- 1 Temmuz 2017
- 1.161
- 3.272
Tadı efsane oluyor canımAbla bu ne ya ofiste yutkuna yutkuna izledim
Çok sağol tarif için
Mutlaka denicem.
Ne bileyim kolaya kaçmış gibi derler mi acaba diye düşünmüştümNeden ayip olsun ki bizim buralarda misafire lahmacun pide tarzı şeyler çok yapılır kimsede ayıp karsilamaz.
Çok seviliyor, diyebilirim ki sofradan artmayan tek şey o mantı. Soğuk ,salata gibi oluyor hem de sofradaki yoğurtlu çeşit için pratikCanım arkadaşım,
Şu ortaya hazır mantı koyma fikri çok tatlıymış.
Mutlaka değerlendirmek isterim inşallah.
Niye ayıp olsun kiii, mis gibi nimet. Hem çalışan hem de insandan kimsenin devasa bir menü beklememesi lazım. Zaten o çok kalabalık menüler ramazanın ruhuna aykırı. Allahım kolaylık versin size, sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşvalla içimizi okumuşsunuz
eşimde iç yapalım pide yaptıralım, yanına çoban salata çorba yaparız bide tatlı diyordu
ayıp olmaz dimi öyle, hem çalışıyorum hem hamileyim zor oluyor
Su böreğimiiiiiiiiiHayırlı sahurlar. İftara annemlerdeydik 3 kardeş ailecek. Çeşit yapma desek te ne mümkün. Kardeşlerimin eşleriyle yardımlaşarak geçirdik iftarı.
Menü
Mercimek çorbası
Kuru fasulye
Pilav
Yaprak sarma
Tavuk kızartma
Garnitür patates, brokoli
Salata
Hoşaf
Ben de su böreği yaptımve tatlı olarak hazır yufkadan burma baklava yaptım götürdüm.
Tabii ki yemek arttı. Annem herkese verdi sahurda, yarın iftarda yersiniz diye
Teşekkür ederim canım. Ben de çok zor sanıyordum ta ki 3 sene öncesine kadar. Bir cesaret denedim ve yaptımSu böreğimiiiiiiiiioff ellerinze sağlık memlekete gideyim annecime yaprak sarması börek siparişi edecem 2yıl oldu yemeyeli az kaldı kavuşmaya ellerinize sağlıkkk