- 15 Haziran 2016
- 7.729
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.501
- 348
- 39
Allah kolaylık versinTesekkur ederim canim günü yetiremiyorum bu ara hep gec bakabiliyorum siteye tereyagli eriste ve kivircik salatasi yaptim eksili koftemin yanina
Tatli olarakta mozaik pasta yaptim
Hayirli sahurlar smdiden
Çok sağ ol canımÇok geçmiş olsun
Allah beterinden korusun
Doğum gününüz kutlu olsunİyi sahurlar
Eşime sucuklu yumurta yaptım.
Devamı kahvaltılık çay.
Sanırım öyle şekerde inip düşüyor maalesefTansiyon mu acaba
Sizede çok geçmiş olsun.Bir operasyon geçirdim canımRahmi mi aldılar. O sebeple bir süre dikkat etmem gerekti. Şimdi daha iyiyim çok şükür
Ben de sürekli evde oturmaktan evcimen oldum
Yalnız kalıp kafa dinlemek istiyorsundur
Rabbım safi ismi ile kalıcı şifalar versin , bunları unutturacak başka şeyler vermesin. Gelmiş geçmiş olsun insallah.Çok sağ ol canımAllah razı olsun
kızım büyük 9 a girecek allah nasip ederse. dun teyzesi ile külkedisi animasyon filmi izlemişler. benim çocuklarım ateşe çok değişik reaksiyonlar gösteriyorlar oğlum kahkaha atardı aklını yitiriyor sanardım oyle korkardım. dünde kız gece ateşliyken sabaha kadar ağlayarak kalkıp durdu. korkuyorum cadı geliyor bizi öldürüyor deyip durdu. teyzesi külkedisindeki cadı olmuş bizi öldürüyormuş. güler misin ağlar mısın. annem cadı yok annem ben burayım diye diye sabaha karşı dalmışım. kaç yaşında olurlasa olsunlar hep minik kelebek onlar. rabbim onlar ile sınamasın hep sağlıklı olsunlar inşallah.Günaydın!
Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin inşallah en yakın zamanda.
sedagaziantep27 doğum günün kutlu olsun eşinle çocuğunla hep sağlıkla mutlulukla yaşa inşallah.
Biz sahur yapamadık.
Yani uyanıktık da nöbetteydik.
Kız bütün gece kötü rüya gördü galiba. Hep sayıkladı,olmayan oyuncaklar istedi. Hep başındaydım. Ezan okunurken de saçına kırmızı tokayı takmamı istemiyordu mesela.
Bu dönemlerde o kadar kıyamıyorum ki gene minicik bebek oluyor gözümde… O kadar çok ihtiyaçları var ki bize…
İftar menümüz
Tarhana çorbası-ocağın üstünde şu anda.
Mantarı marketten aldım sabah.Becerebilirsem kremalı mantarlı tavuk yapacağım inşallah.
Patates kızartması.
Pirinç pilavı.
Bol bol su.
Pilavı dün yapmıştım biliyorum ama kız çok beğendi,bugün gene sipariş verdi.
Tatlı gene yok.
Kocacım geçen gün kurbanlık kuzu gibi tulumba tatlısına bakıyordu,getirsin artık.
Yetişemiyorum ayol.
Hepimizin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı,namazlarımızı,oruçlarımızı,tespihlerimizi,ibadetlerimizi kabul etsin inşallah en yakın zamanda.
Amin inşallah arkadaşım amin.kızım büyük 9 a girecek allah nasip ederse. dun teyzesi ile külkedisi animasyon filmi izlemişler. benim çocuklarım ateşe çok değişik reaksiyonlar gösteriyorlar oğlum kahkaha atardı aklını yitiriyor sanardım oyle korkardım. dünde kız gece ateşliyken sabaha kadar ağlayarak kalkıp durdu. korkuyorum cadı geliyor bizi öldürüyor deyip durdu. teyzesi külkedisindeki cadı olmuş bizi öldürüyormuş. güler misin ağlar mısın. annem cadı yok annem ben burayım diye diye sabaha karşı dalmışım. kaç yaşında olurlasa olsunlar hep minik kelebek onlar. rabbim onlar ile sınamasın hep sağlıklı olsunlar inşallah.
afiyet olsunİyi sahurlar
Eşime sucuklu yumurta yaptım.
