• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Kilo Vermek Yada Kilomuzu Korumak İçin Neler Yapıyoruz Paylaşalım mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MeDuSa

Ziyaretçi
Kızlar ben ramazanda hep kilo almışımdır :1no2:
En azından kilomu korumak istiyorum
Birde kilo versem ne güzel olur sositososito

Kilo vermek yada kilonuzu korumak istiyormusunuz?
Peki bunun için iftarda ve sahurda neler yiyorsunuz..????
Hadi paylaşalım mı yerimseniben

ben sahurda hep kahvaltı türü yiyorum

iftarda da çorba içiyorum namaz kılıyorum tekrar sofraya gelince doymuş oluyorum fazla birşey yiyemiyorum...iftardan biraz sonra meyve yiyorum tatlı yapmıyorum çok nadir yapıyorum

aslında iftarda çorbadan sonra namazı kılıp gelmek en doğrusu canım çok haklısın
birde sahurda kahvaltı türü yemek gerek abartmadan
hadi ama kızlar başka yokmuuu kaydirigubbakcemile5

iftari zeytinle aciyorm onuda bir ögün bir besin olarak görüyorum ve bir zeytinden sonra 5-10 dk bekliyorum(dün 5 dk bekledim bugün henüz acmadim ama 10 dk beklemeye caba gäösterecem) bu arada su iciyorum sonra corbami iciyorum bir kase sanirim corbadan sonra namaz kilmak cok mantikli sonra ne varsa cok az aliyorum ekmek yemiyorum aslnda bu bana diyetten kaldi sanirim sadece kahvaltida ekmek yiyordum o yüzden yemiyorum pek birsey yapmiyor yememem..sonra 2 lt pet sisem var ona su koyuyorum iciyorum yatana kadar..iftardan 1-2 saat sonra elma yiyorum..sahurda zaten kahvalti türü seyler yine o zamanda yaklasik 1 lt filan su icmeye calisiyorum..bilmiyorum verir miyim ama kilomda kalsam yeter bitince en azindan kaldiigm yerden baslarim :)) bu arda herkese hayirli ramazanlar..

tatlim ben sahurda kahvaltilik yiyorum.. iftarda da valla gozum doyana kadar yiyorum.. iftarda kendimi kismiyorum.. biraz da bunye meselesi ama.. cok tuzlu yememek lazim vuct su tutuyor o zaman.. bir de meyveli sutlu tatlilar tercih etmek lazim..
ramazanda kilo vermek zor istir yanniz kedicim..

ben bisiklet ceviriorum daha ikinci gundeyiz ama 200 gram almis gozukuorum tartida:(((

çorba içtikten sonra 5 dakika bekleyince insan kendini tok hissediyor....ekmek bende yemiyorum daha pidenin tadına bakmadım bile....2 gündür çok abartlı yemedim iftarda inşllh böyle devam ederim

çorba içtikten sonra 5 dakika bekleyince insan kendini tok hissediyor....ekmek bende yemiyorum daha pidenin tadına bakmadım bile....2 gündür çok abartlı yemedim iftarda inşllh böyle devam ederim

canim aynen zaten 13 temmuzdan beri normal ekmegin tadini unuttum suandada aynen öyle insallah verirz hani cok uc birsey olmasada 2-3 kilo verilse iyi olur en azindan ramazandan sonra hic skinti cekmeden devam ederdik..
spor yapiyor musun ?ne yapiyorsun

canim aynen zaten 13 temmuzdan beri normal ekmegin tadini unuttum suandada aynen öyle insallah verirz hani cok uc birsey olmasada 2-3 kilo verilse iyi olur en azindan ramazandan sonra hic skinti cekmeden devam ederdik..
spor yapiyor musun ?ne yapiyorsun

ben yürüyüş yapıyordum araya ramazan girince kaldı....bacak kalça hareketleri yapıyorum...oruçluyken ev işi felan yapamıyorum sıcaktan...iftardan sonra ev işi yapıyorum hem hareket oluyor bana

sahurda bır dılım kepeklı ekmekle bırlıkte kahvaltı yapıyorum 4 bardak su ıcıyorum
iftada orucumu hurma ıle acıorum aclıgımı bastırıyor sekerlı tadı
sonra ıkı bardak su ıcıyorum ve tıkanıyorum :)
corba ıcıyorum ve ıftarlık ne varsa cok az yıyorum ekmek yemıyorum yatana kadar 2 lıtreyı tamamlamaya calışıyorum

