Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Merhaba kizlar bende kaç gündür yazamadım oğlumun dişleriyle uğraştık iki azı dişi çürümüş iltihaplanmis hicbisey yiyemiyodu çektirdik ikisinide derken boğazı ağridi bugün daha iyi şükürler olsun.hastalarada geçmiş olsun bugünkü iftar menüsü
Kemik sulu şehriye çorbası
İlk defa denedim nasi olucak bilmiyorum😋🤗 etli pazı sarma
Cacık
Tatlimizda peynir tatlısı var.rabbim kabul eylesin oruclarimizi ibadetlerimizi inşaallah 💙🌈☘️
Gecmıs olsun kac yasında canım yerıne azı dıs cıkarmı acaba

Hayırlı huzurlu günler herkese :KK25:
Üst üste iftar davetlerinden sonra bugün evdeyiz Elhamdülillah 😍
Bugünkü iftar menüm;
Kremalı mantar çorbası
Kuru patlıcan ve kuru biber dolması
Yaprak sarma
Yoğurtlu marul salatası
Rabbim evimizden ve soframızdan bereketi ve huzuru eksik etmesin. Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin Aminnn....❤

Allah kabul etsin🤗🥰
Onlar şanslı nesil büyüdüklerinde ezan 5 gibi okunacak🤭
Kız çocukları biraz narin🤗Benim kızlarda o yaşlarda zorlanıyordu.Oğluma orucu bozduramıyorum🤦🏻‍♀️.3 defa okulda ya da hafta sonu kursunda futbol oynadıkları için bozdu🤭
Ne şanslılar (erkekler)biz hep narin🤭
Aynen narin ve inatçı. Pırasa çıkardım dolaptan gözleri döndü. Akşama kadar oruç tutup da pırasa mı yiyeceğim diyor:skandal:
Abisiyle beraber sakladıkları pırasayı🤣🤣🤣
Sonuç, pırasa şu anda ocakta pişiyor. Pizza da yapacağım dedim razı oldı🤣

Aynen narin ve inatçı. Pırasa çıkardım dolaptan gözleri döndü. Akşama kadar oruç tutup da pırasa mı yiyeceğim diyor:skandal:
Abisiyle beraber sakladıkları pırasayı🤣🤣🤣
Sonuç, pırasa şu anda ocakta pişiyor. Pizza da yapacağım dedim razı oldı🤣
Çocuk haklı oruç tutup pırasa yenir mi🤭
Emin değilim ama benim oğlanda bu yıl birkaç defa pırasa yaptığım gün acıkmadım deyip 2 saat sonra başka şeyler yedi🤣Ya tesadüf ya da:skandal:

Merhabalar
Misafirdi yoğunluktu derken kimsenin menüsünü okuyamıyorum bu ara.
Herkese bereketli olsun💐

Bugun annemlerdeyiz iftarda.
Şehir dışından kardeşim de geldi🥰

Yoğurt çorbası
Kelle parça çorbası (babam ve damatlarına🤭)
Fırında sebzeli bütün tavuk
Pirinç pilavı
Mantı
Fasulye kavurması
Çiğ köfte
Salata
Baklava
Leblebi unu-hurma-süt karışımını çikolata ile kapladık kahve yanına harika olacak 😉

Afiyetle inşallah 💐

Çocuk haklı oruç tutup pırasa yenir mi🤭
Emin değilim ama benim oğlanda bu yıl birkaç defa pırasa yaptığım gün acıkmadım deyip 2 saat sonra başka şeyler yedi🤣Ya tesadüf ya da:skandal:
Benim oglumda bazen öyle şeyler yapar😆😆cok zekiler .ben arada sirada sebze yaparim.yesilfasulyeyi cok severler.çokta Lezzetli degiller aslında sebzeler.yani saģlıklı olabilirler ama pizza varken bende pırasa yemem😅😅😅

Benim oglumda bazen öyle şeyler yapar😆😆cok zekiler .ben arada sirada sebze yaparim.yesilfasulyeyi cok severler.çokta Lezzetli degiller aslında sebzeler.yani saģlıklı olabilirler ama pizza varken bende pırasa yemem😅😅😅
Aynen çok zekiler ama biz yutmuyoruz🤣
Oğlum sebze seviyor.Karnabahar,brokoli ve ıspanak delisi🤦🏻‍♀️Ben bile karnabaharı o kadar sevmiyorum.
Ama pırasayı zeytinyağlı sevmiyor olabilir.Ben böreğini ,mücverini,yoğurtlu başka bir yemeğini yapıyorum.Onlara çok itiraz etmiyor gibi🤭Bu yıl geçti seneye netleşir🤭
Pizza varken bende yemem🤭

Yatayım dedim ama tırtıl varken ne mümkün! Kendisi sürekli ilgi peşinde! :emir_bebek:

İzmir’de nasıl bir yağmur var anlatamam.
Bereketiyle yağsın inşallah.

İftar menümüz için kocacım şu anda mutfakta.:anneadayı:

43 yıllık ömrü hayatımda asla hayır diyemeyeceğim en sevdiğim yemeği yapıyor şu anda. Fırında yapalım dedim, yok illa kızartacakmış.:hamarat:

Tarhana çorbası.
Mücver.:KK200:
Peynir, haşlanmış yumurta, domates, salatalık, biber
Çay
Bol su :temizlik:
Tatlı olarak dün kocamın abisinin getirdiği çikolatalı pasta :süslü:

Sahur menümüz yok maalesef. Az önce kocam söyledi. Yarın gene hastanedeymişiz. Allahım tüm hastalara en acillerden şifalar versin inşallah.:KK36:

Oruç kayıplarıma çok üzülüyorum. Bayram sonrası telafi etmek nasip olur inşallah. :KK51:

Herkesin ellerine sağlık.:KK60:
Allahım olmayanlara versin inşallah.:KK5:
Allahım hepimizin dualarımızı, oruçlarımızı, namazlarımızı kabul etsin inşallah.:KK74:

X