Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Ayy islim kebabi canim cekti mantidan vazgecip ben de islim kebabi yapicam sanirim🙈
valla çok güzel oluyor. patlıcanları tavada çok az yağda çevirdik kızarttık. minimum yağ yani. içine küçük kuzu eti koyduk. ama köfteyle de olur. o da güzel oluyor. tavsiye ederim.
patlıcana bu haliyle bayılıyorum 😬🤩

valla çok güzel oluyor. patlıcanları tavada çok az yağda çevirdik kızarttık. minimum yağ yani. içine küçük kuzu eti koyduk. ama köfteyle de olur. o da güzel oluyor. tavsiye ederim.
patlıcana bu haliyle bayılıyorum 😬🤩
Ben hep kofteyle yapiyorum ustunede domates biber imhh😋

Bu arada ben sahur için birşey yazmıyorum eşim turizm işinde gece çalışıyor ben ona sahur için birşeyler hazırlayıp koyuyorum bende oruç tutamadığım için uyuyorum artık eşimin izin yaptığı zamanlarda yazarım sahur menüsünü

Mutlu hafta sonu olsun inşallah hepimize!!! :spor:

Kocam ben rahatsızım diye işe geç gitti bugün. Yavruyu besleyip uyuttu. Erken gelirse kayınvalidelere gideceğiz, bebeği gösterip geleceğiz. İftar geç oluyor,bebeğin uyku saati bozulmasın.:anne:

Biraz iyileşiyorum ama uçuklar geldi,acıtıyor dudağımı… Neyse buna da şükür…:KK66:

İftar menümüzü de gene kayınvalide verecekmiş. Menü belli olduğu için hemen paylaşayım.

Yayla çorbası bana
Kelle paça çorbası kocama
Karışık kızartma :KK31:
Sarımsaklı yoğurt. Çoooook severiz!!!
Bol su :temizlik:
Tulumba tatlısı dün kocam getirmiş.

Çok az güllaç kalmıştı,onu da kayınvalideye paket yaptım,biz de onu götürelim.:KK55:

Sahur menümüz de belli;
Göz yumurta bana
Sucuklu omlet kocama
Kahvaltılıklar :sampiyon:
Greyfurt suyu bana
Çay kocama
Gevrek,boyoz. Akşamüstü alıp koyarız.:cool:

Herkesin ellerine sağlık.:KK60:
Allahım olmayanlara versin inşallah.:KK19:
Allahım hepimizin dualarımızı, namazlarımızı, oruçlarımızı kabul etsin inşallah en yakın zamanda.:KK36:
Bazı ilaçlarla greyfurt etkileşime giriyor siz de ilaç kullanıyorsunuz diye hatırlıyorum greyfurt tüketmeseniz olur mu?
Uçuk da bağışıklık sisteminizin çoook zayıfladığını gösteriyor, oruç şifadır, biraz da bağışıklığınızı güçlendirecek şeyler tüketirseniz Allah ın izniyle sağlığınıza kavuşursunuz
Menü de çooook güzelmiş afiyet olsun

X