- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.713
Gecmıs olsun kac yasında canım yerıne azı dıs cıkarmı acabaMerhaba kizlar bende kaç gündür yazamadım oğlumun dişleriyle uğraştık iki azı dişi çürümüş iltihaplanmis hicbisey yiyemiyodu çektirdik ikisinide derken boğazı ağridi bugün daha iyi şükürler olsun.hastalarada geçmiş olsun bugünkü iftar menüsü
Kemik sulu şehriye çorbası
İlk defa denedim nasi olucak bilmiyorumetli pazı sarma
Cacık
Tatlimizda peynir tatlısı var.rabbim kabul eylesin oruclarimizi ibadetlerimizi inşaallah
Aynen narin ve inatçı. Pırasa çıkardım dolaptan gözleri döndü. Akşama kadar oruç tutup da pırasa mı yiyeceğim diyorAllah kabul etsin
Onlar şanslı nesil büyüdüklerinde ezan 5 gibi okunacak
Kız çocukları biraz narinBenim kızlarda o yaşlarda zorlanıyordu.Oğluma orucu bozduramıyorum .3 defa okulda ya da hafta sonu kursunda futbol oynadıkları için bozdu
Ne şanslılar (erkekler)biz hep narin
Çocuk haklı oruç tutup pırasa yenir miAynen narin ve inatçı. Pırasa çıkardım dolaptan gözleri döndü. Akşama kadar oruç tutup da pırasa mı yiyeceğim diyor
Abisiyle beraber sakladıkları pırasayı
Sonuç, pırasa şu anda ocakta pişiyor. Pizza da yapacağım dedim razı oldı
Benim oglumda bazen öyle şeyler yaparÇocuk haklı oruç tutup pırasa yenir mi
Emin değilim ama benim oğlanda bu yıl birkaç defa pırasa yaptığım gün acıkmadım deyip 2 saat sonra başka şeyler yediYa tesadüf ya da
Aynen çok zekiler ama biz yutmuyoruzBenim oglumda bazen öyle şeyler yaparcok zekiler .ben arada sirada sebze yaparim.yesilfasulyeyi cok severler.çokta Lezzetli degiller aslında sebzeler.yani saģlıklı olabilirler ama pizza varken bende pırasa yemem
Sağol canım 7 yaşında süt disiydi 4 defa dolgu yaptırdık ama artık dişin kökü kalmamış ama yinede zor olduGecmıs olsun kac yasında canım yerıne azı dıs cıkarmı acaba