- 28 Ekim 2022
- 8.312
- 22.343
- 278
- 29
Patlıcandan yapıyorlar.Sedoş Antep’te karnıyarığı başka sebzeden de yapıyorlar mı?
Yeşil kabağında otutturmasını yapıyorlar kıymayla.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Patlıcandan yapıyorlar.Sedoş Antep’te karnıyarığı başka sebzeden de yapıyorlar mı?
Heee. Özellikle patlıcanlı diye belirtince başka bir şeyle de mi yapıyorlar acaba dedim. Düz karnıyarık yani tamam.Patlıcandan yapıyorlar.
Yeşil kabağında otutturmasını yapıyorlar kıymayla.
![]()
Heee. Özellikle patlıcanlı diye belirtince başka bir şeyle de mi yapıyorlar acaba dedim. Düz karnıyarık yani tamam.![]()
Çok çok üzülüyorum ben.herkese günaydın
İBB çalışanı olarak kötü bir güne uyandık
şirketim çok karışık Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
bugün arkadaşım iftara çağırdı hava buz gibi kızımı da sıkı giydirip oraya gideceğiz inşallah
sahur;
domatesli makarna (özlendi)
domates salatalık
kahvaltılıklar
hurma
yumurta
su su su
çay
amin canım inşallahÇok çok üzülüyorum ben.
Sıra buraya gelecek sanırım…
Allahım yardımcımız olsun inşallah.
Bilmiyorum…amin canım inşallah
İzmir e dokunamadışar hiçbir zaman ALlah ın izni ile bişey olmaz canım
Menü gayet uyumlu.Güvecte etli patates
Sebzeli salçalı pirinç pilavı
Tarhana çorbası
Zeytinyağlı barbunya
Kaşarlı tepsi böreği su böreği tadında
Mevsim salata
Sumaklı maydanozlu soğan salatası
Kuru biber ve Kuru patlıcan salatası (sarımsaklı yoğurtlu)
Karışık turşu
Kapya biber turşusu
Kıbrıs tatlısı
Fanta
Bügün misafir var![]()
patlıcan oturtma veya kabak oturtma, bu sebzelerin dilimlenip kızartılmasıyla yapılıyor. sonra üzerlerine domatesli kıymalı vs li sos dökülüp ocakta biraz tıklatılıyor.Heee. Özellikle patlıcanlı diye belirtince başka bir şeyle de mi yapıyorlar acaba dedim. Düz karnıyarık yani tamam.![]()
Oturtma ne alaka kızzpatlıcan oturtma veya kabak oturtma, bu sebzelerin dilimlenip kızartılmasıyla yapılıyor. sonra üzerlerine domatesli kıymalı vs li sos dökülüp ocakta biraz tıklatılıyor.
siz neden bahsediyordunuz ki yanlış mı anladım ben?Oturtma ne alaka kızz
Sedoş patlıcanlı karnıyarık demiş. Dedim acaba karnıyarığı başka sebzeden de mi yapıyorlar. Karnıyarık zaten patlıcanla olur. Oturtma farklı bir çeşit zaten. Patatesten de yapılıyor o mesela.siz neden bahsediyordunuz ki yanlış mı anladım ben?