- Konu Sahibi EgeliFatosh
Kızlar dondurma aldım :S Kendi isteğimle aldım çünkü kendimi çok sıkarsam yemeklere saldırmaktan korkuyorum :S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bi magnuma hayır diyemiyorum, onu da yememek için eve aldırmıyorum ancak okullar açılıp da evden uzaklaşınca kesin yerimKızlar dondurma aldım :S Kendi isteğimle aldım çünkü kendimi çok sıkarsam yemeklere saldırmaktan korkuyorum :S
Aynen canım. Bir de bayramda tatile gidiyoruz ordaki yemekleri yememek için kendimi zor tutucam :S Ama 2 gün izin koydum şimdiden yoksa iyice abartırım yemeyi :S Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınBen de bi magnuma hayır diyemiyorum, onu da yememek için eve aldırmıyorum ancak okullar açılıp da evden uzaklaşınca kesin yerim![]()
Hemen anlatayım canım.ben diyete ve spora haziranda başladım evden ayrı olunca yurt yemekleriyle 82ye kadar çıkmıstım iki kiloyu orda verdim ama 80 de yeterli bi rakam olmadı benim için.ne yaptıgıma gelince yemeyi fazlasıyla kestim nerdeyse hiç kacamak yapmadım ekmegi hayatımdan tamamen çıkardım makarna ve kızartma da yemiyorum, çikolata hiç yemiyorum ama biliyorum ki okullar acılınca az da olsa yerim,şimdi eve aldırmayınca yemiyorum da yani.her sabah kalktım bi saat koştum gün içinde de kendi kendime step aerobik yaptım yaşamıma hareket kattım az uyudum,şu an belim çok inceldi ama basen ve kalça biraz geniş onun için spora agırlık vermeyi düşünüyorum..Okul açılana kadar 60ı görmek istiyorum inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız canımm :)))Aynen canım. Bir de bayramda tatile gidiyoruz ordaki yemekleri yememek için kendimi zor tutucam :S Ama 2 gün izin koydum şimdiden yoksa iyice abartırım yemeyi :S Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınBu arada listene baktım 80'den 67'ye düşmüşsün tebrik ederim. Neler yaptın mesela? Biraz alakasız oldu ama benim şimdiki kilom 82 o yüzden merak ettim.
ya nolmuş bizim mesajlarımıza niye silinmiş :44: benim iftar menüm :
2 kepçe tarhana çorbası
3 çatal kadar yoğurtlu közlenmiş patlıcan ( tuzu yağı yoktu)
küçücük bi parça annemin karnıyarığından aldım
6-7 kaşık közlenmiş patlıcanlı çoban salata
küçük 1 kase cacık ( bitirmek için çok zorlandım )
aslında çorbayla doyuyorum ama metabolizmam iyice yavaşlamasın diye yiyorum
patlıcan günü yapmışız vallahi napiim çok seviyorumiftardan sonra bir kupa yeşilçay-biberiye karışımı çayı içtim. 3 mil leslie mi de yaptım . ohhh
suyu hiç yazmıyorum bile
![]()
brovo size, tebrik ederim..
ben iftar sofrasında çok yıyorum yaaa..
canım herşeyi istiyor..
sizi kutluyorum bu kontrolunuzden dolayı..
Anladım canım :) Zaten kilo vermek irade meselesi, insanın isteyip de yapamayacağı bir şey yok, yeter ki isteyelim. :) Ben de kafama koydum inşallah istediğim kiloya inerim :)Hemen anlatayım canım.ben diyete ve spora haziranda başladım evden ayrı olunca yurt yemekleriyle 82ye kadar çıkmıstım iki kiloyu orda verdim ama 80 de yeterli bi rakam olmadı benim için.ne yaptıgıma gelince yemeyi fazlasıyla kestim nerdeyse hiç kacamak yapmadım ekmegi hayatımdan tamamen çıkardım makarna ve kızartma da yemiyorum, çikolata hiç yemiyorum ama biliyorum ki okullar acılınca az da olsa yerim,şimdi eve aldırmayınca yemiyorum da yani.her sabah kalktım bi saat koştum gün içinde de kendi kendime step aerobik yaptım yaşamıma hareket kattım az uyudum,şu an belim çok inceldi ama basen ve kalça biraz geniş onun için spora agırlık vermeyi düşünüyorum..Okul açılana kadar 60ı görmek istiyorum inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız canımm :)))
İftar menüme gelince:
1 kase mercimek çorba
Salata
5-6 şar dilim kavun ve karpuz..
Şimdilik bu kadar yeşil çayımı yatmadan içerim veee 3 litre su içmeyi de unutmam inşallahhh :)))
arkadaslar slmlar..
benım bu akşamki iftar menum:
. 1 kase çorba
. bir miktar etli yaprak sarma (ne kadar yemeliyim bilmiyorum)
. salata ve yogurt
. 2 tane hurma
Aynısı bende de oluyor, normal :) Yemeği yedikten sonra doğal olarak fazla çıkıyosun bence asıl kilomuz iftardan önceki.merhaba arkadaşlar bol muhabbetler bol zayıflamalar bende bi konuda yardım alamak istiyorum rammazanda ne zaman tartılıyorsunuz iftardan öncemi yoksa sahurdan sonra ikisi arasında yaklaşık 1.5 -2 kiloluk fark çıkıyor bu normalmi merak ettim cvp verirseniz sevinirim
teşekkür ederimm. bnm midem küçüldü canım ister istemez azcık şeyle doyuyorum. ama bazen çok acıkıyorum korkuyorum çok yicem diye , ona da ayran çözümü buldum. her akşam ayran yapıyorm kendime. yemek süresince iki bardak ayranı içiyorum. yemeğin başında bi bardağını içiyorum nerdeyse , doyuruyo zaten beni. dün çok acıkmıştım yine ( malum sahurda bi avuç leblebi bi bardak ayrandı menüm sadece) bir kepçe tarhana çorbası , 3 tane de fırında yapılmış mücver yedim. ikinci bardak ayranı bile içemedim inan çok doydum. 3-4 dilim de karpuz yiyebiliyorum ancak meyve olarak. jillianda 7. günüm farkı farkedebiliyorum kızlarrr![]()
bi de rüyamda ne grdüm . para ödüllü bi yarışmadaymışım ve bi marketin içindeyim. sürekli bi şeyler yemem gerekiyo ki parayı alabileyim. baklavalar , börekler. en son bademli magnum verdiler elime. Allah'ım nasıl üzülüyorum .uyanınca bi sevindim ki sormayın
![]()
Mrb kızlarr..
İftar menümü paylaşayım ben de..
Yarım kepçe mercimek çorba
Yarım kepçe sulu köfte çorbası (suyundan ziyade köftesinden yedim)
Biraz salata
Biraz cacık
Birazdan müzik açıp oynucam spor niyetine
Herkese kilosuz saglıklı günler...![]()