- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
- #1.401
Bildirim gunu bildirim yapanlari yazabiliyorum listeye cunku kilosunu yazmayanlarin kac kilo oldugunu bilemem, sadece elcin tartim yok diye onceden belirttigi icin onun kilosu olmamasina ragmen yazdim. Son bildirim gunu de bildirim yapan herkesi yazacagim canim...canım beni listeden silmişsin ekleyebilirmisin
canım ya ne güzel bunları yapabiliyorsan benim canım bişey istediğinde gözüm dönüyor resmen. hiccccccc bu söylediklerin aklıma gelmiyor.. keşke gelse.... seni tebrik ediyorum. ben de yazarsan sadece yememek için kendimi tutuyorum hatta kağıda bile yazıyorum evde bazen o şekilde yazarsam daha az yiyorum ama onu da her zaman yapmıyorum..Canim ben gecistirmeye calisiyorum meyve yiyorum su iciyorum bu kiloyu vermen icin yememen gerekiyo diyorum yediginde 5 dk bile surmeden agzinda o tattan eser kalmayacak diyorum cok kilolusun zayiflaman gerekiyo diyorum yeme istegini bi sekilde bastiriyorum ve gercekten buraya yazmak.cok motive oluyo bazen yazmamak icin yemiyorum
Süper menü, tebrik ederim arkadaşım..İftar menum
1kase tavuk corbasi
1 tabak z.yagli kabak
1 kase cacik
3 dilim.karpuz
Canııım.. hafif bir menü az miktarlar ama sanki azcık yeşil olsaymış iyi olcakmışİyi akşamlar arkadaşlar bugünkü ıftar menum:
1parça tavuk but
2 kaşık patates
2 kaşık makarna
yarım albeni
Birazdan leslie 1 mile express yapmayı düşünüyorum çünkü çok yorgunum bugün
Olur canim, biz de misafirlikteydik sahura da kaldik, yeni geldik eveKızlar nasipse bu perşembe tatilde olucam ve bi hafta kilo da bildiremiycem amademlicaykeyfi çarşamba ben bildirebilirim tatile gitmeden olur di mi? Haftasına da dönmüş oluruz zaten.. yine de listende yer almak istiyorum
Sahur..
1 saat kaldı ezana canım bişi istemiyo..
Yulaf ezmesi ve gevrek olabilir..
Çok teşekkür ederimOlur canim, biz de misafirlikteydik sahura da kaldik, yeni geldik eve
Canııım.. hafif bir menü az miktarlar ama sanki azcık yeşil olsaymış iyi olcakmış
Canlarim haftasonu esimin ailesiyle maaile toplandik, kuzenler halalar teyzeler dayilar... Dun iftarda yarim kase bugdayli corba, 1 servis kasigi et sote, bir tabagin çeyregi kadar da bulgurlu sarma yedim. Yaninda 1 bardak ayran vardi. Sahurda da yarim bişi, domates salatalik, yarim kibrit kutusu peynir, 4 zeytin. Kalabalik sofrada daha cok yerim diyordum ama oyle olmadi cok sukur. Bugun de iftarda birlikte olacagiz insallah.
Buarada arefe gunu yani persembeden biz yola cikip sehir disina gidiyoruz nasipse... Bildirimimi ona gore yapacagim ama listeyi tatilde yapmam zor olur cunku yanimda pc, tablet olmayacak.
Hepimiz son bildirimi carsamba gunu yapsak da ben listeyi olusturup gitsem size uyar mi canlarim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?