Ramazanda Kilo Vermek İçin Sağlıklı Diyet Listesi!

Ramazanda diyet iftar menüsü için http://www.diyetto.com web sitesini takip edebilirsiniz. Ramazanda 30 günlük diyet iftar menüsü paylaşılacaktır. Ne yesem diye düşünmenize gerek kalmayacak

Eklentiler

• image.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 105
ramazanda akşamları ebru şallının 21 günde yağlarınızdan kurtulun dvdsini yapmak istiyorum fikrin nedir canım ?
olabilir aslında ama oruçken spor yapmak kas kaybı nedeniymiş suiçemiyorsun falan ya su ve kas kaybı yapıyormuş iftardan sonra 2 3 saat sonra spor yapmak en iyisiymiş hafif yersen birde 3 saat sonra yaparsan mükemmel sonuçlar elde edebilirsin ben geçen sene ebru şallının tv programından videolar yapmıştım 40 dklık bazen olmuyor ama ne kadar yapsan kardır

Merhaba,
bu yıl ramazanda çok uzun süre açlık nedeniyle işimiz zor olacak gibi ben ilk defa ramazanda diet yapacağım gözümde büyüyor. Aşkın gözüm dönüyor ve herseye saldırmak istiyorum. Iftardacorba içip 30 dakika bekleme düşüncem var ama nasıl yaparım bilmiyorum

ben geçen sene iftarda hurma biraz su ve çorbayla başlayıp 15 dk falan bekleyip yemeklere geçmiştim insan doyuyor zaten yapabilirsin rahat ol

merhaba, ben de aranıza katılmak istiyorum. boyum 1.64 kilom 61.7 bu kış birden ve nedensiz kilo aldım. vitamin kullandım sanırım ona bağlı. geçen yaz 54 kiloydum. hedefim eski kiloma dönmek. ramazanda en azından 3-4 kilo verebilirsem süper olur. sahurda genelde sütle cornflex yiyorum. ancak iftarda fazla kaçabiliyor. bu forumda birbirimize destek olup, birbirimizi takip edersek motive olup bozmam diyeti diye düşünüyorum.

hoşgeldin canım bizde öyle düşünüyoruz tabiki katılabilirsin yani

Kızlarr merhabalarrrr, bende ramazanda nasıl kilo veririm derken geldim buraya. Bu topiğin diğer listesiyle 5 kilo vermiştim. Ama sonra aa ben verebiliyorum bir kere yiyim diyip kebaplara sarılınca geri aldım hepsini. Her yanım genişledi (

Şimdi bende başlıyorum sizinle. Umarım iyi olur.

Şimdi kac kilosun. Ben de ramazan da w yesem de kilo almasam.die düşünür oldum. Planım şimdilik iftardan sonra spor yapmak. Sahurâ kadar oturmak.. sahurda çok yerim ama ben yaaaaa

Şimdi kac kilosun. Ben de ramazan da w yesem de kilo almasam.die düşünür oldum. Planım şimdilik iftardan sonra spor yapmak. Sahurâ kadar oturmak.. sahurda çok yerim ama ben yaaaaa

Boyum 160 Kilom 56 şuan (((((((((

Spor yapıorum haftanın 3 günü. Bikin programı hareketlerim var hoca hazırladı. onları yapıorum 10 haftalık umarım iyi olur. off uyuz oluyorum kendime yeminle.

Boyum 160 Kilom 56 şuan (((((((((

Spor yapıorum haftanın 3 günü. Bikin programı hareketlerim var hoca hazırladı. onları yapıorum 10 haftalık umarım iyi olur. off uyuz oluyorum kendime yeminle.
Hı benim hedefmis senin kilo. Benim de Boy 163 falan . Ben de spor olarak bisiklet sürüyorum her gün . Ramazan da da iftar sonrası düşünüyorm bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…