oh harika. hazır yemekten ziyade böyle dostlukların komşulukların olması paha biçilemez. maşallah.Bugun komsumuza davetliyiz yine yemek yapmicamBu davetler cok iyiymis ya cok guzel yemekler oluyor hem de yapan ben degilim hazira konmak bi harika dostum
Ooo ben o isi hallettim onun rahatligi var zatenBu davetletin geri dönüşü de olacak ya
Komsumuz cok iyidir ailece gorusuruz sagolsunlar akrabadan oteleroh harika. hazır yemekten ziyade böyle dostlukların komşulukların olması paha biçilemez. maşallah.
menün gayet güzel bence azda deil sadece içecek ekleyebilirsinBugun iftara davetliyiz. Sülale iftarı, benim bütün ailem
Yemek yapmayacağım.
Menü bilmiyorum, soğuk baklava yapacakmış ev sahibi, onu biliyorum.
Ben de tartolet yapıp götüreceğim.
Yarın da bana misafir geliyor, eltimler.
Menümü paylaşacağım, fikrimi yani.
Siz de fikir verebilirsiniz.
Ezogelin çorba
Salata
Kuru biber kavurması
Cevizli havuç - kabak tarator
Kremalı patates
Pilav
Et kavurma
Ay tatlısı
Yabancı değiller az yeniyor. Az ve öz olsun dedim.
Araya zeytinyağlı almalı mıyım. Yoksa yeter mi.
Bence yeter ama
Aa içecek de var tabii, yazmamışım. Bir iki çeşit gazlı-gazsız içecek olur.menün gayet güzel bence azda deil sadece içecek ekleyebilirsin
Bence menü süper.Bugun iftara davetliyiz. Sülale iftarı, benim bütün ailem
Yemek yapmayacağım.
Menü bilmiyorum, soğuk baklava yapacakmış ev sahibi, onu biliyorum.
Ben de tartolet yapıp götüreceğim.
Yarın da bana misafir geliyor, eltimler.
Menümü paylaşacağım, fikrimi yani.
Siz de fikir verebilirsiniz.
Ezogelin çorba
Salata
Kuru biber kavurması
Cevizli havuç - kabak tarator
Kremalı patates
Pilav
Et kavurma
Ay tatlısı
Yabancı değiller az yeniyor. Az ve öz olsun dedim.
Araya zeytinyağlı almalı mıyım. Yoksa yeter mi.
Bence yeter ama
kremalı patates yaparken patatesleri baya ince doğruyorum ben borcama üzerine hafif sütle kremayı açıp döküyorum biraz pişiyo fırında üzerine kaşar rendesi tekrar fırına veriyorum süper oluyo bu ramazanda bende hiç yapmadım genelde sahurda yaparım doyurucu oluyo diyeBence menü süper.
Kremalı patates hiç denemedim.
Patatesler çiğ kalır korkusuyla kremayı da patatesi de ziyan etmemek için denemiyorum.
Bunu Nermin yazilitas çok yapıyor görüyorum. Patates graten diyorlar galiba ben de deniyimkremalı patates yaparken patatesleri baya ince doğruyorum ben borcama üzerine hafif sütle kremayı açıp döküyorum biraz pişiyo fırında üzerine kaşar rendesi tekrar fırına veriyorum süper oluyo bu ramazanda bende hiç yapmadım genelde sahurda yaparım doyurucu oluyo diye
Ellerine sağlık arkadaşım.kremalı patates yaparken patatesleri baya ince doğruyorum ben borcama üzerine hafif sütle kremayı açıp döküyorum biraz pişiyo fırında üzerine kaşar rendesi tekrar fırına veriyorum süper oluyo bu ramazanda bende hiç yapmadım genelde sahurda yaparım doyurucu oluyo diye
Olursa ben de beşamel tercih ederim.Bunu Nermin yazilitas çok yapıyor görüyorum. Patates graten diyorlar galiba ben de deniyimilla krema mi olmalı. Beşamel olmaz mı hangisi lezzetli olur acaba
Ben de ilk hunkar beğendide yapmıştım beşameli, güzel oluyor gerçekten. Bugün iftara yapacam galiba patatesiOlursa ben de beşamel tercih ederim.
Çok çok severim beşamel sosu.
Dolunayinn beennnBizde öyle. Kızımı bile etkiliyor uykusunu uyumuyor asla sürekli mız mız oluyor. Yeğenim de dolunaylarda asla uyumazdı sabahlara kadar
benim aldığım tarifte krema vardı beşamel sosla olabilir fırında makarnada güzel oluyo mesela denemek lazımBunu Nermin yazilitas çok yapıyor görüyorum. Patates graten diyorlar galiba ben de deniyimilla krema mi olmalı. Beşamel olmaz mı hangisi lezzetli olur acaba
dene canım hem basit hemde lezzetli doyurucuEllerine sağlık arkadaşım.
Bir deneyeyim bakalım…