Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Bugun misafirlerimiz olacak.2.5 yasinda bi cocugum var ve hamileyim cok fazla bisey yapamicam. Menum;
Mercimek corbasi
İslim kebabi
Sehriyeli pirinc pilavi
Patlicanli meze
Haydari
Tatliyi esim alacak
Kola, meyve suyu
Belki bide milfoyden borek eklerim vaktim ve halim kalirsa

Öyle olduğumuzu düşünüyoruz test vermedik değil veremedik covidmi kaldı artık dediler hastanede Mart 9dan beri doktora kaç ke giittik sayamadim alerji grip dediler domuz gribi ilacı kullandık fakat koku tat gidince Corona olduğumuzu anladik
geçmiş olsun Allah şifalar versin

Bugun misafirlerimiz olacak.2.5 yasinda bi cocugum var ve hamileyim cok fazla bisey yapamicam. Menum;
Mercimek corbasi
İslim kebabi
Sehriyeli pirinc pilavi
Patlicanli meze
Haydari
Tatliyi esim alacak
Kola, meyve suyu
daha ne olsun bence çok güzel menü Allah bereket versin kolay gelsin :)

günaydın, hafta sonu yoğun oluyorum uyku ,temizlik derken giremedim. :KK28: akşam sahurda menemen, katmer yaptım tavada ve zeytin peynir çay

bu akşam iftara dünden beyaz lahana sarması yanına kırmızı mercimek çorbası, pırasa yemeği yapıcam turşu , yoğurt tatlı dünden kalma selanik tatlısı yapmıştım ondan var.

Dün iftarda eşimin kuzeni vardı.
Allah razı olsun her işimize koşmuştur çocuk.
Ezogelin çorbası
Mevsim salata
Patatesli börek kayınvalidemden
fırında köfte patates
Benden de şekerpare tatlısı
Gelirken sütlü baklava getirmiş kuzen

Çaya ayrı misafirlerimiz vardı
Onlardan da fıstıklı baklava

Herkese hayırlı iftarlar :KK36:

Son düzenleme:
Mercimek corbasi
İslim kebabi
Sehriyeli pirinc pilavi
Patlicanli meze
Haydari
Tatliyi esim alacak
Kola, meyve suyu
Maşallah daha yapacaksınız. Bebekle iş yapmak zor ayrıca birde hamilesiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ellerinize sağlık, şimdiden afiyet olsun 😇

Mercimek corbasi
İslim kebabi
Sehriyeli pirinc pilavi
Patlicanli meze
Haydari
Tatliyi esim alacak
Kola, meyve suyu
Günaydın
daha ne olsun... elinize sağlık :)

Mercimek corbasi
İslim kebabi
Sehriyeli pirinc pilavi
Patlicanli meze
Haydari
Tatliyi esim alacak
Kola, meyve suyu
her şey var zaten hiç te kolay bir menüde değil islim kebabı kolay gözüksede uğraştırıcı patlıcanları ince doğra tek tek kızart vs:) Allah kolaylık versin. Şu haydari çok kolay ancak bir türlü tutturamıyorum ya :)

her şey var zaten hiç te kolay bir menüde değil islim kebabı kolay gözüksede uğraştırıcı patlıcanları ince doğra tek tek kızart vs:) Allah kolaylık versin. Şu haydari çok kolay ancak bir türlü tutturamıyorum ya :)
Kofteleri dunden hazirladim vakit kazanmak icin☺️ haydariyi acikcasi ilk kez denicem tuttururum diye dusunuyorum🙈

X