ben sahurda birsey yemiyorum ya gece gece yiyemiyorum sirf su icip yatiyorum
iftardada corbadan sonra aslinda tikaniyorum ama yemedende edemyiorum nedense, bende kilo alanlardanim hep offffff ya, corbadan sonra 5-10 dakika beklemeyi bende denicem

ben yürüyüş yapıyordum araya ramazan girince kaldı....bacak kalça hareketleri yapıyorum...oruçluyken ev işi felan yapamıyorum sıcaktan...iftardan sonra ev işi yapıyorum hem hareket oluyor bana

anladim canim bende ramazandan önce ya hergün yürüyordum ya da leslieyla evde yürüyüs yapiyordum ama ramazanla yapamadim ya artik aksamlari iftardan yarim saat 1 saat sonra yapayim diyorum ama hayirlisi insallah yaparim.. ilk defa bir ramazan böyle homini kirtlak yemeden duruyorum mutlu muyum cok mutluyum irademe hayran kaldim..

iftarda az yemek ve yürüyüş yapmak olabilr ben öyle yapıyorum ama kilomda tık yok henüz..bakalım

kızlar bende iftarda su ve çorbayla tıkanıyorum.midem patlıcak gibi oluyo ya :((( az yiyorum ama saat 10da tekrar acıkıyorum meyveyle idare etmeye çalışıyorum..spor hiiiiç yok çünkü çok halsiz oluyorum.iftardan sonrada bayılacak gibi oluyorum :))))))))))))

neyse artik veremesekte ki illa verilir gibi geliyor 1-2 kilo bile olsa ama en azindan almamis olmak arti bir puan olur bizim icin iftardan önce spor yapmak lazimis ama cok yogun degil birde iftardan önceki tartilmada hergün 100 gr eksik cikmaliymis yoksa iftardan önceki sporla dengelenirmis ama bilemiyorum...
yaa birde konu disi olacak ama ben avusturyada yasiyorum burada imsak 4 te oluyor aksamda 8.12 gibi oluyor aradaki fark cok degil mi :) ankarada arkadasa sordum imsak 4.30da oluyormus aksamda 19.45 yani sanki biz yanlis yapiyoruz gibime geliyor nasi oluyor bu ayarlama:) merak ediyorm

sahurda klasik kahvaltı..iftarda kocaman bi bardak suyla başlıyorum.çorba içmiyorum pek ama mutlaka salata yerim bi tabak..bir de çok yememek için yaptığım yöntem ( son 6-7 aydır yaptığım ve 6 kilo verdim) bi tabağım var orta boy.masaya bakıyorum yemek istediğim şeylerden 1 er kaşık koyuyorum tabağıma..benim için birbirine karışması sorun diil..böylece hepsinin tadına bakmış oluyorum hem de doyuyorum..bu alışkanlık kahvaltıda da oldu.tabağa çok az peynir zeytin domates salatalık ne varsa koyuyorum.yani her öğün ortaya karışık bi tabak cokacimcoook

sahurda klasik kahvaltı..iftarda kocaman bi bardak suyla başlıyorum.çorba içmiyorum pek ama mutlaka salata yerim bi tabak..bir de çok yememek için yaptığım yöntem ( son 6-7 aydır yaptığım ve 6 kilo verdim) bi tabağım var orta boy.masaya bakıyorum yemek istediğim şeylerden 1 er kaşık koyuyorum tabağıma..benim için birbirine karışması sorun diil..böylece hepsinin tadına bakmış oluyorum hem de doyuyorum..bu alışkanlık kahvaltıda da oldu.tabağa çok az peynir zeytin domates salatalık ne varsa koyuyorum.yani her öğün ortaya karışık bi tabak cokacimcoook

canim salata olarak ne yapiyorsun mesela ben coban salatasi yiyince sanki cok kilo alacakmisim gibi geliyor..marula yaptigim olunca daha az gibi geliyor yani bir tabak iyide yagi filan olmuyor mu ?

aynen ben de senin gibi yapıyorum çok severim öyle yemeği...ben yemeğin suyunu yemem asıl kilo yapan yerde orası zaten :kedi:

valla su tazecik sicacik pide olayi kotu oluo cunku cok lezzetli hele pastanesi pidesi enfes oluo arasina kasar falan ilk gun abarttim ama simdi idareli yiyorumm bide bisiklet ceviriorummm oftar sonrasi

Back
X