Parecim meğer mercimek çorbası Ramazan'ın başında ortasında sonunda yapılırmış sende ondan mı yaptinBugün ki menüm
Ramazan ayı 1. Gün yapmıştım bugün yine yaptım
Mercimek çorbası
Dünden kalan çıtır börek
Etli pilav
Vişne kompostosu
Salata
Tatlı yok bugün
Ve cayyyyy olmazsa olmaz ❤☺ ❤
Ben burda öğrendim biliyormusun cemosum ilk gün mercimek çorbasının yapılmasının iyi olduğunu ama ortasını bilmiyordum oylemiymis ben öylesine yaptım o zaman iyi denk getirdimParecim meğer mercimek çorbası Ramazan'ın başında ortasında sonunda yapılırmış sende ondan mı yaptin
Dün öğrendim bende sadece başında zannediyordum
Bide Ramazan'ın sonunda yap tam olsun artıkBen burda öğrendim biliyormusun cemosum ilk gün mercimek çorbasının yapılmasının iyi olduğunu ama ortasını bilmiyordum oylemiymis ben öylesine yaptım o zaman iyi denk getirdim
Aynen öyle yapayım tam olsunBide Ramazan'ın sonunda yap tam olsun artık
Gerçekten öyleymiş başında ortasında sonunda yapılıyormuş ben sadece başında yaptım
Canım Malatya Kömbesi miDün bir önceki menümüze ek olarak kıymalı kabak dolması yaptım pirinçleri biraz fazla kaçırmışım
Yanına da cacık yaptık.Beğenildi
Hafta sonu bir kaç çeyizimi tamamladım.
Nişanlım davul fırın görmüş bundan alalım kömbe yaparsın deyip dalga geçiyor.
Ben de bizim yörede yok o diyorum. Sanırım benden onu bekliyor
Nevreste abla kolay mıdır acaba altından kalkabilir miyim?
Yoksa ağustosta düğünümüz var memlekette onu bekleyecek
Evet abla Malatya kömbesiCanım Malatya Kömbesi miÖyle ise yaparsın
Canım şimdi yazsam anlaşılmaz belkiEvet abla Malatya kömbesi
Bir sürpriz yapalım o zaman hemen
Rabbim şifa versinHepimize sağlık ve mutluluk dolu haftalar diliyorum.
Bugün gene hastanedeydim o yüzden oruç yoktu maalesef. Yeni geldim, dinlenmek isterim.
Sizlerin ellerinize sağlık. Oruçlarınız ve dualarınız kabul olsun inşalllah.
Şifalar eksik olmasın yuvalarımızdan inşalllah.
Abla bu ne ya ofiste yutkuna yutkuna izledimCanım şimdi yazsam anlaşılmaz belkiYoutube 'de benim yaptığım tarifi buldum.
Sadece ben iç harca sıvı yağ ve tereyağı karışımı ekliyorum.Yağ önemli bol olmalıKavurma bu kadar fazla olması şart değil.En önemli.özelliği tereyağlı kavrulmuş un,ceviz ve kavurma karışımı O harcı serdikten sonra üstüne ince çekilmiş ceviz serpiyorum.
Un mutlaka tam buğday olmalı.
Ben üstüne salça değil yumurta sarısı sürüyorum.
Video yardımcı olacaktır.Anlamadığın bir şey olursa yardımcı olurum
Mercimek çorbası/ tarhana çorbasıhanımlar yaaa kayınvalidemleri iftara almak istiyorum, çalışanlar için pratik bir iftar menüsü önerisi olan varsa alabilrim
Amin inşallah arkadaşım.Rabbim şifa versinAllah razı olsun