sirkeli suyu bende düşünüyorum ama yatmadan önce içicem belki sahurdan sonra dokunur dıye korkuyorumbenim planım sahura kalkıp yoğurt yemek yeşil çay içmek belkide sirkeli su da buna takılabilir salatalık fln da yenebilir yanında yoğurt göbek yağlarının erimesine yardımcı oluyor...
bende 82 den 72 ye dustum ama bayadır bu kılodayım gıtmıyor belki ramazanda oynatabılırım dıye dusundum su tarcınlı su olayını nasıl yapıyosunuz merak ettımpufy bende senin gibi 73ten 67ye düstüm tarcınlı suyun cok faydasını gördüm ama ramazan gelince icemicem.Sahurda sütlü Mısırgevregi yemeye düsünyorum hafif yicekler sahurda en iyisi sonucta yatıp uyucaz yaglı yicekler kesinlikle yememek gerek.iftarda menüde ne varsa yicem ama ilk önce bol bol suyumu iccem sonrada bi kasık bütün yemeklerden yicem.insallah verebiliriz yaaa ramazandan sonra akrebamın dügünü var 60 olmam gerekiyor.hadi hep beraber burdan birbirimize destek olalım.
Aynen canım benimde 19 eylülde kuzenimin dügünü var işte bu ramazanda bu 8 kilodan kurtulursam cok iyi olucak beraber destek olalıım ins basarıcaz [/QUOTE]
bende en az 8 kılo dıyorum bayramda annemlere gidicem yazık annecım zayıflayım dıye gozumun ıcıne bakıyor bırazda onu sevındırmek ıstıyorum