- 6 Eylül 2009
- 6.749
- 3.471
- 373
- 38
- Konu Sahibi EgeliFatosh
-
ama o kadar msj bosa mı gıttı ya
iyi günler kızlar....
evet ben dün iftarda kızılcık tarhanası corbası 1 kepce 1 kepcede nohutlu erişteli çorba salata 4-5 dilim karpuz 10 adet uzum yedım ekmek yemedım
sahurdan once leslıe 5 mıl yaptım:)
sahurda melemen zeytın peynır 1 dılım ekmek yedım ve toplamda 3,5 lt su içtim :)
leslıe yapınca rahatladım ohhhh:)
bu aksam ıftar ıcın esımın ıs arkadaslarıyla gol kenarına pıknıge gıtcez o guzel hava benı sasırtmazsa cok bır sey yemem heralde :)
KAÇAMAK:1 adet miniminnak magnum...
bu arada dun yazmıstım sılınmıs kılom 56,4 oley:)
Selamlar.....5. Gunun. Sonunda toplam 1.2 kilo verdim..sahurda ve iftarda gercekten dikkatli yiyorum.aralarda bol su.meyve yiyorum ama abartmadan.bugun hic sporda yapmadim malesefkeske yaabilseydim.
ama ben sana hala özel mesaj atamıyorum. naptın kapattın mı
bence mesajlar iyi olmuş silindiği. gözüme yediklerim geldikçe mideme ağrılar giriyordu =))
dün akşam iftardan sonra kuzenlerle ip atladım. tabi ip atlama da acemi olduğum için 15-20şerli turla başladım sonra 50 yaptım sanırım toplamda 150 olmuştur.
başkada birşey yapmadım. hıııı iş dönüşü kaçmakta olan feribotun peşinden koştum(yetiştim). bunları da egzersize yazabilrim
sahurda nasıl lesli yaptın yaaa :s
akşam göl kenarındaki temiz havayla neler yenir nelerrrrr
evlenmeden önceki kilom 50, o zamanki fotolara bakınca sanki zayıf değil normal ve gayet güzelmişim diyorum...aslında sıkı olmak da önemli, doğumdan sonra biraz gevşedi sanki benim etler, sezaryen göbeğim ve emzirme sonrası büyümüş ve pörsümüş göğüslerneyse vericez bu kiloları istediğimiz gibi olucaz inşallah...ayrıca hedef 50 ama 53 bile olsam çooook mutlu olurum
hoşgeldin arkadaşım...biçoğumuzun olmak istediği kilodasın:) ama yine de yol yakınken önlem almalı, kilolar çoğalınca vermek ve motive olmak da bi o kadar zor
yaa çok mutlu oldum senin adına.inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.
umarım bende kilo vermişimdir.gerçi bi hafifleme hissediyorum kendimde ama iftardan sonra karnım davul gibi şişince kilo veremiyorum galiba diye düşüncelere dalıyorum.amma velakin sabahları kalktığımda ve bütün gün acaip hafif hissediyorum.şimdilik tartılmıycam 15 gün geçsin diye bekliyorum...
senin gibi güzel haberler verebilmeyi diliyorum bende :)
Canım moralini bozma toparlarsın bence. Regl zamanında daha hafif yemeye çalışırsın bişey olmaz :)) Benim de metabolizmam yavaşladı önceki günlere göre ona canım sıkkın biraz. Galiba dün oruç tutamadığım için bugün de tuttuğum için vücudun dengesi şaştı :)) Ya da böyle düşüneyim ben:) Kısacası bozma moralini çok fazla almamışsın zaten :)Mutsuz haber.
Hanımlar, İki gündür iftarda kilo sorunum yokmuş gibi yemeye başladım.
Annem bugün hiç tatmadığım lezzette bulgur pilavı yapmıştı,
karpuz ve karper peynir ikilisine zaten dayanamam
çiğ köfte de vardı dünden
Domates çorbası da vardı. Kremalı.
