bende ramazanda kilo vermek istiyorum...61 lerde uzun sre gezdim hedefim 58 di..hep agzimda diyet yapcam su 3 kiloyuda vermeliyim vardi..ama yavas yavas sinsice aldim 62lerde gezindim..aman dedim 1 kilo fazlam var.5 gunde 5 kilo yapar hemen kurtulurum kendisinden..ama inanirmisiniz sabah basladigim hic bi diyeti aksama kadar sonlandiramadim..uzun sure 62 durdum.sonra arkadaslar durmadan piknik duzenlediler..mangal,her cesit et,lavaslar,bol zeytinyagli patlican salatalari icecekler...bende onmde olunca yiyorum malesef..63 e ciktim o sira zaten cok cabuk kilo alirim..sonra 1 hafta tatile gittik,tatil dediysem denize falan degil,seyahat diyelim..ordada atistirma disardan yeme derken eve geldigimde yani gecen pazartesi tartida 64.9 gordum sabah...birden degil gordugunuz gibi sinsice aldim.61 deyken vermeliyim derken 65 oldum nerdeyse..
simdi aradan 1 hafta gecmis tam olarak.dun iftar oncesi 63.3 ciktim..hedefim 14 agustosa kadar 60 i gormek.
iftarda salata yada yogurtlama cesidi,yanina corba yada sebze yemegi yapiyorum.iftar sahur arasi 1 meyve ve en az 2 lt su iciyorum.iftarda 1-1.5 dilim kadar ekmek basta ayiriyorum sonra kaldiriyorum ekmegi.peynir,zeytin,domates,yumurta,bal vs klasik kahvaltiliklardan yiyorum.ama cok degil yinede.ama hepsinden tadiyorum.bal 2 banim kadar.zeytin 2-3 tane.peynir 1 dilimi gecmeyecek kadar.tas catlasin 2 dilim...aslinda peyniri azaltsam diyorum ama gun boyuda bisey yemiyoruz ki....
bir zamanlar hep dolandigim 62 yi sanki hic goremeycekmis gibi hissediyorum kendimi..
benim en buyik avantahjim bu sene misafirlige gidecek gelecek kimse yok.varda 3 aileyiz.yurt disindayiz.hepimiz bir kere cagirsak 3 iftar olur topu topu.bide kendi kendime karar verdim iftara gitsemde corba salata disinda yemek almaycagim...