Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Abla bu ne ya ofiste yutkuna yutkuna izledim
Çok sağol tarif için
Mutlaka denicem.
Tadı efsane oluyor canım
Mutlaka deneVe cidden zor değil
Bak o kenarlarını farklı katladı.Onun amacı içi dışarı akmasın onu mutlaka kapat
Salça şu sebeple sürmüyorum.Fırın bazen dengesiz olup yakabiliyor.Ben işimi garantiye alıyorum
Rica ederim

Bugün yeni işbaşı yaptım eve geliş saatim belli olmadıpı için kv yemekte sizdeyiz dedim.Sağ olsun hazırlamış yemeklerini
menüde ;
Mercimek çorbası,
Kuru fasulye
Pilav
Salata

Yarın için menüm ise difrizde köfteler var,eşimde hamburger ekmeği alırsa ve salata yaparsa menümüz gayet güzel olacak.Bende yanına tarhana çorbası yaparım yeter

valla içimizi okumuşsunuz
eşimde iç yapalım pide yaptıralım, yanına çoban salata çorba yaparız bide tatlı diyordu
ayıp olmaz dimi öyle, hem çalışıyorum hem hamileyim zor oluyor
Niye ayıp olsun kiii, mis gibi nimet. Hem çalışan hem de insandan kimsenin devasa bir menü beklememesi lazım. Zaten o çok kalabalık menüler ramazanın ruhuna aykırı. Allahım kolaylık versin size, sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inş

Hayırlı sahurlar. İftara annemlerdeydik 3 kardeş ailecek. Çeşit yapma desek te ne mümkün. Kardeşlerimin eşleriyle yardımlaşarak geçirdik iftarı.
Menü
Mercimek çorbası
Kuru fasulye
Pilav
Yaprak sarma
Tavuk kızartma
Garnitür patates, brokoli
Salata
Hoşaf
Ben de su böreği yaptım ve tatlı olarak hazır yufkadan burma baklava yaptım götürdüm.
Tabii ki yemek arttı. Annem herkese verdi sahurda, yarın iftarda yersiniz diye

Su böreğimiiiiiiiii off ellerinze sağlık memlekete gideyim annecime yaprak sarması börek siparişi edecem 2yıl oldu yemeyeli az kaldı kavuşmaya ellerinize sağlıkkk

Su böreğimiiiiiiiii off ellerinze sağlık memlekete gideyim annecime yaprak sarması börek siparişi edecem 2yıl oldu yemeyeli az kaldı kavuşmaya ellerinize sağlıkkk
Teşekkür ederim canım. Ben de çok zor sanıyordum ta ki 3 sene öncesine kadar. Bir cesaret denedim ve yaptım
O günden beri yapıyorum.. Tabi anne elinden daha tatlı gelir

Herkese hayırlı sahurlar sağlık sorunları yaşadığım için 10 gün oruç tutamadım sonrasındadakendimi toparlayıp bu ibadete mental olarak hazırlığımın olmadığını fark ettim bu yıl çokça vicdan azabı geçiypr rahatsızlık çekiyorum fakat üzerimdeki ataleti yıkamıyorum burdaki herkesin yazdıklarını okumaya çalışyorm dua etmeye çalışıyorum oturup sahur programı izleyip kendimi ısındırmaya çalışıyorum ama kendimi gündelik hayatın meşgalelerinden kurtarıp kendimi ibadete yöneltemiyorum sanki içimde birvesvese beni insanlarla olan dertlere işlere güçlere şikayet etmeye yöneltiyor çok üzülüyorum belki birileri beni anlar bana biraz yol gösterir .Allah razı olsjn cümlesinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…