- Konu Sahibi EgeliFatosh
-
Slm kızlarrr :)
Bi kac gündür size katılamadım regl olduğum için,önceki yazdıklarımız da silinmiş galiba :S
Bende sabah akşam menümü yazayım size.
Sabah bi kase nesfit
Öğlen yemek yiyemedim kızlar cevremdekiler oruç olunca ayıp olmasın diye ama 2 porsiyon meyve yedim.
Akşam da bi kase çorba ve bi tane de içli köfte (çok özlemiştim amaaaa :))
Bugün çok fazla su içmedim sabah sirkeli suyumu içmiştim,yatmadan yeşil çayımı da içcem inş..Nasıl kızlar menüm_? (eylüle kadar 60 kiloya düşmem lazımm:26:)
Merhaba Klbkcim. Yeşilçayın sanırım kabızlık için söylüyorsun, etkisini bilmiyorum fakat aç karnına bir kuru incir ve iki bardak su içince etkisini görüyorum.Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz:))
Ben dun sahur menumu yazamadim. Sahurda 1 yumurtali omlet yedim, yalniz yagi biraz az olmustu galiba tavaya yapisti3 tane hellim pisirdim, yagsiz. Biraz da domates yedim. Metabolizmam 2 gundur calismiyor, biraz moralim bozuk Bugun yesil cay alacagim, ise yaramasi icin 1 gunde kac kez icmeliyim, aranizda mutlaka deneyen vardir?? :)
Öğlen yemeği hakkını kullanmadığından içli köfte mazur görülebilir:)Slm kızlarrr :)
Bi kac gündür size katılamadım regl olduğum için,önceki yazdıklarımız da silinmiş galiba :S
Bende sabah akşam menümü yazayım size.
Sabah bi kase nesfit
Öğlen yemek yiyemedim kızlar cevremdekiler oruç olunca ayıp olmasın diye ama 2 porsiyon meyve yedim.
Akşam da bi kase çorba ve bi tane de içli köfte (çok özlemiştim amaaaa :))
Bugün çok fazla su içmedim sabah sirkeli suyumu içmiştim,yatmadan yeşil çayımı da içcem inş..Nasıl kızlar menüm_? (eylüle kadar 60 kiloya düşmem lazımm:26:)
Benim sahur bitti hayırlısıyla.menü iyi canım umarım gider 9 kilo.valla bende 1 ayda 6 kilo hedefledim bakalım ne olacak benim durum? :)))
bende bu akşamki iftar menümü sizlerle paylaşayım sevgili kadınlar kulübünün müstakbel fit kılzarı
1 hurma
1 kase şehriye çorba
7-8 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
yağsız bol salata
2 kaşık rus salatasıyememem lazım böyle şeyleri ama napiim tadımlık yedim.
hepimize hayırlı sahurlar şimdiden))
Menün gayet kurallara uygun Fatosh,cum.selam hanımlar, birgünü daha geride bıraktık....geçmişi okudum herkes iradel, herkes kararlı ne güzel..bugün benim günüm çok yoğun geçti, yarın memlekete gidiyoruz, banka işleri, alışveriş, bikaç ufak ziyaret derken yemek yapamadım, birazda halsizlik vardı, sıcaktan herhalde, oğlum bile ilk kez parktan eve gelmek istedi.."annecim çok sıcak artık kaymıycam, evimize gidelim" diyerek tarihe geçti:) neyse gelelim iftar menüsüne;
2 tane krep (çok ince ve az yağlıydı ama keşke 1 de durabilseydim)
2 kk beyaz peynir, 1 domates, 1 salatalık, şekersiz açık çay
iftardan 3 saat sonra 1kase supangle
sahur için yine kahvaltı tarzı bişeyler düşünüyorum..şimdi spor yerine ütü yapıcam, 2 saat sürer herhalde, sonra da sahuru yapıp yatarım, size yarın sabah tartılıp kilomu yazarım, umarım vardır bi eksilme, öpüyorum hepinizi
Merhaba Klbkcim. Yeşilçayın sanırım kabızlık için söylüyorsun, etkisini bilmiyorum fakat aç karnına bir kuru incir ve iki bardak su içince etkisini görüyorum.
Bir de, rezene, mate, tarçın çubuğu, yeşilçay karışımından da memnunum.
Öğlen yemeği hakkını kullanmadığından içli köfte mazur görülebilir:)
Afiyet olsun tabiyki de.
