- 2 Ağustos 2013
- 34.303
- 102.484
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gecmis olsnnBu akşam ki menüm dünden kalan mercimek çorbası başka da birşey yok.İftarda yalnızım ve rahatsız olduğum için bugün böyle olacak.Herkese hayırlı iftarlar
Cokk gecmis olsunKızlar slm dünden beri çok hastayım yazamadım bugünkü menümuz mercimek çorbası pilav karnı yarık cacik
Çok sağol canım benimSağ ol canım sana da geçmiş olsun.Allah kimseye dermansız dert keder vermesin.Ben çok dua ediyorum en azından teşhis edilebilen hastalıklarının var.Allah şifa versin.
Bu akşam ki menüm dünden kalan mercimek çorbası başka da birşey yok.İftarda yalnızım ve rahatsız olduğum için bugün böyle olacak.Herkese hayırlı iftarlar
Çok çok geçmiş olsun arkadaşlar.Kızlar slm dünden beri çok hastayım yazamadım bugünkü menümuz mercimek çorbası pilav karnı yarık cacik
Canım X xDerinMavixOnun üzerine tatli tanımam
Çok teşekkür ederim.Menunuz sade falan değil gayet güzel Bebekli bir aileye göre çok iyi bence ,bayıldım .
Çok çok geçmiş olsun.Merhaba kizlar bende kaç gündür yazamadım oğlumun dişleriyle uğraştık iki azı dişi çürümüş iltihaplanmis hicbisey yiyemiyodu çektirdik ikisinide derken boğazı ağridi bugün daha iyi şükürler olsun.hastalarada geçmiş olsun bugünkü iftar menüsü
Kemik sulu şehriye çorbası
İlk defa denedim nasi olucak bilmiyorum etli pazı sarma
Cacık
Tatlimizda peynir tatlısı var.rabbim kabul eylesin oruclarimizi ibadetlerimizi inşaallah
Amin çok sağolun çok teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun.
Allahım beterinden korusun inşallah.
Allah kabul etsinMerhaba
Dün kızımı sahura kaldırmadım diye bayağı söylendi. Bugün oruçlu, inşallah tamamlar. Yarın okullar açılıyor daha tutamaz zaten, hevesini bugün de alsın.
Akşama pizza istemişti onu yapacağım. Yanına zeytinyağlı pırasa. Pırasa yemezse pizza yok diye tehdit etmeyi düşünüyorum Belki aç kalınca pırasa tatlı gelir diye bir ümit var.
Tatlı olarak magnolia.