Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Bugun komsumuza davetliyiz yine yemek yapmicam Bu davetler cok iyiymis ya cok guzel yemekler oluyor hem de yapan ben degilim hazira konmak bi harika dostum
oh harika. hazır yemekten ziyade böyle dostlukların komşulukların olması paha biçilemez. maşallah.

menün gayet güzel bence azda deil sadece içecek ekleyebilirsin

Bence menü süper.

Kremalı patates hiç denemedim.
Patatesler çiğ kalır korkusuyla kremayı da patatesi de ziyan etmemek için denemiyorum.

Herkese hayırlı cumalar Sahur menüm su(akşam tatlıyı çok yedim, sahuru pas geçtim o yüzden, eşim de yoktu zaten) İftara ise bitmeyen yarma çorbası, bezelyeli patetesli tavuk yemeği (canım çekti), salçalı makarna, salata. 4 tane şekerpare var. Tatlı yapasım yok, kocam soğuk baklava alırsa hayır demeyeceğim ama, ona bu kararımı birazdan bildireceğim .
Bol sevaplı bir gün, mutlu iftarlar dilerim

Ramazanımızın 3. Cuması da geldi şükürler olsun inşallah Rabbime!!!

Hepimizin cuması mübarek,gönlümüzden geçen tüm dualarımız kabul olsun inşallah en yakın zamanda…

Kaç gündür sağanaklı yağmurun sonunda bugün güneş açtı ama gene de hava serin diyorlar.

Misafir bekleyenlere kolay gelsin,misafirliğe gideceklere afiyet şifa olsun inşallah!!!

İftar menümüz;
Bizde bugün akşam kahvaltısı var!
Tarhana çorbası.
Kahvaltılıklar.
Gevrek,boyoz,pişi-kocam gelirken getirecek.
Haşlanmış patates.
Lorlu göz yumurta-bana.
Sucuklu omlet-kocama.
Kuruyemişler.
Bol su!!!
Çay-kocama.
Limonata-bana.

Tatlı olarak;
Dünkü anne muhallebisi.
Muhteşem olmuş. Çok çok sevindim!!!

Kaç gündür yumurta yemiyorum herhalde bu akşam yiyebilirim diye düşünüyorum.

Sahur menümüz;
Yumurta olmadan kahvaltı.
İftardan kalırsa gevrek,boyoz,pişi.
Çay ve limonata.

Anne muhallebisinden bir adet kalacak,onu da bitiririz inşallah.

Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin oruçlarımızı,dualarımızı,namazlarımızı kabul etsin inşallah en yakın zamanda.

Bence menü süper.

Kremalı patates hiç denemedim.
Patatesler çiğ kalır korkusuyla kremayı da patatesi de ziyan etmemek için denemiyorum.
kremalı patates yaparken patatesleri baya ince doğruyorum ben borcama üzerine hafif sütle kremayı açıp döküyorum biraz pişiyo fırında üzerine kaşar rendesi tekrar fırına veriyorum süper oluyo bu ramazanda bende hiç yapmadım genelde sahurda yaparım doyurucu oluyo diye

Bunu Nermin yazilitas çok yapıyor görüyorum. Patates graten diyorlar galiba ben de deniyim illa krema mi olmalı. Beşamel olmaz mı hangisi lezzetli olur acaba

Ellerine sağlık arkadaşım.
Bir deneyeyim bakalım…

Bunu Nermin yazilitas çok yapıyor görüyorum. Patates graten diyorlar galiba ben de deniyim illa krema mi olmalı. Beşamel olmaz mı hangisi lezzetli olur acaba
benim aldığım tarifte krema vardı beşamel sosla olabilir fırında makarnada güzel oluyo mesela denemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…