Merhaba arkadaşlar. Daha önce burada
Sağlıklı kilo vermek isteyenler kesinlikle baksın! paylaştığım listelerle çok güzel kilolar verdik. Çok iyi,çok tatlı,altın kalpli bir sürü arkadaş edindim. Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdi ise aynı diyetisyene ait ramazanda kilo vermek için diyet listesiyle karşınızdayım.
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki diğer listeleri deneyip paylaşmıştım ama bu listede öyle bir şey olamayacak çünkü ramazan geldi. Ben de isteyenlerle birlikte yapıyor olacağım bu diyeti. Zaten diğer listeler sayesinde çok güzel sonuçlara ulaştık inşallah bu liste ile de çok güzel sonuçlar alacağız. Başlıyorum:
SAHURDA: 2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim az yağlı peynir
Salatalık
Maydanoz
Domates
2 yemek kaşığı lor peyniri
1 ceviz
Haftada 2 gün yumurta
1 kase yoğurt
2 meyve
Açık çay veya ıhlamur
İFTARDA: 1 kepçe çorba
6 kaşık etsiz sebze yemeği
1 but veya 2 baget veya 250 gr balık veya 3 köfte
Az yağlı salata
2 tane Kemal Paşa tatlısı veya dondurma
Yiyebileceğiniz meyveler: 1 yerli muz veya 1 portakal veya 1 armut veya 1/2 nar veya 2 mandalina veya 1 elma veya 1 havuç veya 1/2 greyfurt veya 1/2 ayva veya 1 kivi veya 1 dilim ananas veya 200 gr çilek veya 200 gr kavun veya 200 gr karpuz veya 150 gr kiraz veya 1 adet şeftali veya 7 adet erik veya 100 gr üzüm.
Sahurda 2 adet meyve dediği için seçtiğiniz meyveyi 2 katına çıkartın veya aynı ölçüde iki çeşit meyve yiyebilirsiniz.