Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Bugün kötü şeyler tüketmek istedik, galiba sucuk-ekmek tarzı bir şey yapacağız. Yanına da kola (ayda yılda bir böyle şeyleri canım çeker 🤦🏻‍♀️🙈)

Allah herkesin sofrasına bin bereket versin, olmayana en iyilerini, en güzellerini nasip etsin. 🤲🏻🌹

Herkese bereketli, hayırlı iftarlar 💞
Ben de cheddar peyniri almıştım , daha sonra hamburger yapmak için. Sonra paketin arkasında içerikleri görünce bi pişmanlık geldi ama mecbur yapacam kötü şeylerin tadı niye böyle güzel ya..🥲

Ben de cheddar peyniri almıştım , daha sonra hamburger yapmak için. Sonra paketin arkasında içerikleri görünce bi pişmanlık geldi ama mecbur yapacam kötü şeylerin tadı niye böyle güzel ya..🥲
☺️😊 Gerçekten öyle, bir de "içkim yok, kumarım yok, bir kötü alışkanlığım bu, onu da ayda yılda bir yiyorum" diyerek vicdanımı rahatlatıyorum öyle yiyorum 🙈😄

covid di sizinki değil mi? tat koku covidde gidiyor çünkü ☹
Öyle olduğumuzu düşünüyoruz test vermedik değil veremedik covidmi kaldı artık dediler hastanede Mart 9dan beri doktora kaç ke giittik sayamadim alerji grip dediler domuz gribi ilacı kullandık fakat koku tat gidince Corona olduğumuzu anladik

Öyle olduğumuzu düşünüyoruz test vermedik değil veremedik covidmi kaldı artık dediler hastanede Mart 9dan beri doktora kaç ke giittik sayamadim alerji grip dediler domuz gribi ilacı kullandık fakat koku tat gidince Corona olduğumuzu anladik
Çok geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifa versin inşallah 🤲🏻🌹💞

X