Devamı kahvaltılık çay.
günaydın herkeseGünaydın!
sedagaziantep27 doğum günün kutlu olsun eşinle çocuğunla hep sağlıkla mutlulukla yaşa inşallah.
Biz sahur yapamadık.
Kız bütün gece kötü rüya gördü galiba. Hep sayıkladı,olmayan oyuncaklar istedi. Hep başındaydım. Ezan okunurken de saçına kırmızı tokayı takmamı istemiyordu mesela.
Bu dönemlerde o kadar kıyamıyorum ki gene minicik bebek oluyor gözümde… O kadar çok ihtiyaçları var ki bize…
İftar menümüz
Mantarı marketten aldım sabah.Becerebilirsem kremalı mantarlı tavuk yapacağım inşallah.
Patates kızartması.
Pirinç pilavı.
Bol bol su.
Tatlı gene yok.
Kocacım geçen gün kurbanlık kuzu gibi tulumba tatlısına bakıyordu,getirsin artık.
Yetişemiyorum ayol.
Allahım hepimizin dualarımızı,namazlarımızı,oruçlarımızı,tespihlerimizi,ibadetlerimizi kabul etsin inşallah en yakın zamanda.
Sakata atmamak lazım orucu, ezandan önce bitirmek gerekir. O an ağzında lokma varsa yutarsın ama birşey yiyip içemezsin benim bildiğim, çünkü oruç başlamış oluyor. Akşam ezanı okununca nasıl orucumuzu açabiliyorsak iftar vakti girmiş oluyorsa, imsakta da ezan okununca girmiş oluyor vakit. Şimdi Diyanete baktım orası da ezan okununca yiyip içme olmaz diyor. Fıkıh kitaplarından inceleyerek veriyorlar kararı.Kizlar bu arada sizlere brsey sormak isiyorum. Sahurda ezan bitene kadar yeme içme devam eder mi. Mesela uyanamayip ezan sesine kalkinca su içmek ilac icmek 2 lokma yemek gibi. Ben oruc ezan sesiyle açılır , sahurdaki ezan bittiginde de oruc başlar diye biiyorum kime sorsan farklı birsey soyluyor
Ateşi mi vardı kızının. Bazen gördüklerinden, izlediklerinden, korktukları şeyden etkilenebiliyorlar, gece rüyaya yansıyabiliyor.Günaydın!
Biz sahur yapamadık.
İftar menümüz
Patates kızartması.
Pirinç pilavı.
Bol bol su.
Tatlı gene yok.
Yetişemiyorum ayol.
kendimi bildim bileli ve sorduğum bi çok kişinin yorumu neticesinde hep yazdığım gibi biliyordum. 30 senelik oruç heba mı oluyor ozaman.Sakata atmamak lazım orucu, ezandan önce bitirmek gerekir. O an ağzında lokma varsa yutarsın ama birşey yiyip içemezsin benim bildiğim, çünkü oruç başlamış oluyor. Akşam ezanı okununca nasıl orucumuzu açabiliyorsak iftar vakti girmiş oluyorsa, imsakta da ezan okununca girmiş oluyor vakit. Şimdi Diyanete baktım orası da ezan okununca yiyip içme olmaz diyor. Fıkıh kitaplarından inceleyerek veriyorlar kararı.
İşte herkesin doğrusu farklı olabiliyor. Kimi olur diyor kimi olmaz. Mesela Nihat Hatipoğlu'nun sahur programını falan izlemişseniz görmüşsünüzdür ezan okunurken su içerken görmüştüm. Orucunuzu heba olduğunu sanmıyorum (İnşallah) Bu konuda yetkili çok bilgili biri değilim, o yüzden tam olarak ezan okunurken bırak, öyle de diyemem, benim kalbim bırakma yönünde.kendimi bildim bileli ve sorduğum bi çok kişinin yorumu neticesinde hep yazdığım gibi biliyordum. 30 senelik oruç heba mı oluyor ozaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?