- 19 Temmuz 2007
- 4.303
- 5.716
- 773
yorumun için cevap verdiğin için allah razı olsun. en iyisi son dakkaya bırakmamak. allah tuttuğunuz oruçları , ettiğiniz duaları kabul etsin.İşte herkesin doğrusu farklı olabiliyor. Kimi olur diyor kimi olmaz. Mesela Nihat Hatipoğlu'nun sahur programını falan izlemişseniz görmüşsünüzdür ezan okunurken su içerken görmüştüm. Orucunuzu heba olduğunu sanmıyorum (İnşallah) Bu konuda yetkili çok bilgili biri değilim, o yüzden tam olarak ezan okunurken bırak, öyle de diyemem, benim kalbim bırakma yönünde.
Bende de kıymalı salçalı bol limonlu pırasa var aksam yaptım. yanına makarna yapacağım. Mantı kendi basına menü olduğu için ziyan olurmuş gibi geliyor. Mantının yanına hiçbirşey yapmam da benSelam dostlar bugun erkenden geldim . Nasil gidiyor oruclar ?
Menumde zeytinyagli pirasa var ama yanina manti mi ypsam makarna mi kararsizim buzlukta mantim var buyuk ihtimal ona daha bi istekliyim sankii
Tatli mozaik pastam var
Hayirli gunler
Kendinizi zorlamasanız. Sağlık problemleriniz varmışSanırım öyle şekerde inip düşüyor maalesef
Sizede çok geçmiş olsun.
Maalesef bugünde sahura uyanamadim.
Ezan okunurken duydum.
En azindan bir kahve içme isteğim vardi.
Adi bol su icecektim
Neyse en azindan ilaçlari alabildim.
Amin amin Allah razı olsunRabbım safi ismi ile kalıcı şifalar versin , bunları unutturacak başka şeyler vermesin. Gelmiş geçmiş olsun insallah.
Çok geçmiş olsunkızım büyük 9 a girecek allah nasip ederse. dun teyzesi ile külkedisi animasyon filmi izlemişler. benim çocuklarım ateşe çok değişik reaksiyonlar gösteriyorlar oğlum kahkaha atardı aklını yitiriyor sanardım oyle korkardım. dünde kız gece ateşliyken sabaha kadar ağlayarak kalkıp durdu. korkuyorum cadı geliyor bizi öldürüyor deyip durdu. teyzesi külkedisindeki cadı olmuş bizi öldürüyormuş. güler misin ağlar mısın. annem cadı yok annem ben burayım diye diye sabaha karşı dalmışım. kaç yaşında olurlasa olsunlar hep minik kelebek onlar. rabbim onlar ile sınamasın hep sağlıklı olsunlar inşallah.
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun
Sizden de Allah razı olsun.yorumun için cevap verdiğin için allah razı olsun. en iyisi son dakkaya bırakmamak. allah tuttuğunuz oruçları , ettiğiniz duaları kabul etsin.
eşim in ilköğretimi imm hatipten. ona kalsa güneş doğana kadar süresi var. su ankı sahur saatlerinin doğru olmadığını iddia ediyor.
"fecirde siyah iplik beyaz iplikten ayırt edilinceye kadar yeyin için . sonra orucunuzu tutun"...... diye devam eden sureden.
tekrar tesekkür ederim.
Çok sağolun amin inşallah ☺Doğum gününüz kutlu olsun
Allah evladınızla birlikte upuzun bir ömür nasip etsin
Suyu bol içiyor .afiyet olsun
ben kocama sucuklu yumurta yapsam akşama kadar meler suuuuu suuuuuu diye
Çok geçmiş olsunkızım büyük 9 a girecek allah nasip ederse. dun teyzesi ile külkedisi animasyon filmi izlemişler. benim çocuklarım ateşe çok değişik reaksiyonlar gösteriyorlar oğlum kahkaha atardı aklını yitiriyor sanardım oyle korkardım. dünde kız gece ateşliyken sabaha kadar ağlayarak kalkıp durdu. korkuyorum cadı geliyor bizi öldürüyor deyip durdu. teyzesi külkedisindeki cadı olmuş bizi öldürüyormuş. güler misin ağlar mısın. annem cadı yok annem ben burayım diye diye sabaha karşı dalmışım. kaç yaşında olurlasa olsunlar hep minik kelebek onlar. rabbim onlar ile sınamasın hep sağlıklı olsunlar inşallah.
Net bilmiyorum dediğiniz gibi herkes farklı düşünüyor.kendimi bildim bileli ve sorduğum bi çok kişinin yorumu neticesinde hep yazdığım gibi biliyordum. 30 senelik oruç heba mı oluyor ozaman.
Amin cümlemizin inşallah.Net bilmiyorum dediğiniz gibi herkes farklı düşünüyor.
Ama öyle ise öncesini biliyordunuz. O sebeple heba olmazBen niyete inanırım
Rabbim kabul etsin
Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahAmin cümlemizin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?