- Konu Sahibi EgeliFatosh
-
Slm kızlar
İftarda kavun karpuzu çok kaçırdım diye sahurda meyve salatası yicem başka da yemicem demiştim ama sahuru beklerken film falan izleyim bari dedim bi kaç gündür 1 erkek 1 kadına sardım netten izliyorum,orda da o kadar çok yemek, dondurma,tatlı yiyolar ki inanılmaz bi de onları yiyolar hiç de şişmanlamıyorlar sinir oldum o ayrı bi durumderkennn kardeşim çubuk kraker getirdi bana da uzattı film arasında bir iki derken hepsini yemişim yaa üstüne formun mısır patlamasını da yedim:18: üstüne meyve salatasını da yedim sahurdada bişi yemedim ama o kadar moralim bozuldu ki inanılmaz.tartıya çıktım69 gördüm çöktümmm bugün iftarda sadece salata yicem
teşekkürler canım da bu ceviziçi ne için
Slm kızlar
İftarda kavun karpuzu çok kaçırdım diye sahurda meyve salatası yicem başka da yemicem demiştim ama sahuru beklerken film falan izleyim bari dedim bi kaç gündür 1 erkek 1 kadına sardım netten izliyorum,orda da o kadar çok yemek, dondurma,tatlı yiyolar ki inanılmaz bi de onları yiyolar hiç de şişmanlamıyorlar sinir oldum o ayrı bi durumderkennn kardeşim çubuk kraker getirdi bana da uzattı film arasında bir iki derken hepsini yemişim yaa üstüne formun mısır patlamasını da yedim:18: üstüne meyve salatasını da yedim sahurdada bişi yemedim ama o kadar moralim bozuldu ki inanılmaz.tartıya çıktım69 gördüm çöktümmm bugün iftarda sadece salata yicem
Evet kızlar çok haklısınız ya morali yüksek tutmak gerekiyo cünkü moral bozukken insanın spor yapası bile gelmiyo,verdiğiniz moral için çokkkk teşekkür ederim
Bugün sahurda yediklerimi yazayım hemen:
1 domates
1 salatalık
1 dilim light etimek üzerine light labne sürdüm yedim..
Kızlar ben bi kaç gündür yeşil çayımı içmiyorum ya galiba onu telafi etmeliyim:18:
Bi de sütle nesfiti daha az yemeye karar verdim sanki ondan ötürü kilo vermem durdu gibi geliyor, dün iftarda da sadece salata yedim bi iki dilim de kavun karpuz,bugün yine salata yicem galiba.bir ay vaktim kaldı nasıl vercem yoksa 8 kiloyu
Önerin için teşekkür ederim arkadaşımCanım acil vereceksen diyet olarak dukan diyeti önerebilirim. tabi herkesin görüşü farklıdır. ben 40 günde çoğu pazar kaçamak yaparak 6 kilo vermiştim
Önerin için teşekkür ederim arkadaşımAncak ben belli bi diyet yapamıyorum kafama göre bi düzen tutturdum gidiyorum diyete uyamıyorum pek
Bugünkü iftar menüme gelince bilin bakalım ne yedim
Baklavalar... Börekler...Dolmalar...demek isterdimancak salata ve biraz da kavun+ karpuz yedim hepsi bu
Biraz ip atlayım ben en iyisi:92:Zayıflayalım artık yahuuu
kızlar dün iftara davetliydik , en az hasarla kapatmaya çalıştım ama kaçtı azıcık ya
bir kepçe mercimek çorbası
2 yemek kaşığı patlıcn yemeği
2 tane de kıymalı pide oluyo bizim buralarda normal pide gibi büyük değil, kır pidesi gibi .. he işte ondan yedim
biraz da salata.
4 tane de tulumba tatlısı :26::26::26::26: ama yengemin yemekleri bol yağlı ve tuzlu . zor yedim az koymama rağmen. istemiyo mide artık hiç.
regl olduğum için sahura kalkmıyorum , gün içinde bi salatalık , bi tane o pideden , bi kupa şekersiz kahve , 3 tane de üzüm yedim.
ayrıca sabah 40 dk spor , öğlen de jillian level 2 yaptım. 2. seviye çok güzelmiş , çok sevdim.
iftarda da bi kepçe sütlü çorba ( yağsız olduğu için çok seviyorum )
4 lokma pide , yoğurtlu bibere bandım :)
5-6 çatal domates.
3-4 dilim de kavun karpuz.
birazdn yapabildiim kadar leslie yapıcam , en az 3 mil tabisi
bu arada 67.0 oldum. bi göremedim 66 yı yahuu
valla bravo ne kadar az yemişssin.ipinde de atladınmı tamamdırben 2 gündür yorgunluktan spor yapamıyorum ama en azından 20 mekik çekiyorum.
petunia sende az yemişsin yabi ben çok yiyiyorum herhalde 2 gündür.sanırım nesfit yediğimden oluyo.sahurda doyuyorum nesfit yiyince.gün içinde de acıkmıyorum ama iftarda hemen doyamıyorum.bu gece itibariyle nesfit iptal
bu akşam menüm şöyleydi kızlar;
1 hurma
1 kase ezogelin çorbası
3 adet karnıyarık
1 lokma karpuz
yağsız salata
yemekten 1 saat sonra 2 taze incir yedim ve metabolizma hızlandırıcı çayımı içtim.
sizce çok mu yedim ya acaip şişti karnım.yada artık çok yedim gibimi geliyo bilmiyorum.ama genel olarak ciddi anlamda karın bölgemde rahatlama hissediyorum.daracık elbiselerime giriyorum ve gönül rahatlığıyla giyiyorum.karnım çıkmıyo eskisi gibi.belimde inceldi. Rabbim devamını nasip etsin inşallah bana ve hepimize..
