Diğer çocuklar büyük olunca unutmuşumHani atak diş falan yoksa bence dolunaydan. Hatta ablam derdi inanmazdım sonra o günler sosyal medyada arkadaşlar atardı çocuklar uyumadı gibisinden şeyler. Demek ki gerçek diye düşünmeye başladım. Benim kızda da olunca dedim ondan
Islak kekHayırlı günler
Bugün iftarda
Mercimek çorbası
Yaprak sarma
Peynirli börek
Islak kek
Hayırlı iftarlar
Bizde geçen 7.ataktaydık gerçi hala da devam ediyor. Ay hiç bitmiyor bu ataklarDiğer çocuklar büyük olunca unutmuşum
Sen söyleyince şimdi baktım 10. büyüme atağıymış
Allah kolaylık versin inşallah. Zor oluyorBizde geçen 7.ataktaydık gerçi hala da devam ediyor. Ay hiç bitmiyor bu ataklar
Amin amin 2 yaş için de hiç iyi şeyler duymadımAllah kolaylık versin inşallah. Zor oluyor
Bizim bu son atak sonrada 2 yaş sendromu
Canları sağ olsun . Çekecez birazAmin amin 2 yaş için de hiç iyi şeyler duymadımlevel atlıyoruz sürekli
Hiçbir fikrim yokBi hevesle kalkıp bazlama yapmak istedim böyle puf puf. Tam tarife de uydum süt ile yaptım. Ama niyeyse tarifteki gibi olmadı piştikten sonra o kabarıklık kalmadı bide kenarları hafif kıtırlaştı. Nerede yanlış yaptım acaba bilen söyleyebilir mi. Şöyle olsun istemiştim
Benimde hep böyle olur pankek yaparım iner incecik kalır. Bazlama yaparım aynı dediğin gibi kabarıklığı iner neden hiç bir bilgim yokBi hevesle kalkıp bazlama yapmak istedim böyle puf puf. Tam tarife de uydum süt ile yaptım. Ama niyeyse tarifteki gibi olmadı piştikten sonra o kabarıklık kalmadı bide kenarları hafif kıtırlaştı. Nerede yanlış yaptım acaba bilen söyleyebilir mi. Şöyle olsun istemiştim
Olmuştur ya tadı iyidir inşallah.Bi hevesle kalkıp bazlama yapmak istedim böyle puf puf. Tam tarife de uydum süt ile yaptım. Ama niyeyse tarifteki gibi olmadı piştikten sonra o kabarıklık kalmadı bide kenarları hafif kıtırlaştı. Nerede yanlış yaptım acaba bilen söyleyebilir mi. Şöyle olsun istemiştim
Bir bilgim yok da tavuk çevirmecilerdeki lavaş olmuyor mu?Ya kızlar size bir şey soracağım içinizde muhtemelen bilenler vardır. Tantuni lavaşı nerede satılır? Market lavaşlarını sevmiyorum lastiğimsi bir tat oluyor. Pide fırınlarına sordum birkaç kere lavaş diye istedim kalın kalın verdiler böyle tırnak pide gibi. Nohut dürümün konduğu lavaşlar gibi verdiler öyle istemiyorum. Çiğ köfte lavaşı da istemiyorum, bildiğiniz tantunicilerdeki tantuni lavaşı. Nereden alabilirim ya da ne söyleyerek alabilirim, adı başka mı? Ankara'da yaşıyorum bu arada.
Neyi eksik yapıyoruz acabaBenimde hep böyle olur pankek yaparım iner incecik kalır. Bazlama yaparım aynı dediğin gibi kabarıklığı iner neden hiç bir bilgim yok
Evet yenilebilir ama gorseldekinden istemiştimOlmuştur ya tadı iyidir inşallah.
Ben Mersin'deyim burada lavaslar ince uzun oluyor burada her taraf fırın dolu lokantalar hep fırınlardan alır bulamıyorsanız kendiniz yapsanız sanırım diğer illerde lavaş Bulmak.zor oluyor biraz .Ya kızlar size bir şey soracağım içinizde muhtemelen bilenler vardır. Tantuni lavaşı nerede satılır? Market lavaşlarını sevmiyorum lastiğimsi bir tat oluyor. Pide fırınlarına sordum birkaç kere lavaş diye istedim kalın kalın verdiler böyle tırnak pide gibi. Nohut dürümün konduğu lavaşlar gibi verdiler öyle istemiyorum. Çiğ köfte lavaşı da istemiyorum, bildiğiniz tantunicilerdeki tantuni lavaşı. Nereden alabilirim ya da ne söyleyerek alabilirim, adı başka mı? Ankara'da yaşıyorum bu arada.
Valla bilmiyorum ki yaNeyi eksik yapıyoruz acaba
Evet yenilebilir ama gorseldekinden istemiştim