Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Bu akşam ki menüm dünden kalan mercimek çorbası başka da birşey yok.İftarda yalnızım ve rahatsız olduğum için bugün böyle olacak.Herkese hayırlı iftarlar🤗

Kızlar slm dünden beri çok hastayım yazamadım bugünkü menümuz mercimek çorbası pilav karnı yarık cacik
Çok çok geçmiş olsun arkadaşlar.
Allahım acil şifalar versin inşallah.
Kendinize dikkat edin.:KK51:

Merhaba kizlar bende kaç gündür yazamadım oğlumun dişleriyle uğraştık iki azı dişi çürümüş iltihaplanmis hicbisey yiyemiyodu çektirdik ikisinide derken boğazı ağridi bugün daha iyi şükürler olsun.hastalarada geçmiş olsun bugünkü iftar menüsü
Kemik sulu şehriye çorbası
İlk defa denedim nasi olucak bilmiyorum😋🤗 etli pazı sarma
Cacık
Tatlimizda peynir tatlısı var.rabbim kabul eylesin oruclarimizi ibadetlerimizi inşaallah 💙🌈☘️

Menunuz sade falan değil gayet güzel 😍 Bebekli bir aileye göre çok iyi bence ,bayıldım .
Çok teşekkür ederim. :KK36:
Çok yorulmuşum. İçim çok buruktu. Bugün artık banyo yapıp dinlenmek istiyorum. Sahura bile kalkamadık.:uykucu:

Anneciğimin yemek takımlarını kullandık. Onu hep yanımda hissedelim diye eşyalarını kullanıyorum.:KK60:

İftar menümüz belli değil.
Kocamın tırtıl ile eğlencesi biterse önce tırtıl sonra ben yıkanacağız. Menüyü de bir ara belirler yine uğrarım.:hamarat:

Herkese kolay gelsin.:KK1:

Merhaba kizlar bende kaç gündür yazamadım oğlumun dişleriyle uğraştık iki azı dişi çürümüş iltihaplanmis hicbisey yiyemiyodu çektirdik ikisinide derken boğazı ağridi bugün daha iyi şükürler olsun.hastalarada geçmiş olsun bugünkü iftar menüsü
Kemik sulu şehriye çorbası
İlk defa denedim nasi olucak bilmiyorum😋🤗 etli pazı sarma
Cacık
Tatlimizda peynir tatlısı var.rabbim kabul eylesin oruclarimizi ibadetlerimizi inşaallah 💙🌈☘️
Çok çok geçmiş olsun.
Allahım beterinden korusun inşallah. :KK36:

Merhaba :KK36:
Dün kızımı sahura kaldırmadım diye bayağı söylendi. Bugün oruçlu, inşallah tamamlar. Yarın okullar açılıyor daha tutamaz zaten, hevesini bugün de alsın. 😍
Akşama pizza istemişti onu yapacağım. Yanına zeytinyağlı pırasa. Pırasa yemezse pizza yok diye tehdit etmeyi düşünüyorum :KK53: Belki aç kalınca pırasa tatlı gelir diye bir ümit var. :KK53:
Tatlı olarak magnolia.

Merhaba hanımlar.

Midem asla yeterince iyi olamadığı için oruç tutamıyorum. Herkes 12.haftadan sonra düzelecek diyor. Dört gözle bekliyorum.

Eşim orucuna devam ediyor. Ben de gücüm yettiğince iftar hazırlıyorum. Başka bi şeye el süremiyorum.

Bugün;

Tavuklu pilav

Salata ve cacık yapacağım.

Çorbaya karar veremedim henüz.

Lütfen bana dua edin de iyi olayım. Bizzat dua isteyen varsa yazsın ismini vererek dua edeyim, benim duam makbul olurmuş.

Allah kabul etsin, Allah; Şafi isminin yüzü suyu hürmetine bedenlerimize ve ruhlarımıza şifa versin🙏

Merhaba :KK36:
Dün kızımı sahura kaldırmadım diye bayağı söylendi. Bugün oruçlu, inşallah tamamlar. Yarın okullar açılıyor daha tutamaz zaten, hevesini bugün de alsın. 😍
Akşama pizza istemişti onu yapacağım. Yanına zeytinyağlı pırasa. Pırasa yemezse pizza yok diye tehdit etmeyi düşünüyorum :KK53: Belki aç kalınca pırasa tatlı gelir diye bir ümit var. :KK53:
Tatlı olarak magnolia.
Allah kabul etsin🤗🥰
Onlar şanslı nesil büyüdüklerinde ezan 5 gibi okunacak🤭
Kız çocukları biraz narin🤗Benim kızlarda o yaşlarda zorlanıyordu.Oğluma orucu bozduramıyorum🤦🏻‍♀️.3 defa okulda ya da hafta sonu kursunda futbol oynadıkları için bozdu🤭
Ne şanslılar (erkekler)biz hep narin🤭

X