Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Bence menü süper.

Kremalı patates hiç denemedim.
Patatesler çiğ kalır korkusuyla kremayı da patatesi de ziyan etmemek için denemiyorum.
Aşağıda, papatyamm papatyamm ın tarif ettiği gibi yapıyorum aynen. Patatesler ince dizilince gayet güzel pişiyor.Hatta patatesler kısmen üstüste biniyor yine de pişiyor. Harika bir lezzet.
kremalı patates yaparken patatesleri baya ince doğruyorum ben borcama üzerine hafif sütle kremayı açıp döküyorum biraz pişiyo fırında üzerine kaşar rendesi tekrar fırına veriyorum süper oluyo bu ramazanda bende hiç yapmadım genelde sahurda yaparım doyurucu oluyo diye :kk77: :kk77:
Aynı böyle :super:

Bizde öyle. Kızımı bile etkiliyor uykusunu uyumuyor asla sürekli mız mız oluyor. Yeğenim de dolunaylarda asla uyumazdı sabahlara kadar
Benim küçük 18 ayının içinde oda uyumuyor bugünlerde. Bu gece 2,5 ta yatıp 5 te kalktı sabah 10 a kadar uyumadı. Bunlar dolunayda mı şaşırdım hiç düşünmemiştim

Bence menü süper.

Kremalı patates hiç denemedim.
Patatesler çiğ kalır korkusuyla kremayı da patatesi de ziyan etmemek için denemiyorum.

Kesinlikle kalmıyor, ben çok yaparım gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz. 🌸 Arkadaşların dediği gibi biraz ince dilim doğramaya özen gösterin ama cips gibi incecik dilim değil tabi.

Bugun iftara davetliyiz. Sülale iftarı, benim bütün ailem🥰
Yemek yapmayacağım.
Menü bilmiyorum, soğuk baklava yapacakmış ev sahibi, onu biliyorum.
Ben de tartolet yapıp götüreceğim.

Yarın da bana misafir geliyor, eltimler.
Menümü paylaşacağım, fikrimi yani.
Siz de fikir verebilirsiniz.

Ezogelin çorba
Salata
Kuru biber kavurması
Cevizli havuç - kabak tarator
Kremalı patates
Pilav
Et kavurma
Ay tatlısı

Yabancı değiller az yeniyor. Az ve öz olsun dedim.
Araya zeytinyağlı almalı mıyım. Yoksa yeter mi.
Bence yeter ama 🤔

Bence gayet yeterli menünüz elinize sağlık şimdiden.

Kesinlikle kalmıyor, ben çok yaparım gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz. 🌸 Arkadaşların dediği gibi biraz ince dilim doğramaya özen gösterin ama cips gibi incecik dilim değil tabi.
Cips kadar ince olursa hoşlanmam zaten.

Tamam önümüzdeki hafta ben de deneyeyim inşallah.

Bugun iftara davetliyiz. Sülale iftarı, benim bütün ailem🥰
Yemek yapmayacağım.
Menü bilmiyorum, soğuk baklava yapacakmış ev sahibi, onu biliyorum.
Ben de tartolet yapıp götüreceğim.

Yarın da bana misafir geliyor, eltimler.
Menümü paylaşacağım, fikrimi yani.
Siz de fikir verebilirsiniz.

Ezogelin çorba
Salata
Kuru biber kavurması
Cevizli havuç - kabak tarator
Kremalı patates
Pilav
Et kavurma
Ay tatlısı

Yabancı değiller az yeniyor. Az ve öz olsun dedim.
Araya zeytinyağlı almalı mıyım. Yoksa yeter mi.
Bence yeter ama 🤔
Menümüz çok güzel daha ne olsun🤗🥰

Benim küçük 18 ayının içinde oda uyumuyor bugünlerde. Bu gece 2,5 ta yatıp 5 te kalktı sabah 10 a kadar uyumadı. Bunlar dolunayda mı şaşırdım hiç düşünmemiştim
Hani atak diş falan yoksa bence dolunaydan. Hatta ablam derdi inanmazdım sonra o günler sosyal medyada arkadaşlar atardı çocuklar uyumadı gibisinden şeyler. Demek ki gerçek diye düşünmeye başladım. Benim kızda da olunca dedim ondan

X