Dünün ve bugünün bilançosu kalorili.
Fazla çeşit koymayalım diyorum anneme,
dinlemiyor beni.
Bu akşam iftar öncesi baktım, 400 gram almışım. Gerçi bir iki güne kadar regl zamanı ama artı 400 ü görmek motivasyon düşürücü.
emziriyosan dikkat et canım su alımına,bi de sütün azalıyo mu bak,sevaba girelim derken -eğer sadece anne sütü alıyosa bebeğin- aç kalmasın yavrucakya arkadaşlar sporu ne ara yapıosunuz yaa.zaten iftar 9 a doğru.. e yemek ye falan derken 9.30 10 oluo.yatma vakti geliooruçlu yapayım diorum zorlanırım susuz kalırım die korkuorum bi de emziriorum zaten.off yaa.kaç gündür kilom oynamadı.tutamıorum bi de kendimi iftarda falan
çok iyi vermişsin, ben de 4 günde 500gr a seviniyorum, demekki çok sevinmemeliyimSelamlar.....5. Gunun. Sonunda toplam 1.2 kilo verdim..sahurda ve iftarda gercekten dikkatli yiyorum.aralarda bol su.meyve yiyorum ama abartmadan.bugun hic sporda yapmadim malesefkeske yaabilseydim.
afiyet olsun canım, önemli olan kaçağı sonradan telafi edebilmekGünaydın kızlar
dün site benim yediklerimi görünce teknik hata yaşamış
hep benim yüzümden yani
neyse o gün ki yediklerimi ben bile hatırlamak istemiyordum iyi oldu silindiği
dün iftarda
mercimek çorbası (1kepçe)
sulu patatesli köfte (2adet patates iki adet köftesinden)
yaprak sarma (10 15 adet)
salata
karpuz
bol bol su
sahurda ise;
çok geç kalktığım için yetiştiremedim bişey=(
ekmek arası domates salata kaşar. 1/4pideden biraz daha azdı.
su da çok içemedim tabiki.
ama sivrisinekler sağolsun uyutmadıkları sırada suyumu içmiştim
omlette sorun yok canım, karatay diyetinde hergün var, az tereyağlı olması şartıyla, 50 mekik çok iyiymişDün maalesef sahura geç kalktığım için ne yediğime dikkat edemedimBörek ve omlet yedim. Peynir, zeytin, biber yemem gerekiyordu ama bu gece uyumayacağım ve yiyeceklerimi kendim hazırlayacağım. Ayrıca spor olarak çok aktif olamasam da (yürüyüş yapamıyorum) 50 mekik, 100 bel cevirme, sag sol toplam 40 bacak hareketleri yapıyorum. İftardan sonra da aşağıdaki spor aletleriyle (uzay yürüyüşü vs.) spor yapıyorum.
Bazı arkadaşlar spor yapamıyormuş. Bence boşverin zaten yediklerinize dikkat ederseniz mutlaka incelme olur.
göl kenarında piknik demek....ne güzel, nhangi şehir canım, bizim yerimize de eğlenama o kadar msj bosa mı gıttı ya
iyi günler kızlar....
evet ben dün iftarda kızılcık tarhanası corbası 1 kepce 1 kepcede nohutlu erişteli çorba salata 4-5 dilim karpuz 10 adet uzum yedım ekmek yemedım
sahurdan once leslıe 5 mıl yaptım:)
sahurda melemen zeytın peynır 1 dılım ekmek yedım ve toplamda 3,5 lt su içtim :)
leslıe yapınca rahatladım ohhhh:)
bu aksam ıftar ıcın esımın ıs arkadaslarıyla gol kenarına pıknıge gıtcez o guzel hava benı sasırtmazsa cok bır sey yemem heralde :)
KAÇAMAK:1 adet miniminnak magnum...
