- 28 Ekim 2022
- 8.278
- 22.241
- 278
- 29
Afiyet olsun.Mercimek çorbası
Ev yapımı tavuk tantuni
Karışık turşu
Mor lahana salatası
Ayran.
Teşekkür ederimAfiyet olsun.
Cokk Gecmis olsunDün eşim isteydi. Annem mercimek çorbası verdi onunla birlikte biraz öncesinden kalan sebze yemegiyle iftarımi açtım
Dün canım çok pırasa yemegi çekti akşam pisirdim bugüne yemeğim hazır Allah nasip ederse yanina kiymali domates biberli Bi makarna yaparım yoğurtla birlikte tamamdır. Biraz geç oluyor iftara yetişmiyor ama olsun
Kızım okulda hastalanmış dünden önce okuldan aldim. 2 gündür okula gitmiyor ateş oksuruk . Gece onla uğraştım sahura kalkıp iyice uykusuz kalmak istemedim. Ezan okunurken duyup uyandım ilaçlarımı içtim yattim. Uykusuzum umarım basil agrimaz carpmaz beni. Orucken en çok uykusuz olursam çarpıyor beni cunku.
Bugün nasıl oldunuzİyi akşamlar
Bugün menü
Domatesli kaşarlı çorba
Patates püresi ızgara köfte
Peynir helvasi
Herkese afiyet olsun
Yok ateş yoktu çok şükür.Ateşi mi vardı kızının. Bazen gördüklerinden, izlediklerinden, korktukları şeyden etkilenebiliyorlar, gece rüyaya yansıyabiliyor.
Geçen gün bebek yazınca daha küçük sanmıştım, maşallah 3 yaşındaymış. Evlatların sevdiği yemeği pişirip yedirmek insana büyük haz veriyor
Ben ezan okunurken su içmişliğim olmuştur. O da ezana uyanınca oldu.Kizlar bu arada sizlere brsey sormak isiyorum. Sahurda ezan bitene kadar yeme içme devam eder mi. Mesela uyanamayip ezan sesine kalkinca su içmek ilac icmek 2 lokma yemek gibi. Ben oruc ezan sesiyle açılır , sahurdaki ezan bittiginde de oruc başlar diye biiyorum kime sorsan farklı birsey soyluyor
Kizlar bu arada sizlere brsey sormak isiyorum. Sahurda ezan bitene kadar yeme içme devam eder mi. Mesela uyanamayip ezan sesine kalkinca su içmek ilac icmek 2 lokma yemek gibi. Ben oruc ezan sesiyle açılır , sahurdaki ezan bittiginde de oruc başlar diye biiyorum kime sorsan farklı birsey soyluyor
oruç ezanın okunuşuyla başlar arkadaşlar. ezan okunmaya başlanınca ağzın kapanması gerekir.Ben ezan okunurken su içmişliğim olmuştur. O da ezana uyanınca oldu.
Ne kadar doğru bilmiyorum.
Sigara içen arkadaşlarım da var.
Biraz daha iyiydim ama bayagi yoruldum bugünBugün nasıl oldunuz
Maşallah annene.Bu akşam anneciğimde maaile iftardaydık, döktürmüştü her zamanki gibi.
Ezogelin çorbası
Psihalive (Çerkes mantısı)
Kıymalı pide
Babagannuş
Yaprak sarması
Çoban salata
Pastırmalı kuru fasülye
Dana kavurma
Pilav
Ayva kompostosu
Cevizli baklava
Gittiğimde mantıyı ağabeyimin eşi ile açıyordu, çorbayı ben yaptım, geri kalan her şey hazırlanmıştı.Maşallah annene.Yardım eden oldu mu yemeklere, tek başına mı yaptı annen?
Akşam çocuklarını birarada görünce ne kadar mutlu olmuştur, tatlı yorgunluklar bunlarGittiğimde mantıyı ağabeyimin eşi ile açıyordu, çorbayı ben yaptım, geri kalan her şey hazırlanmıştı.
Kendi yapmış yani.
Evet Deynep’im, anneme kalsa hep onda olalım ve birlikte sofraya oturalım. Yoruldu ama keyfine diyecek yoktu çok şükür.Akşam çocuklarını birarada görünce ne kadar mutlu olmuştur, tatlı yorgunluklar bunlar
Menemen ekmeksiz yenmez, değiş bence menünü ya da kalk ekmek hamuru yoğur.Sahura ne yapacağıma karar veremedim. Menemen düşünüyordum ekmek az var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?