sonra 10 dk daha vs. Yani illa ard arda 1 saat yarim saat olmasina gerek yok, vakit ve firsat buldugumuzda ne yaparsak kârımıza.

Valla tek kelime supersin
Cok tesekkur ederim canim, hepimiz cok iyi gidiyoruz masallah

Birazdan sahur bildirimleri gelecek, dengeli saglikli ve yeterli beslenme örnegi arkadaslarim benim. Güzel örnekleriz, hepinizi ayri ayri tebrik etmek gerek

Ben hemen cevap vereyim 58kg ile evlenip 68 kiloyla hamile kaldim evlendikten sonra hızlıca bi 10 kilo haneme eklendi dogumdan sonra 73 oldum sonra dikkat ederek 63 kiloya düştüm ama dogumdan 1 sene sonra sonra tekrar hamile kaldım kızım 6 aylık ve ben 74 kiloyum inşallah yinr vericem. İşin kötüsü bende boyda yok 155 boyum var

Ben de 160ım canim. Kilomuzu direk gosteriyoruz, bu da dezavantajimiz işte. Sen yine dogum yapmişsin ben daha dogum yapmadan bu kilodayim, cok ihmal etmisim kendimi cokk.
Vericez insallah kirmizim...
Haaa sahurumuda yazayım hemen biz uyumadan yedigimiz için erken yiyoruz
1 tabak menemen
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmek
Guzel menu canim, Allah kabul etsin yeni gunumuz hayrolsun, 5. Gune geldik bile...

Kızlar bizde erkenciyiz bugün yediklerime gelirsek, 2dilim kızarmış çavdar ekmeği, 1haşlanmıs yumurta, domates salatalık biber, 1dilim süzme peynir, 1bardak kadar süt ve kavun. Bugünü de atlattık canlar herkese hayrlı sahurlar

Hayirli sahurlar hayirli sabahlar canlarim
Sahurda yediklerim
2 dilim kepekli ekmek
Az tereyaginda yumurta

Domates salatalik
1 bardak süt
4 çiğ badem 4 çiğ fındık 1 ceviz
Ve meyve olarak 1 kucuk muz, 2 taze kayisi

Ara ogun yapma firsatim olmadigi icin tum yiyecekler bir yere toplandi. Spordan sonra mutfaktan çikamadim, bulasik makinasini boşalt, ocaği sil derken sahur geldi

Canımm cok güzel bi menü olmuşş merak etme ara öğün yapmayı ihmal etmiyoruz ama tmmı spordan sonra içicegin 1bardak süt ve yicegin 1porsiyon meyva metabolizmanı tavan yapardı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…