Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Geçmiş
Geçmiş olsun bize de faranjit dediler tat kaybı koku kaybı yok boğaz ağrısı,ateş, üşüme,kuru öksürük, arada sırada kusma şimdi de burun tıkanıklığı ve akıntısı oldu sanırım 1 ay oldu belkide bir tık üstü yeni yeni kendimizi toparliyoruz öksürük azaldı artık ateş vs yok çok şükür .

Gece 3 gün üst üste uyuyamadigimi biliyorum öksürükten gece olmasin diyordum şimdi normal çok şükür.

Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.

Menümüz aynıymış.

Afiyet şifa olsun inşallah arkadaşım.

Anca gelebildim.

Bu hafta sonu kayınvalideler hasta diye “gelmeyin” demişlerdi. Sabah “biz iyileştik,gelin,bebeği görelim” dediler.

Gittik,geldik.
Bebeği yıkadık, besleyip uyuttuk. Şimdi kocam iftar hazırlıyor.

İftar menümüz;
Sucuk ekmek.
Fanta.
Ayran.
Bol su!!!

Tatlı olarak tulumba tatlısı.

Sahur menümüz de
Kaşarlı,domatesli tost.
Çay.
Kocama 2 yumurta.
Bana 0 yumurta.
Kuruyemişler.

Çok yoruldum bugün. Yavrunun peşinde “elleme,dokunma,yapma” demekten… Bir de yatağından başka yerde uyumaz. Uyumadıkça sersem gibi oldu. Sevmek için üzerine çok geliyorlar iyice bana yapışıyor.

Biraz dinleneyim.

Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin oruçlarımızı,dualarımızı, namazlarımızı kabul etsin inşallah en yakın zamanda.

Allah razı olsun sizede çok geçmiş olsun Allah şifalar versin sizin belirtilere ek bolca hapşırık vücut ağrısı bizde 2 gündür iyiyiz ablama eczaneden tavsiye etmişler kara murver hapı içinde vitaminler var birde kozalak pekmezi almış faydasını gördük çok şükür öksürük için siyah turp oyup bal koy sabah akşam iç çok iyi geliyor zature olmuştum bir ara öksürüğün bununla geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…