Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Cumartesi misafirim var dostlar, menü oluşturmaya çalışıyorum fikir verir misiniz, aklımdakileri yazıyorum ama akıl akıldan üstündür bir el atıverin benim menüye 8 ya da 10 kişi olacağız.

-Yayla çorbası
-Fırında lokanta usulü misket köfteli patlıcan
-Nohutlu pilav
-Fasulye turşu kavurması
-Zeytinyağlı pırasa
-Çerkez tavuğu
-Avcı böreği
-Yoğurtlu patates topları
-Yeşil salata
-Şekerpare

Selamlar güzel bir gün olsun inşallah

İftara Tel şehriye çorbası
dünden Ispanak Graten
Kuru köfte
dünden Havuç tarator
Yeşil salata
Tatlı Muhallebili Güllaç

Sahurda Kaşarlı tost zeytin portakal ve yeşil çay vardı.

Herkesin hayrı ibadeti sevabı duası kabul olsun

Maşallah maşallah!

Daha ne olsun canım benim.

Şimdiden ellerine sağlık.

Ana yemek değil de ilave olarak aklımda bir kaç çeşit var.

Domates soslu karışık kızartma
Kuru cacık
Havuç tarator
Köz patlıcan salatası
Börülce salatası
Kuru patlıcan biber dolması

Şimdiden kolaylıklar

Kocaman bi amiiiiiin diyorum. 2 yıldır bekliyoruz, Rabbim isteyen herkese aratmadan versin hayırlısıyla insallah
Allah hayırlısıyla duana kavuştursun, seni evlatla rızıklandırsın, kucağını boş bırakmasın bu yolda oyalamasın kimseyi inşallah. Amin Amin

çok geçmiş olsun öncelikle Rabbim bi daha kimseye yaşatmasın acınızı en derinden yaşıyoruz bizlerde inanın başınız sağolsun Allah sabırlar versin yapabileceğimiz bişe varsa elimden geldiğince yapmak isterim. kendi adıma

Karışık kızartma ya da köz patlıcan salatası ekleyebilirim yazdan yaptığım patlıcanlar var
Çok teşekkür ederim

menüüüü baya güzel maşallaah,
ellerine saglık.
Allah kabul etsın

bizim bugün yemekler dışardan :)
ne yeriz bilmiyorum kısmet..
çünkü dün misafirim vardı çaya geç gittiler sonra sahur vs.. bugÜne yemek yapamadım ..
çalıştıgım için ezan ile aynı zamanda evde oluyorum.. öncesinde yemeklerimi yapmam gerekiyor .

Yarına;
pırasa yapacağım,
domates çorbası
erişte
salata
yogurt

Çok teşekkür ederim epeydir kalabalık misafir ağırlamadım panik yaptım birden ne yapsam diye Allah büyük başaracağım inşallah
iftar da zaten çok yenmiyor hepsınden az az çeşitli olur canım,
benımde pazar günü 10-12 kişilik bir misafirim olacak Rabbım kısmet ederse

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, herşeyin eksik kaldığı kocaman bir boşluk bırakıyor gidenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…