Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sahura paçanga böreği yapıcam, çok canım istedi. Eşime sordum, sen ne yaparsan yerim fark etmez bana dedi de inşallah susatmaz
Her ikinizin de ellerine sağlık arkadaşlarım.Açma hamurunun büyük bir kısmını çocuklar istediği için mini pizza yaptım
Bizimde arkadaşlarımız ile sahur yapmak klasiklerimizdendir.Sahurda misafirlerim vardı, eşim arkadaşlarıyla okeyden dönerken kıymalı döktürdü, kahvaltılık çıkarttım yanına, bir de çay demledik, sohbet muhabbet derken imsağı getirdik. Bizde ramazan klasiklerinden biridir arkadaşlarla sahur, çok da keyifli oluyor haftasonuna denk getirince :)
Ay ne tatlı ya!Sahurda misafirlerim vardı, eşim arkadaşlarıyla okeyden dönerken kıymalı döktürdü, kahvaltılık çıkarttım yanına, bir de çay demledik, sohbet muhabbet derken imsağı getirdik. Bizde ramazan klasiklerinden biridir arkadaşlarla sahur, çok da keyifli oluyor haftasonuna denk getirince :)
Biraz yogun günlerdeyim canim normalde gunduz hazırlıyorum börek falan ama fırsat olmuyor bu aralar.Ellerine sağlık canım benim.
Yerinde olsam ben kendime sahurda hep kahvaltı hazırlarım.
Yumurtayı, peyniri hatta böreği bile gündüzden hazırlarım hem sahurda hazırlamak zor olmaz hem de kahvaltı yapmış olursun.
Ben de şimdi büyük kızımla kalkıyorum sahura. Eşim kalkmıyor. Allah sana da nasip etsin inşallah tuttukları oruçlar da daim olsun evlatlarımızınAy ayyy maşallah!
Allah'ım kabul etsin inşallah.
Ahhh ah ben de o günleri görebilecek miyim acaba?
Ben anneciğimle beraber sahura kalkardık, çok eğlenceli olurdu iki kişi de olsak. Nedense ikimizden başka hiç kimse kalkmak istemezdi.
Bizim yavrumuz da sahura kalkıp oruca niyet eder inşallah...
Allahım senin de kızının da oruçlarınızı kabul etsin inşallah.Ben de şimdi büyük kızımla kalkıyorum sahura. Eşim kalkmıyor. Allah sana da nasip etsin inşallah tuttukları oruçlar da daim olsun evlatlarımızın
AminAllahım senin de kızının da oruçlarınızı kabul etsin inşallah.
Amin inşallah arkadaşım.
Hani oruç tutmaları,namaz kılmaları harika da Allahım biliyor ya hevesli olmaları çok hoşuma gidiyor. Sahur çok heyecanlı bir zaman dilimi mesela onu hissetmesi çok hoş…
Bu arkadaş grubumuzda şu an 2 hamile var, biri de benim, umarım bizimkini arada da olsa devam ettirebiliriz siz de bebişi hayırla büyütüp daha kalabalık sofralara kavuşun inşallahAy ne tatlı ya!
Sahurda değil de eskiden iftara önce aile büyüklerini sonra komşuları daha sonra da arkadaşlarımızı davet ederdik. En son da biz giderdik davetlere. Çok eğlenceli olurdu.
Bebemiz gelince bıraktık bu işleri. Yemesi,banyosu,uykusu derken düzenimizi bozmak istemem hiç kimseye de yük olmak istemem.
İnşallah arkadaşım. Allahım gönlünüze göre versin inşallah arkadaşım.Bu arkadaş grubumuzda şu an 2 hamile var, biri de benim, umarım bizimkini arada da olsa devam ettirebiliriz siz de bebişi hayırla büyütüp daha kalabalık sofralara kavuşun inşallah