- Konu Sahibi EgeliFatosh
-
Merhaba kızlar ben ilk 4 günde 1 kilo verdim ve çok verdim diye panikleyip yediklerimi artrdım . Ramazan a 53 ile girdim cuma günü tekrar tartılacağım bakalım artırınca sanırım biraz aldım.Cuma günü tekrar 1 kilo vermiş olursam 52 yi görürsem zafer benimdir.Bu arada boyum 160 cm hedef kilom 50. Ama sağlıklı vermek istiyorum çılgınca kısa sürede verme heveslisi değilim zaten bugüne kadar uzun bir sürede 11 kilo verdim.Çoğu gitti azı kaldı herkese kolay gelsin arkadaşlar:))
bende 4 gunde 1 kg verdim özellikle diyet falan yapmadım ama cok iyi oldu sonunda 58 gördüm
sevgılı kardescegzımle beraber aranıza katılmaya karar verdık ..kardesım 59 ben 64 kıloyum hedef bayrama kadar 5 kılo ..
bu sahurdan ıtıbaren yedıklerımı yazıcz kızlar ..bızı de alın aranıza :)
dün sahur menümü yazmıştım arkadaşlar,ona ek olarak 2 tatlı kaşığı reçel yedim
bugünkü iftar menüm:
haşlanmış derisiz tavuk baget (2 adet) 2 kaşık mercimekli bulgur pilavı,1 kaşık yoğurt
3 saat sonra da sütlü tatlı yedim küçük bi kase
bugün spor yapamadım birazdan leslie yapıcam artık ne kadar yapabilirsem, 30 dkden az olmaz
bugün sahur için her zamanki gibi kahvaltı düşünüyorum, miktarları yarın yazarım
arkadaşlar iftardan önce spor yapabilen var mı bilemiyorum ama benim için imkansız, gerçekten çok susuyorum, ben sahura kadar yatmadığım için o sırada yapıyorum sporu...oğlumu yatırınca 11-12den sonra yani, o zaman bile susuyorum
öpüldünüz...spor zamanı
fatosh hocam , yeşilbiber ayrıca çok iyi bi yağ yakıcı. kışın çatur çutur kemiriyoduk ev arkadaşlarımladereotu ve yeşilbiber kahvaltıda olmalı mutlaka
merhaba kızlar:)
egelı fatos canım neresi oldugunu sormussun bursa da canım çok güzeldi gerçekten harıka bır yerdı ama güzel havaya aldanıp çok abartmadım elımden geldıgınce az yemege calıstım...
dun ıftarda 6 parca kozlenmıs patlıcan 4-5 parca kusbasından bıraz daha buyuk parcalarda et ve 1 adet lavas yedım 2-3 catal cevızlı kadayıf tatlısı 1 avuc kadar karısık cerez yedım...
eve geldıgımızde saat 2 olmustu ve hala toktum nerdeyse ve yarım armut yedım sahurda baska bır sey yemedım 2,5 lt su içtim bu kadar...
Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz:))
Ben dun sahur menumu yazamadim. Sahurda 1 yumurtali omlet yedim, yalniz yagi biraz az olmustu galiba tavaya yapisti3 tane hellim pisirdim, yagsiz. Biraz da domates yedim. Metabolizmam 2 gundur calismiyor, biraz moralim bozuk Bugun yesil cay alacagim, ise yaramasi icin 1 gunde kac kez icmeliyim, aranizda mutlaka deneyen vardir?? :)
kabızlık mı var ttalım. 2 fıncan kadar iiclir. kabızlık varsa doğadanın form cayını içiyorum ben kiraz saplı olanından iyi geliyor
sinosimmmmmmmmm tebrik ediyorum seni az yiyerek, kendine tutarak gösterdiğin başarı için
Kızlar sag olun :) Elma sirkesini deneyecegim ben galiba, insallah ise yarar.
çok teşekkürler bskn napalım bogazı tutmamız lazım:)
Ben bir ara 1 bardak elma sirkesi iciyordum. Sonradan cok fazla icilmemesi gerektigini ogrendim. 1 bardak suyun icine bir tatli kasigi sirke ve yarim limonu karistirarak icecegim. Insallah ise yarar yabenim midede yer kalmıyo ya sirkeli suya, ramazandan önce sabah akşm hiç aksatmıyodum ama şimdi içemiyorum ve bağırsaklar felaket benim de , keten tohumu denicem akşama da biraz yoğurtla iftarda , çaya çorbaya yer kalmıyo ya yemekten sonra
15 gun nasil dayanacaksin yaa ben duramam nerdeyse her gun cikiyorum
Mutsuz haber.
Hanımlar, İki gündür iftarda kilo sorunum yokmuş gibi yemeye başladım.
Annem bugün hiç tatmadığım lezzette bulgur pilavı yapmıştı,
karpuz ve karper peynir ikilisine zaten dayanamam
çiğ köfte de vardı dünden
Domates çorbası da vardı. Kremalı.
Dünün ve bugünün bilançosu kalorili.
Fazla çeşit koymayalım diyorum anneme,
dinlemiyor beni.
Bu akşam iftar öncesi baktım, 400 gram almışım. Gerçi bir iki güne kadar regl zamanı ama artı 400 ü görmek motivasyon düşürücü.
sevgılı kardescegzımle beraber aranıza katılmaya karar verdık ..kardesım 59 ben 64 kıloyum hedef bayrama kadar 5 kılo ..
bu sahurdan ıtıbaren yedıklerımı yazıcz kızlar ..bızı de alın aranıza :)
dün sahur menümü yazmıştım arkadaşlar,ona ek olarak 2 tatlı kaşığı reçel yedim
bugünkü iftar menüm:
haşlanmış derisiz tavuk baget (2 adet) 2 kaşık mercimekli bulgur pilavı,1 kaşık yoğurt
3 saat sonra da sütlü tatlı yedim küçük bi kase
bugün spor yapamadım birazdan leslie yapıcam artık ne kadar yapabilirsem, 30 dkden az olmaz
bugün sahur için her zamanki gibi kahvaltı düşünüyorum, miktarları yarın yazarım
arkadaşlar iftardan önce spor yapabilen var mı bilemiyorum ama benim için imkansız, gerçekten çok susuyorum, ben sahura kadar yatmadığım için o sırada yapıyorum sporu...oğlumu yatırınca 11-12den sonra yani, o zaman bile susuyorum
öpüldünüz...spor zamanı
benim midede yer kalmıyo ya sirkeli suya, ramazandan önce sabah akşm hiç aksatmıyodum ama şimdi içemiyorum ve bağırsaklar felaket benim de , keten tohumu denicem akşama da biraz yoğurtla iftarda , çaya çorbaya yer kalmıyo ya yemekten sonra
düğüne kadar bende boğazımı tutmalıyım:18:
full fit gelin olmalıyım
Slm kızlarrr :)
Bi kac gündür size katılamadım regl olduğum için,önceki yazdıklarımız da silinmiş galiba :S
Bende sabah akşam menümü yazayım size.
Sabah bi kase nesfit
Öğlen yemek yiyemedim kızlar cevremdekiler oruç olunca ayıp olmasın diye ama 2 porsiyon meyve yedim.
Akşam da bi kase çorba ve bi tane de içli köfte (çok özlemiştim amaaaa :))
Bugün çok fazla su içmedim sabah sirkeli suyumu içmiştim,yatmadan yeşil çayımı da içcem inş..Nasıl kızlar menüm_? (eylüle kadar 60 kiloya düşmem lazımm:26:)
düğüne kadar bende boğazımı tutmalıyım:18:
full fit gelin olmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?