bu arada dun yazmıstım sılınmıs kılom 56,4 oley:)
işte buda benim sahur menüm kızlar
9 hayat çayı(saurdan yarım saat önce)
1 kuru incir
2 dilim karışık tahıllı esmer ekmek ve ince 1 dilim kaşarla yapılmış tost
yarım domates
2 haşlanmış yumurta
1.5 fincan süt
1 dilim şeftali
3 dilim yeşil elma
bu arada ramazan başladığından beri bağırsak faaliyetlerimle ilgili sıkıntı yaşıyodum ta ki kuru incir yemeye başlayana dek. tavsiye ederim kızlar.normalde her sabah 1 bardak ılık limonlu su ve 3 kayısı yerdim ve işe yarardı.ama bu sefer inciri denedim hem tatlı ihtiyacını da karşılıyo.
ah o anneler ve güzel yemekleri...bende cumartesi alalh kısmet ederse annemin yanına gidiyorum, bayrama kadar kamayı düşünüyoruz ve diyetimi bozduracak diye korkuyorum....Mutsuz haber.
Hanımlar, İki gündür iftarda kilo sorunum yokmuş gibi yemeye başladım.
Annem bugün hiç tatmadığım lezzette bulgur pilavı yapmıştı,
karpuz ve karper peynir ikilisine zaten dayanamam
çiğ köfte de vardı dünden
Domates çorbası da vardı. Kremalı.
Dünün ve bugünün bilançosu kalorili.
Fazla çeşit koymayalım diyorum anneme,
dinlemiyor beni.
Bu akşam iftar öncesi baktım, 400 gram almışım. Gerçi bir iki güne kadar regl zamanı ama artı 400 ü görmek motivasyon düşürücü.
11 kiloyu özel bi deyetle mi dikkat ederek mi verdin canım? sırlarını paylaşırsan bizimle sevinirizMerhaba kızlar ben ilk 4 günde 1 kilo verdim ve çok verdim diye panikleyip yediklerimi artrdım . Ramazan a 53 ile girdim cuma günü tekrar tartılacağım bakalım artırınca sanırım biraz aldım.Cuma günü tekrar 1 kilo vermiş olursam 52 yi görürsem zafer benimdir.Bu arada boyum 160 cm hedef kilom 50. Ama sağlıklı vermek istiyorum çılgınca kısa sürede verme heveslisi değilim zaten bugüne kadar uzun bir sürede 11 kilo verdim.Çoğu gitti azı kaldı herkese kolay gelsin arkadaşlar:))
maşallahbende 4 gunde 1 kg verdim özellikle diyet falan yapmadım ama cok iyi oldu sonunda 58 gördüm
sevgılı kardescegzımle beraber aranıza katılmaya karar verdık ..kardesım 59 ben 64 kıloyum hedef bayrama kadar 5 kılo ..
bu sahurdan ıtıbaren yedıklerımı yazıcz kızlar ..bızı de alın aranıza :)
İftar öncesi denemek lazım aslında. Egzersiz iştah kesiyor iftara faydası olabilir.dün sahur menümü yazmıştım arkadaşlar,ona ek olarak 2 tatlı kaşığı reçel yedim
bugünkü iftar menüm:
haşlanmış derisiz tavuk baget (2 adet) 2 kaşık mercimekli bulgur pilavı,1 kaşık yoğurt
3 saat sonra da sütlü tatlı yedim küçük bi kase
bugün spor yapamadım birazdan leslie yapıcam artık ne kadar yapabilirsem, 30 dkden az olmaz
bugün sahur için her zamanki gibi kahvaltı düşünüyorum, miktarları yarın yazarım
arkadaşlar iftardan önce spor yapabilen var mı bilemiyorum ama benim için imkansız, gerçekten çok susuyorum, ben sahura kadar yatmadığım için o sırada yapıyorum sporu...oğlumu yatırınca 11-12den sonra yani, o zaman bile susuyorum
öpüldünüz...spor zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?