Geçmiş olsun bize de faranjit dediler tat kaybı koku kaybı yok boğaz ağrısı,ateş, üşüme,kuru öksürük, arada sırada kusma şimdi de burun tıkanıklığı ve akıntısı oldu sanırım 1 ay oldu belkide bir tık üstü yeni yeni kendimizi toparliyoruz öksürük azaldı artık ateş vs yok çok şükür .Öyle olduğumuzu düşünüyoruz test vermedik değil veremedik covidmi kaldı artık dediler hastanede Mart 9dan beri doktora kaç ke giittik sayamadim alerji grip dediler domuz gribi ilacı kullandık fakat koku tat gidince Corona olduğumuzu anladik
Afiyet şifa olsun Adana-Mersin menüsü olmuş çok severimİyi akşamlar
Yüksük çorbası
Etli döğme pilavı
El açması ıspanaklı börek
Salata
Ayran
Herkese hayırlı iftarlar
Teşekkür ederim canımAfiyet şifa olsun Adana-Mersin menüsü olmuş çok severim
Aynen kuzumolsun canım. bitince devam edersin Allahın izniyle
Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.Öyle olduğumuzu düşünüyoruz test vermedik değil veremedik covidmi kaldı artık dediler hastanede Mart 9dan beri doktora kaç ke giittik sayamadim alerji grip dediler domuz gribi ilacı kullandık fakat koku tat gidince Corona olduğumuzu anladik
Menümüz aynıymış.Bugün kötü şeyler tüketmek istedik, galiba sucuk-ekmek tarzı bir şey yapacağız. Yanına da kola (ayda yılda bir böyle şeyleri canım çeker)
Allah herkesin sofrasına bin bereket versin, olmayana en iyilerini, en güzellerini nasip etsin.
Herkese bereketli, hayırlı iftarlar
Âmin, cümlemize inşallah. Hayırlı iftarlarMenümüz aynıymış.
Afiyet şifa olsun inşallah arkadaşım.
Aynen birde topalak çorbası ekle tam düğün menüsüTeşekkür ederim canım
Dimi düğünlerimizin de vazgeçilmez menüsü
Ayyy evettttttAynen birde topalak çorbası ekle tam düğün menüsü
Teşekkür ederim canımYok değiliz, ara sıra yorumlarınızı görüyordm samimi buldum
Allah razı olsun sizede çok geçmiş olsun Allah şifalar versin sizin belirtilere ek bolca hapşırık vücut ağrısı bizde 2 gündür iyiyiz ablama eczaneden tavsiye etmişler kara murver hapı içinde vitaminler var birde kozalak pekmezi almış faydasını gördük çok şükür öksürük için siyah turp oyup bal koy sabah akşam iç çok iyi geliyor zature olmuştum bir ara öksürüğün bununla geçti.Geçmiş
Geçmiş olsun bize de faranjit dediler tat kaybı koku kaybı yok boğaz ağrısı,ateş, üşüme,kuru öksürük, arada sırada kusma şimdi de burun tıkanıklığı ve akıntısı oldu sanırım 1 ay oldu belkide bir tık üstü yeni yeni kendimizi toparliyoruz öksürük azaldı artık ateş vs yok çok şükür .
Gece 3 gün üst üste uyuyamadigimi biliyorum öksürükten gece olmasin diyordum şimdi normal çok şükür.
Allah razı olsun amin inşallah canımAllahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.
KayseriliyimTeşekkür ederim canımnerelisin diye sormak isterim