- 4 Kasım 2014
- 157
- 33
- 39
-
- Konu Sahibi gerigelenmektup
valla zayıflayacaksan mideni küçült gerçekten vucudunu spora alıştırma, ben şuan aşırı sıkıntı çekiyorum vucudum spor yaparak kalori yakmaya alıştı 1 hafta yapmazsam az yemek bile yesem yağlanıyorum, 55 kiloyum sırf bu yüzden diyetisyene gidicem ve sporu bıraktır bana diyicem berbat birşey bu spor olayı sakın bulaşma en güzeli diyetisyene gidip adam akıllı beslenme düzeni ile sarkmadan vitaminsiz kalmadan zayıflamak.
ayy neye şaşırdın o kadar
ayy neye şaşırdın o kadar
evet bir bulaştın mı sonra bırakamıyorsun çünkü devamlılık şart yaspora sakın bulaşma diyen birini ilk defa gördüm de
evet bir bulaştın mı sonra bırakamıyorsun çünkü devamlılık şart ya
ramazanda kilo verebilen varmı cidden nasıl başarıyorsunuz bende en az 5 kilo alırım napmak lazım sahurda yememek mi lazım.
beyinsel olarakta kiloyu çağırma durumu var zaten böyle bir bilimsel bilgi okumuştum misal ben yemek yerken alacağım kiloyu düşünüyorum çok yanlışama vücudu şekle sokuyor tabi istikrarlı yapabilsem bi. 4gün yap ara ver uzunca tekrar yap falan bayagıııı bi ucuk bende
bundan önceki ramazanlarda tıka basa yerdim hiç dikkat etmeden. hiç düşünmezdim kiloyu vücudumun durumunu. kilom neredeyse hiç değişmedi bu tartılarda bi gizem yoksa. egzersiz, spor da yapmıyordum
hiç dikkat etmediğimde kilom idealdi, şimdi kalori hesabı yaptığım ve dikkat etmeye çalıştığım halde kilo almış gibi hissediyorum.tartıya inanmıyorum aynı gösteriyor hemen hemen ama yok üst bacaklar falan sülfat yani
biraz psikolojik, her vücut farklı olduğu için de biraz fizyolojik. tuhaf bu kilo işleri hakkaten
ekmeksiz nasıl doydun canım yaMerhaba ben oruç tutarak beş Kilo verdim tam bir ayda sırrım sahur yapmadan yattım ve ekmek kesinlikle yemedim