Deynepnaz 2.seçeneği beğenmediMenemen ekmeksiz yenmez, değiş bence menünü ya da kalk ekmek hamuru yoğur.
Sen eskiden bu kadar üşengeç değildin ya, ne oldu sana?Deynepnaz 2.seçeneği beğenmedi
Oğlum yok, uzaklardaSen eskiden bu kadar üşengeç değildin ya, ne oldu sana?
Daha iyi olursunuz inşallahBiraz daha iyiydim ama bayagi yoruldum bugün
Teşekkürler sorduğun için
Sen şimdi iki, üç tane bazlama yaparsınSahura ne yapacağıma karar veremedim. Menemen düşünüyordum ekmek az var
Yok, nette krep börek tarifi gördüm onu yapmayı düşünüyorum. Normal krep yapıp içine beyaz peynir, kaşar peynir koyup bohça şeklinde katlayıp tekrar tavada kızartıyor, ben katlama kısmından sonra tost makinasına atmayı düşünüyorum.Sen şimdi iki, üç tane bazlama yaparsın
Onu ben de gördüm ama denemedimYok, nette krep börek tarifi gördüm onu yapmayı düşünüyorum. Normal krep yapıp içine beyaz peynir, kaşar peynir koyup bohça şeklinde katlayıp tekrar tavada kızartıyor, ben katlama kısmından sonra tost makinasına atmayı düşünüyorum.
Doğum gününüz kutlu olsun
Allah evladınızla birlikte upuzun bir ömür nasip etsin
Aaaa evetMutlu geceler!
Bu sene @xDerinMavix,derin sularda , ATTRAENTE yok.
Astoria kaç zamandır yok…
A anabel lee yok…
Herkes iyidir inşallah.
Senin kiyma pirasadaymis benim zeytinyagli oldgu icin yanina manti iyi oldu hemde mideler icin önden bi sebze yenmeli ramazanda sanki ya da corba da olur tabiki ben corbayi isitmadim iftardaBende de kıymalı salçalı bol limonlu pırasa var aksam yaptım. yanına makarna yapacağım. Mantı kendi basına menü olduğu için ziyan olurmuş gibi geliyor. Mantının yanına hiçbirşey yapmam da benafiyet olsun
Güzel oldu NevoşOnu ben de gördüm ama denemedimİyi olursa bizde yapalım
kaç yaşındasınız ki emekli oldunuz. memur muydunuz. rabbim hayırlı uğurlu eylesin inşallah. darısı başıma ama benim malesef çok var özeldeyim çünkü.Günaydın!!!
Hepimizin cuması mübarek,dualarımız kabul olsun inşallah en yakın zamanda!
Muhteşem haberler getirdim. Heyecandan uyuyamadım inanın.
Ben an itibari ile emekli oldum!!!
Sonsuz şükürler olsun inşallah Büyük Allah’ıma! Alnımın akıyla,başım dik,gözlerim dolu dolu emeklilik dilekçemin cevabını okudum.
Gerçekten benim için çok zor bir karardı. Çalışmayı çok seven,evde yemek,temizlik hiç bilmeyen,çocuk asla düşünmeyen bir kadınken hayatım bir anda farklı bir yola girdi. Kimi zaman isyan etsem de sağ olsun kocacımın desteği ile akışa kapıldım.
Gecelerce uyumadık,düşündük.
Hiç kimseye anlatmadık,hiç kimsenin kafamızın karıştırmasına izin vermedik.
Ne yalan söyleyeyim çok ağladım… Ben bu işe girmek için büyük adaklar adamıştım. Doğum iznime kadar bir defa “offf” demeden çalıştım. Yemin ederim çok sosyal ve sevilen biriydim.
Zaten doğurunca toparlanıp hemen işe dönerim diyordum.
Ama doğum,lohusalık,annelik,yavrumuz,evimiz?
Sağlığım? Fiziksel,psikolojik?
Çalışmak mı emeklilik mi?
Kendime,kocama,en önemlisi yavrumuza ne kadar faydam olur?
Son kararımız bu oldu.
Allahım pişman ettirmesin inşallah. Allahım her isteyene nasip etsin inşallah.
Sizlere bu haberi vermek istedim.
Sahuru toplarken kız uyandı, çok şükür ilaçlarımı dahi içmiştim.
Sahur menümüz
Tavada lorlu göz yumurta.
Kuruyemişler
Ihlamur
Tahin pekmez
Petek bal
İftar menümüz
Yoğurt çorbası.
Eski yoğurdun dibi kalmış,dünden de bir lokma pilav ayırmıştım. Az önce biraz un ve yumurta ile hepsini karıştırdım,inşallah güzel olmuştur.
Haşlama et-buzluktan buldum. Kız ve kocam yer.
Domatesli lorlu makarna. Hepimiz çok severiz.
Bol bol su!
Tatlı olarak da emeklilik için hemen baklava siparişi verdik. Öğlen kızı almaya gidince öğretmenlere ve personellere dağıtırım.
Akşam üstü komşulara dağıtırım.
Kalanını da biz yeriz inşallah.
Okul çıkışı anneciğime gidip çiçekler dikeriz inşallah diye niyetim var.
Neyse…
Çok uzattım gene,kusura bakmayın arkadaşlarım.
Hepimizin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı,namazlarımızı,oruçlarımızı,tespihlerimizi,ibadetlerimizi kabul etsin inşallah en yakın zamanda.
Amin inşallah arkadaşım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Hepimize mutluluk dolu ömürler versin inşallah Allahım.kaç yaşındasınız ki emekli oldunuz. memur muydunuz. rabbim hayırlı uğurlu eylesin inşallah. darısı başıma ama benim malesef çok var özeldeyim çünkü.
rabbim kararınızdan pişman etmesin. hep iyikiler olsun hayatınızda.
kendimi bildim bileli calışan bir insan olarak söluyorum ki insan doğurduğunu kendi büyütmeli. çok büyük yara içimde. oğlumu 8 hafta kızımı 2 yaşda bıraktım anneme. bi daha dünyaya gelirsem çalışmayacağım. bu ara bu konudan dertliyim o yüzden yazdım kusura bakmayın. tekrar hayırlı uğurlu olsun.
biz de staj dan eyt li olacaktık ama son anda hakedilmiş hakkımız elimizden alındı. 81 liyi bende.Amin inşallah arkadaşım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Hepimize mutluluk dolu ömürler versin inşallah Allahım.
‘79 doğumluyum. Tam 46 yaşındayım.
Aslında EYT ilk çıktığında hak etmiştim. Ama çok kararsız kalmıştım zaten sağlığım yerinde olmadığı için sürekli rapor veriyorlardı doktorlar. Ki istesem daha rapor alırım da etik bulmuyorum artık. İyi kötü yürüyebiliyorum çünkü.
Allahım senin de yavrularını bağışlasın,gönlüne göre versin inşallah arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?