:26: sanki 3 adet karnıyarık çok gibi.
tabi patlıcanın büyüklüğü ve kızartma olup olmadığı önemli ama bence en fazla birtane yeterdi.. tabiki bence:26:
mrb kızlar,bende kilolarımdan şikayetçiyim,ramazan ayı gelmeden zayıflamaya başlamıştım,ama hiç birşey yemiyodm,sadece süt içiyodm gün içinde ve on günde iki kilo vermiştim,sonra oruç tutmaya başlayınca verdiğim kiloyu da aldm ne yapıcağımı şaşırdım,oruç tutmasam vicdanım rahat değil,e tutsam çok mutsuzum sürekli şiştiğimi düşünüyorum,bu arada 58 kiloyum.Ramazanda kilo verebilenlerin önerilerini merakla bekliyorm ve mutsuzum
hoşgeldin canımkeşke daha önce gelseydin buraya. gerçi biz de baya kalabalık başlamıştık ama 3-4 kişi kaldık , herkes kaçtı cnm öncelikle ekmek tüketiyosan , en aza indir ve tabiki tam bugday , çavdar vs tüketmeye çalış. sahurdan sonra hemen uyuma ben yarım saat kitap okuyorum mesela. gün içinde hafif hafif hareketler yapmaya çalış. iftarda da zaten biliyosun çorba , salata en mühim yiyeceğimiz. ayrıca ben 2 bardak ayran içiyorum iftarda. hızımı alıyo , şişiriyo zaten iftrdan sonra da yürüyüş yapma şansın varsa yap. yoksa leslie yap ya da başka sevdiğin bi spor olabilir. ben yeşilçay fln içemiyorum karnım çok şişiyo yer kalmıyo hiç bi de sıcak. onun yerine de bol bol su içiyorum. tatlıyı da haftada bir gibi yersen verirsin. ya da en azından almazsın. sadece süt içerek kilo verilir mi anacım ya yazık değil mi sana ekmeği , tatlıyı ,tuzu ,yağı azaltıp hareketi de arttırınca kilo veriliyo cnm ya eziyet etme kendine.
kızlar uyanınca bi br kahve içtim ,şekersiz. ardından yarım saat spor.
twistten squata, şınavdan mekiğe , her hareketin ardından 20 -30 ne kadar yapbilirsem ip atladımöğlen de jillian yapıcam. gece 2 mil yapabildim leslie yi , ölmüşüm dün yorgunluktan. üniversite 4 te giydiğim bi şortum vardı , olmuyodu uzun zamandır, bu sabah denedim oldu yahuuu hala 67.0 ım , bugün ucundan 66 yı görmeyi umuyorum.
mrb kızlar,bende kilolarımdan şikayetçiyim,ramazan ayı gelmeden zayıflamaya başlamıştım,ama hiç birşey yemiyodm,sadece süt içiyodm gün içinde ve on günde iki kilo vermiştim,sonra oruç tutmaya başlayınca verdiğim kiloyu da aldm ne yapıcağımı şaşırdım,oruç tutmasam vicdanım rahat değil,e tutsam çok mutsuzum sürekli şiştiğimi düşünüyorum,bu arada 58 kiloyum.Ramazanda kilo verebilenlerin önerilerini merakla bekliyorm ve mutsuzum
kızlarr an itiariyle kilom 66.6 :) nasıl oldu anlamadım. bugün reglimin son günü heralde şişkinlik gitti bilmiyrm nasıl oldu 400 gr gitti birden76,1 le başladım diyete , nerdeyse 10 kilo vermiş bulunuyorum anaa altın çilek yedim ben sabah o mu yaptı acaba amann kiloyu ver sebebini sorma di mi saat 2 gibi jillian yaptım ama 27 dk dayanamadım malesef 23 dk yapabildimm. daha erken bi saatte yapmaya çalışıcam , sıcaktan çatlıcak gibi oluyorum ,yoksa yorgunluktan değil bırakmam.
gümüshümm sahurda biraz fazla kaçırmışsın sankio meyveler yemeğin üstüne yenmeyeymiş iyiymiş. valla ben iftarda karpuz yemeye korkuyorum . ama yiyorum az biraz:26:
bi de o eritme peynirler çok kalorili değil mi ya , ben galetayı bandırıp yerdim eskiden. sonra öğrendim kalori bombasıymış. bi de eritme peynirler genelde iade kaşarlardan , eskimis peynirlerden yapılıyo . dikkat etmek lazım böyle şeylere de, sadece kaloriye de bakmayalım di mien iyisi lor peyniri , en az kalori , en fazla kalsiyum ondaymış kızlar ama az tuzlu bi mihaliç peynirinin yerini hiçbi şey tutamaz kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?