Benim sahur bitti hayırlısıyla.
Muhtemelen mışıl mışıl uyuyorsundur şimdi:) Sen bu satırları okurkende muhtemelen uyuyan ben olacağımdır:)
Menün gayet kurallara uygun Fatosh,cum.
Bu arada cuma günü tartı zamanı mı?
aman dedım ya cok bı sey yok bu ramazan boyunca dıkkat etsen yeter be...
ben de yazayım kilo veremedim kaç gündür acaba çok mu yiyorum yaa ?
iftarda
bi kase yoğurt çorbası
iki ufak tavuk baget fırında
çeyrek patates fırında
bi tane biber dolması
bi dilim ekmek
ekmeğin bir kısmına fındık ezmesi sürdüm
bi tatlı kaşıığı nutella
iki üç hurma
sahur
iki dilim ekmek
biraz tavada yumurta
bi dilim peynir
bir kaç tane üzüm
gene bi tatlı akşığı nutella
40 dk pilates yaptım
Benimki de 69-68 arasında gidip geliyo hocam, hesap yaptım 50 günde 10 kilo verebilmişim 40 günüm var en azından 8 kilo versem yine kar..canım çizelgen güncelse 69 kilosun. eylüle kadar 9 kilo gider mi sence, benim de niyetim eylüle kadar 60 olmaktı , ama çok yavaş gidiyo ya bi 67 küsür bi 68 küsür benim kilomen iyisi ben kalkıp leslie yapaym biraz olmuyo böyle pc başında otur otur
Benimki de 69-68 arasında gidip geliyo hocam, hesap yaptım 50 günde 10 kilo verebilmişim 40 günüm var en azından 8 kilo versem yine kar..
50 günde 10 kilo muben 6 ayda 10 kilo vermek istiyorum bu bile gözümü korkutuyo benim sen nasıl verdin canımm
50 günde 10 kilo muben 6 ayda 10 kilo vermek istiyorum bu bile gözümü korkutuyo benim sen nasıl verdin canımm
Canım ben de 2 gündür böyleyimmerhaba kızlar malüm ramazan olsa bile hepimiz diyetteyiz
diyet yapıyorum ama şu wc olayını halledemedim
sizde böyle bi sıkıntı çekiyormusunuz
neyapmam gerek 2 gündür wc ye çıkamıyorm dün kayısı armut felan yedim ama genede nafile
Merhaba Klbkcim. Yeşilçayın sanırım kabızlık için söylüyorsun, etkisini bilmiyorum fakat aç karnına bir kuru incir ve iki bardak su içince etkisini görüyorum.
Bir de, rezene, mate, tarçın çubuğu, yeşilçay karışımından da memnunum.
Öğlen yemeği hakkını kullanmadığından içli köfte mazur görülebilir:)
Afiyet olsun tabiyki de.
Benim sahur bitti hayırlısıyla.
Muhtemelen mışıl mışıl uyuyorsundur şimdi:) Sen bu satırları okurkende muhtemelen uyuyan ben olacağımdır:)
Menün gayet kurallara uygun Fatosh,cum.
Bu arada cuma günü tartı zamanı mı?
diyet yapanların genel sıkıntısı..ben form çayı içiyorum, şimdilik idare ediyoruzmerhaba kızlar malüm ramazan olsa bile hepimiz diyetteyiz
diyet yapıyorum ama şu wc olayını halledemedim
sizde böyle bi sıkıntı çekiyormusunuz
neyapmam gerek 2 gündür wc ye çıkamıyorm dün kayısı armut felan yedim ama genede nafile
Sabah akşam spor yaptım koştum az yedim bol su içtim oldu vallahi :)
canımm bende dukan diyeti yaptım 40 günde 6 kilo verdim. 58den 52 ye düştüm.
aralık ayından beri dikkat ediyorum sadece. kaçırdığım haftlarda 53 e 54e çıktım ama çabuk indim.
ama nişan meselesinden sonra sinirlerimi bozan bir takım akrabalar olduğu için hırs yaptım 50 ye düşücem
maşallah kızlar sizebenimde 6 ay gibi bir sürede 10 15 kilo arası vermem lazım en az 10 nasıl yapıcam bilmiyorum 75le başladım diyete yediklerime dikkat ederek evde kendimce spor yaparak 70-71 kiloya düştüm. dahada düşemiyorum duraklamaya geçti sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?