- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.613
günaydınMerhabalar herkese, dün kurumumuzun iftarı vardı, menü yazmadım o yüzden, bu sıralar sahur da yok bendeAma iftar var
İftara da çocuklar pişi soruyorlardı, onların gönlünü yapacağım, çorba da yaparım ama bilmiyorum henüz, adını koymadım. Çarşıya uğrayabilirsem yeşillik ve tulum peyniri alacağım, pişinin yanına iyi gider. Çay da demledik mi oldu bu iş, tatlı yapmayacağım, meyve yesinler. Herkese bol sevaplı bir gün diliyorum, mutlu iftarlar
Oooo ellerine sağlık arkadaşım.Merhabalar herkese, dün kurumumuzun iftarı vardı, menü yazmadım o yüzden, bu sıralar sahur da yok bendeAma iftar var
İftara da çocuklar pişi soruyorlardı, onların gönlünü yapacağım, çorba da yaparım ama bilmiyorum henüz, adını koymadım. Çarşıya uğrayabilirsem yeşillik ve tulum peyniri alacağım, pişinin yanına iyi gider. Çay da demledik mi oldu bu iş, tatlı yapmayacağım, meyve yesinler. Herkese bol sevaplı bir gün diliyorum, mutlu iftarlar
Ooo sen de mi pişi yapacaksın canım gülendam?günaydın
bugün hiçbir fikrim yoktu pişiyi görünce sizde birden ışık yandı
ne güzel aklıma getirdiniz sağolun
yanına da zeytin peynir salata
oh mis :)
evet canım düşünüyorum bende vallaOooo ellerine sağlık arkadaşım.
Pişi yapmak ne zor!
Kolay gelsin!!
Yavrulara afiyet şifa olsun inşallah.
Ooo sen de mi pişi yapacaksın canım gülendam?
Ellerine sağlık canım.
Afiyet şifa olsun inşallah.
Ohh daha ne olsunKızlar yarın misafirim gelecek ben diyorum ki
Lahana sarması
Mercimek çorbası
Tavuk ve patates fırında
Pilav
Kereviz salatası
Kıvırcık salatası (mısırlı)
İçecek
Turşu
Acaba başka ne yapsam?
Bizim burada hamur bir fırında öğlene kadar diğerinde 24 saat oluyor.evet canım düşünüyorum bende valla
fırından hazır hamur bulabilir miyim ki o saatte bilemiyorum
öyle daha pratik olur sanki :)
Ellerine sağlık arkadaşım.Kızlar yarın misafirim gelecek ben diyorum ki
Lahana sarması
Mercimek çorbası
Tavuk ve patates fırında
Pilav
Kereviz salatası
İçecek
Turşu
Acaba başka ne yapsam?
Ohh daha ne olsun
Bence Bi de börek yapayım ıspanaklıEllerine sağlık arkadaşım.
Harika bence menü.
Ellerine sağlık arkadaşım.Bence Bi de börek yapayım ıspanaklı
Daha ne olsunkiKızlar yarın misafirim gelecek ben diyorum ki
Lahana sarması
Mercimek çorbası
Tavuk ve patates fırında
Pilav
Kereviz salatası
İçecek
Turşu
Acaba başka ne yapsam?
Pirinçi islat bir saat kala pilav için birde pisirince sariyorum ben demlensin hem sıcak kalıyor tane tane oluyor pisi kabartma tozuyla hemen yapabilirsin börek yapan pisiyi yapar canım benim menüm yok bugün bakıyorum bakalım kısmetEllerine sağlık arkadaşım.
Bizim de bu hafta börek planımız yok.
Allahım nasip ederse haftaya biz de yapalım bari…
Pişiyi asla yapamam da böreği becerebiliyorum çok şükür…
Böreği hazır yufkadan yapıyorum canım.Pirinçi islat bir saat kala pilav için birde pisirince sariyorum ben demlensin hem sıcak kalıyor tane tane oluyor pisi kabartma tozuyla hemen yapabilirsin börek yapan pisiyi yapar canım benim menüm yok bugün bakıyorum bakalım kısmet
inşallah canımBizim burada hamur bir fırında öğlene kadar diğerinde 24 saat oluyor.
İnşallah bulursun sen de.