Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2025)

yorumun için cevap verdiğin için allah razı olsun. en iyisi son dakkaya bırakmamak. allah tuttuğunuz oruçları , ettiğiniz duaları kabul etsin.
eşim in ilköğretimi imm hatipten. ona kalsa güneş doğana kadar süresi var. su ankı sahur saatlerinin doğru olmadığını iddia ediyor.
"fecirde siyah iplik beyaz iplikten ayırt edilinceye kadar yeyin için . sonra orucunuzu tutun"...... diye devam eden sureden.
tekrar tesekkür ederim.

Selam dostlar bugun erkenden geldim . Nasil gidiyor oruclar ?
Menumde zeytinyagli pirasa var ama yanina manti mi ypsam makarna mi kararsizim buzlukta mantim var buyuk ihtimal ona daha bi istekliyim sankii
Tatli mozaik pastam var

Hayirli gunler

Selam dostlar bugun erkenden geldim . Nasil gidiyor oruclar ?
Menumde zeytinyagli pirasa var ama yanina manti mi ypsam makarna mi kararsizim buzlukta mantim var buyuk ihtimal ona daha bi istekliyim sankii
Tatli mozaik pastam var

Hayirli gunler
Bende de kıymalı salçalı bol limonlu pırasa var aksam yaptım. yanına makarna yapacağım. Mantı kendi basına menü olduğu için ziyan olurmuş gibi geliyor. Mantının yanına hiçbirşey yapmam da ben afiyet olsun

Kendinizi zorlamasanız. Sağlık problemleriniz varmış
Çok teşekkür ederim canım
Ahhh keşke kalkabilseydiniz

Çok geçmiş olsun

Sizden de Allah razı olsun. Ben de teşekkür ederim. Dediğiniz gibi iddia edenler var doğru olabilir eşinizin söylediği, ama yanlış ta olabilir, o yüzden o kadar saat oruç tutuyoruz riske atmamak ezandan önce bırakmak en güzeli

Bu akşam iftarı dışarıda yapıyoruz, o yüzden özel bir menüm yok! Ama güzel bir sofrada, dostlarla birlikte olmanın tadını çıkaracağım. Sizlere de keyifli iftarlar dilerim!

Çok geçmiş olsun

kendimi bildim bileli ve sorduğum bi çok kişinin yorumu neticesinde hep yazdığım gibi biliyordum. 30 senelik oruç heba mı oluyor ozaman.
Net bilmiyorum dediğiniz gibi herkes farklı düşünüyor.
Ama öyle ise öncesini biliyordunuz. O sebeple heba olmazBen niyete inanırım
Rabbim kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…