Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Diğer çocuklar büyük olunca unutmuşum
Sen söyleyince şimdi baktım 10. büyüme atağıymış

Ya kızlar size bir şey soracağım içinizde muhtemelen bilenler vardır. Tantuni lavaşı nerede satılır? Market lavaşlarını sevmiyorum lastiğimsi bir tat oluyor. Pide fırınlarına sordum birkaç kere lavaş diye istedim kalın kalın verdiler böyle tırnak pide gibi. Nohut dürümün konduğu lavaşlar gibi verdiler öyle istemiyorum. Çiğ köfte lavaşı da istemiyorum, bildiğiniz tantunicilerdeki tantuni lavaşı. Nereden alabilirim ya da ne söyleyerek alabilirim, adı başka mı? Ankara'da yaşıyorum bu arada.

Bi hevesle kalkıp bazlama yapmak istedim böyle puf puf. Tam tarife de uydum süt ile yaptım. Ama niyeyse tarifteki gibi olmadı piştikten sonra o kabarıklık kalmadı bide kenarları hafif kıtırlaştı. Nerede yanlış yaptım acaba bilen söyleyebilir mi. Şöyle olsun istemiştim

Eklentiler

• IMG_20230408_014154.jpg
    173,1 KB · Görüntüleme: 67
Sahur da
Kaşarlı menemen
Çay var

İftara misafirim var. Şimdiden yazayım dedim belki gün içinde fırsatım olmaz diye
Arabaşı çorbası
Arap tava
Bir fırın yemeği yapicam etli adı var mı bilmiyorum
Arpa şehriyeli pirinç pilavı
Yoğurtlu Semizotu
Salata
Tatlı hazır alırız büyük ihtimalle baklava olur

Hiçbir fikrim yok

Benimde hep böyle olur pankek yaparım iner incecik kalır. Bazlama yaparım aynı dediğin gibi kabarıklığı iner neden hiç bir bilgim yok

Olmuştur ya tadı iyidir inşallah.

Bir bilgim yok da tavuk çevirmecilerdeki lavaş olmuyor mu?

Ben lavaş çok severim.

Canım isteyince kocam oradan alıyordu.

Ben Mersin'deyim burada lavaslar ince uzun oluyor burada her taraf fırın dolu lokantalar hep fırınlardan alır bulamıyorsanız kendiniz yapsanız sanırım diğer illerde lavaş Bulmak.zor oluyor biraz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…