Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Günaydınnnn arkadaşlarım mutlu güzel haftalar:KK200::halay:
Ne hastaydım pazar akşamından beri.. işe de gidemedim bugün gelebildim o yüzden hiç yazamadım buralara
pazartesi kızlarımı okula gönderip bol sıvı alıp terledim de terledim zaten regl idim oruç da değildim
bugün iş başı yaptım ve niyetliyim 9 gün sonra şükürler olsun
Hastalarımıza acil şifalar dilerim bana da tabi :)

sizede geçmiş olsun faranjit değildir inşallah bende çok olurum biliyorum zor bi hastalık bide mübarek ramazan oruçluyken dahada zor Allah şifa versin ada çayı baya iyi geliyo boğazlara ballı ve limonlu
sağolun. hepimize geçmiş olsun. gargara yapıyorum adaçayı ile çok iyi geliyor. antibakteriyel özelliği var diye duymuştum.

Canım arkadaşlarım;

Hemen hepimizin bağışıklığı düştü,çaktırmasak da yorulmaya başladık galiba. Allahım hepimize güç kuvvet versin inşallah!:KK200:

Sabahtan beri çok hamaratım maşallah!:hamarat:

İftarımızı hazırladım sayılır.

Yavruyu da besleyip uyutup uzandım gene Müge’nin karşısına.:uykucu:

İftar menümüz;
Son çanak esnaf lokantası usulü mercimek çorbası.
Fırında yeşil kabak.
Fırında balkabağı.:spor:
Dünden kalan çok çok çok az sade bulgur pilavı.
Bol sarımsaklı yoğurtlu salatalıklı taze naneli semizotu salatası. Kocam yoğurt getirirse tamamlanacak inşallah.:KK3:
Salata.
Pancar haşlaması.
Bol su!!! :temizlik:

Tatlı olarak;
Çikolatalı puding.:dondurma:

Ben pancarı,brokoliyi sadece haşlanmış olarak seviyorum hiç yağ,tuz,sos istemem. Kocam da alıştı artık O da benim gibi yiyor.:KK72:

Balkabağından ve yeşil kabaklardan bir kaç tane ayırdım. Akşamüstü kocam gelirken yoğurt getirirse fırında bol taze soğanlı mücver de yapmayı düşünüyorum inşallah.:KK31:

Sahur menümüz;
Fırında mücver,inşallah.:KK69:
Kahvaltılıklar.
Kocama haşlanmış yumurta ve patates.
Bana 0.
Kuruyemişler.
Limonata.:sampiyon:
Çay.

Puding kocam çok sever. Sahurda yiyemem,kıyamam kocama. Ben incir,hurma,ceviz yerim. Puding yarına kalsın.:KK75:

Herkesin ellerine sağlık.:KK60:
Allahım olmayanlara versin inşallah.:KK68:
Allahım hepimizin dualarımızı,namazlarımızı,oruçlarımızı kabul etsin inşallah en yakın zamanda.:KK60:

Günaydınnnn arkadaşlarım mutlu güzel haftalar:KK200::halay:
Ne hastaydım pazar akşamından beri.. işe de gidemedim bugün gelebildim o yüzden hiç yazamadım buralara
pazartesi kızlarımı okula gönderip bol sıvı alıp terledim de terledim zaten regl idim oruç da değildim
bugün iş başı yaptım ve niyetliyim 9 gün sonra şükürler olsun
Hastalarımıza acil şifalar dilerim bana da tabi :)
Çok çok geçmiş olsun inşallah canım arkadaşım.

Allahım acil şifalar versin inşallah.

Canım arkadaşlarım;

Hemen hepimizin bağışıklığı düştü,çaktırmasak da yorulmaya başladık galiba. Allahım hepimize güç kuvvet versin inşallah!:KK200:

Sabahtan beri çok hamaratım maşallah!:hamarat:

İftarımızı hazırladım sayılır.

