Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Ay ayyy anca gelebildim!!!

Sözüm ona bugün kayınvalidelerden erken kalkacaktık. Ama başka akrabalar da bizi görmeye gelince gene akşamı buldu kalkmamız. Yine de çok şükür kayınvalide bir sürü yemekler verdi. Hafta içine bize kolaylık oluyor. Allahım razı olsun inşallah hiç boş bırakmaz bizi.

Koştur koştur evimize geldik,yavruyu yıkayıp besleyip uyuttuk. Kendi iftarımızı yaptık. Getirdiklerimizi yerleştirdik. Komşularımıza kayınvalide bahçesinden yeşillikleri dağıttım.

Şimdi uzandık anca…

İftar menümüz;
Kelle paça çorbası-kocama.
Tarhana çorbası-bana.
Ekmek arası sucuk.
Kaşarlı mantar-bana.
Salatalık,domates,biber.
Bol su!
Çilekli pasta-bana.
Çikolatalı pasta-kocama.

Kocamın abisi pastayı bile farklı alır,biz böyle seviyoruz diye.

Bazen kızsam da bana çok önem veriyorlar,doğruya doğru. Sağ olsunlar inşallah…

Sahur menümüz;
Kaşarlı tost.
Kahvaltılıklar.
Çay.
Kuruyemişler.

Allahım nasip ederse uyanabilirsek bunları yemek istiyoruz. Aşırı yorgun olduğumuz için belki de kalkamayız. Bugün gene yavruya “elleme,dokunma,sakin ol” demekle geçti. Hiç uyumadığı için de belim çok ağrıdı maalesef. Herkes gene ellemeye çalışıyor,o da kaçıp kaçıp üstüme çıkıyor.

Gitmesek olmuyor.
Gidince de çok yoruluyoruz.

Çok şükür evimizdeyiz.

Neyse…
Herkes gene harika yemekler yapmış maşallah!!!

Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı,namazlarımızı,oruçlarımızı kabul etsin inşallah en yakın zamanda.

Yufka ekmek deniyor ondan alabilirsin Ankara'da satan çok yer var ben uzun zamandır gitmiyorum gitsemde kalmıyorum ama öğrenebilirim yakınsan oralardan alırsın

Çok geçmiş olsun
Baş ağrısı için sırt egzersizi tavsiye ederim. Çok rahatlatıyor
HEPİMİZE CÜMLETEN AFİYET OLSUN Ramazanda çeşit çeşit olması ne kadar güzel Rabbim hepimizin gönlünü de kesesini de bol etsin inşallah
Amin Allah razı olsun

En sevdiklerimden havuç kızartma

Benimki 18,5 aylık resmen ben buradayım beni de görün beni de duyun modunda. Allah sağlık versin hepsine inşallah bu yaşta çocuğa bakmak apayrı iş ve sorumluluk
Aminn Allah bağışlasın. Gerçekten zor ama büyüdüklerinde de bu yaşlarını özlüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…