- 17 Şubat 2014
- 499
- 194
- Konu Sahibi gerigelenmektup
her ramazan en az 5 kilo alırım ben hiç malesef ramazan da kilo verilmiyor. en azından benim için o şekilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım ekmek yemezsem istifra ediyorum hemen,hatta Çoğu zaman iki üç Kaşık yemek yiyorum midem bulanıyor ve Ekmeğe tuz ekip onu yiyorum yemek olarakekmeksiz nasıl doydun canım ya
sağolun çok güzel yazmışsınız bende hep kilo alırım ama bu sene sizin yönteminizi uygulucam inşallahRamazanda hep kilo veririm istemsiz..
Sahurda hamur işi kesinlikle yemiyorum. Protein ağırlıklı besleniyorum. Yumurta, yoğurt, bol yeşillik.. Sadece kahvaltı yavarım. Ekmek olarakta lavaş ekmek yiyorum yoksa çavdar , tam buğday v.s
İftarda da önce az yağlı bir çorbayla başlarım. Sofradan kalkar, namazımı kılar (kılmayanlar ara vermeli mutlaka ) biraz oyalanır gelir ana yemeğimi yerim. Zaten tıkanmış olduğum için pek birşey yiyemem.
Yeşil çayımı içerim. Sahura kadar çok atıştırmam. Badem vb. Şeyler yiyip bir maden suyu içip yatarım. Çook su içiyorum birde doğal olarak.
Bir iki gün böyle yaparsanız mideniz alışır.
En çok kilo verdiğim dönem oluyor Ramazan.
Birde oruç tutmak detoks etkisi yapıyor. O kadar saatten sonra yemeğe bastırmak vucudu resmen zehirliyor.
Az yesende doyuyorsun , hatta daha dinç oluyorsun.
Önemli olan kalorisi az, vitaminli gıdalar tüketmek.