Yavruyu da besleyip uyutup uzandım gene Müge’nin karşısına.:uykucu:

İftar menümüz;
Son çanak esnaf lokantası usulü mercimek çorbası.
Fırında yeşil kabak.
Fırında balkabağı.:spor:
Dünden kalan çok çok çok az sade bulgur pilavı.
Bol sarımsaklı yoğurtlu salatalıklı taze naneli semizotu salatası. Kocam yoğurt getirirse tamamlanacak inşallah.:KK3:
Salata.
Pancar haşlaması.
Bol su!!! :temizlik:

Tatlı olarak;
Çikolatalı puding.:dondurma:

Ben pancarı,brokoliyi sadece haşlanmış olarak seviyorum hiç yağ,tuz,sos istemem. Kocam da alıştı artık O da benim gibi yiyor.:KK72:

Balkabağından ve yeşil kabaklardan bir kaç tane ayırdım. Akşamüstü kocam gelirken yoğurt getirirse fırında bol taze soğanlı mücver de yapmayı düşünüyorum inşallah.:KK31:

Sahur menümüz;
Fırında mücver,inşallah.:KK69:
Kahvaltılıklar.
Kocama haşlanmış yumurta ve patates.
Bana 0.
Kuruyemişler.
Limonata.:sampiyon:
Çay.

Puding kocam çok sever. Sahurda yiyemem,kıyamam kocama. Ben incir,hurma,ceviz yerim. Puding yarına kalsın.:KK75:

Herkesin ellerine sağlık.:KK60:
Allahım olmayanlara versin inşallah.:KK68:
Allahım hepimizin dualarımızı,namazlarımızı,oruçlarımızı kabul etsin inşallah en yakın zamanda.:KK60:
bağışıklık düştü yorgunluk uykusuzluk ama şükür bu ramazanın da son düzlüğüne yaklaştık. Selametle bayramı da görmek nasib olsun inşallah 🤲🏼 🌸

Selamlar güzel bir gün olsun inşallah 🌸🌸🌸
İftar için
hindi sote
domates çorbası
makarna
Bakla
havuç tarator olacak.
tatlı olarak puding yapacağım içine de biraz petit beurre kırarsam kasede bisküvili pasta oluversin 🙃

sahurda da sütlü gevrek, krem peynir, zeytin ve yeşil elma vardı.

Dualar ibadetler kabul olsun Allahım kimseyi açlıkla sınamasın. Amin 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

bağışıklık düştü yorgunluk uykusuzluk ama şükür bu ramazanın da son düzlüğüne yaklaştık. Selametle bayramı da görmek nasib olsun inşallah 🤲🏼 🌸
Amin inşallah canım.

Tabii siz çalışanların işi çok daha zor.

Dinlenme imkanınız hiç yok.

Ben de sabah çok erken uyanıyorum ama bebe uyuyunca yatıyorum yalan değil.

Allahım güç kuvvet versin inşallah hepimize.

Selamlar güzel bir gün olsun inşallah 🌸🌸🌸
İftar için
hindi sote
domates çorbası
makarna
Bakla
havuç tarator olacak.
tatlı olarak puding yapacağım içine de biraz petit beurre kırarsam kasede bisküvili pasta oluversin 🙃

sahurda da sütlü gevrek, krem peynir, zeytin ve yeşil elma vardı.

Dualar ibadetler kabul olsun Allahım kimseyi açlıkla sınamasın. Amin 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Kaç zamandır canım krem peynir istiyor.

Pazarda gördüm almadık şimdi açıldığına değmeyecek diye.

Nasipse bayramda yemek istiyorum. :KK3:

Kaç zamandır canım krem peynir istiyor.

Pazarda gördüm almadık şimdi açıldığına değmeyecek diye.

Nasipse bayramda yemek istiyorum. :KK3:
ben canım ne çekiyorsa sofraya koyuyorum. bazen tuzlu fıstık, cips nutella bile koyuyorum sofraya . bi lokmada olsa yiyip nefsimi köreltiyorum. sahuru bekleme canın istiyorsa al koy. şifa olsun 🤗🤤🤤🤤

Merhabalaaar. 🌸 Bugün iftar menümüzde,

Domates çorbası (dünden)
Fırında mantar soslu tavuk
Yanına makarna ya da pilav yapabilirim ama istemiyorum pek
Dünden mücver de var.

Elmalı kahveli kek yapacaktım dün, yapamadım. :KK1:Belki bugün yaparım.

ben canım ne çekiyorsa sofraya koyuyorum. bazen tuzlu fıstık, cips nutella bile koyuyorum sofraya . bi lokmada olsa yiyip nefsimi köreltiyorum. sahuru bekleme canın istiyorsa al koy. şifa olsun 🤗🤤🤤🤤
Ya krem peynir hemen sulanır gibi oluyor.

Yazık günah üzülüyorum yenmeyince.

Beklerim ben bayramı olsun.

Benim Ramazan’da hep derdim su ve tatlı. Çok acıkmıyorum da aşırı susuyorum ve tüm tatlıları yemek istiyorum.

X